Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל אלה שמאחלים לחבר שלו שלילה לכמה שנים,כלא וכל שאר הנפלאות.

אולי שכחתם את התקופה שלכם כנהגים צעירים?!

נכון שיש גבול והוא שבר אותו אבל הנה עוד לקח שילמד לחייו.

ברגע שהוא יקרע את התחת בשביל לשלם סכום של 3 אפסים הוא כבר לא יחזור על אותה טעות.

אתם פשוט שוכחים שבגיל 18 לא תמיד השכל עובד.

אני נהג חדש בידיוק כמוהו(שנה רישיון), בדיוק לפני שבועיים נסענו לאילת עם האוטו שלי כל החברים.

אני נהגתי ולא עברתי את ה120 פעם אחת!

אני רק חושב על העניין שסתייה הכי קטנה שלו יכלה לפגוע בי או במשפחה שהיתה בדרך לחופשה ולקחת חיים של אנשים בגלל שהבן אדם רצה לעשות פוזות על חברים שלו.

כביש הערבה זה לא כביש עם שטח הפרדה רצוף\עם שוליים רחבים שמאפשרים דרך מילוט\מספר נתיבים לכל כיוון נסיעה-כביש אחד המסוכנים עם נתיב אחד לכל כיוון, ארוך מאוד ומשעמם.

פעם הבאה שאתה נוסע לאילת תסתכל ימינה ושמאלה ותשים לב לכמות האנדרטאות שיש שם לזכר נהרגים בתאונות דרכים, וכל התאונות זה בגלל אנשים כאלה חסרי אחריות!

דרך אגב ידידה מאוד טובה היום משותקת בכל הגוף בגלל איזה מטומטם שנסע כמו דפוק.

פורסם

לשמחתך\שמחת חברך וגם לשמחתי בזמנו (לצערנו כתושבים...), הכל תלוי בסכום הכסף שתהיה מוכן לשלם לעורך דין...

עורך דין טוב(שיעלה בהתאם) יוציא אותך מכל דבר...

ואני אתן שתי דוגמאות על מה אני מדבר...

* מקרה שהיה לחבר: נתפס על משהו כמו 140 קיבל שלילה וזימון לתחנת משטרה למחרת בבוקר, המשיך בנסיעה כ-20 דקות ולאחר מכן נתפס שוב על 150... בכל אופן הוא לקח עורך דין, כל הבלאגן נמשך משהו כמו שנה וחצי, שבזמן הזה הרישיון עדיין היה אצלו, ובסוף הוא רק קיבל שלילה על תנאי... זאת אומרת שאחרי כל זה הוא לא בילה יותר מכמה ימים בודדים בשלילה...

*מקרה שלי: אני אחרי שני משפטים על מהירות+ עבירה קודמת על מהירות שבה רק קיבלתי קנס בעודי עדיין נהג חדש... ולא הייתי בשלילה אפילו יום אחד

נתתי את הדוגמאות הללו, לא על מנת להתגאות במעשים, כי במחשבה לאחור ושנתיים אחרי אני מודע לטיפשות שבה נהגתי, ואומנם לא השלילה פקחה את עיניי אלא התשלום לעורכי הדין והקנסות, אך זה רק מראה שעם כסף אפשר לצאת מהכל...

אז כשאתה שואל מה אתה יכול לקבל, אני חושב שהשאלה צריכה להיות, - מה אני יכול לקבל, בסכום הכסף X שאני יכול להשקיע?(עד כמה שהעובדה הזאת מצערת...)

פורסם

בהמשך לדבריו של יונדאי קופה,

לתובע יש כ"כ הרבה עבודה ואין לו מה לשבור את הראש עם חבר שלך.

הם לא מנהלים מסע צלב כנגד חבר שלך אלא מחפשים איך לצמצם לעצמם את נפח התיקים ולכן מסכימים לא פעם להצעות גישור לטובת הנתבע כאשר יש עו"ד עם קצת ניסיון וקשרים.

פורסם
SFI

יש אנשים שאצלם השכל עובד....לא כולם עם רגל על הגז

ופותח הדיון

חבר שלך דיי נדפק...2 משפטים (אם הבנתי נכון)

גם עסקת טיעון תכאב לו בלב ובכיס..

שמע אני יכול להגיד לך שבבני ברית אם אתה אשדודי אני מתחייב שאתה גם מרביץ בו רגל כבדה.

קחו בחשבון שאף אחד לא מתכוון ולא מתכנן לגרום נזק.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

אתה לא יכול להגיד שהבנאדם נסע על 170 ולא מתכוון לגרום נזק

למה? כי זה כמו להגיד שאני אירה פגזים מתותח, אבל אני לא מתכוון לגרום נזק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתה לא יכול להגיד שהבנאדם נסע על 170 ולא מתכוון לגרום נזק

למה? כי זה כמו להגיד שאני אירה פגזים מתותח, אבל אני לא מתכוון לגרום נזק

אם יש סיבה מוצדקת לירי הפגזים אז אני אקבל את תושבתך.

ניב,אתה רוצה אולי כל הכבוד? נו ומה לא עברת את ה 120 אז מה? אתה יכול גם לעשות תאונה ב50 קמ"ש ולקחת חיים של משפחה.

ריסוק חזיתי ב90 קמ"ש -120 קמ"ש אותה המשמעות.

רק שב90 אולי ישאר לכם מזכרת מהרכב וב120 לא.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם
SFI

יש אנשים שאצלם השכל עובד....לא כולם עם רגל על הגז

אני מניח שאתה לא מתכוון אליך..

כי אצלך אולי לא כל הרגל על הגז, אבל אתה משלים את החצי רגל על הגז עם יד על ההנד-ברקס,

ולא מבין מה הבעיה בזה..

אז אולי כן אצל כולם השכל לא עובד :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אם יש סיבה מוצדקת לירי הפגזים אז אני אקבל את תושבתך.

אם יש סיבה מוצדקת לנסוע 170 אני אקבל את תשובתך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...