Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון שלום..

יש לי חבר נהג חדש בן 18 אהב (בעבר) לנסוע קצת מהר בכבישים בין עירוניים.. בכביש בין נתניה => רעננה הוא צולם על 130 וקיבל הזמנה למשפט לפני כ 3 חודשים. המשפט עוד חודשיים.

הוא נסע לאילת עם האוטו ונתפס ביישורת של כביש הערבה על 170 ע"י שוטר שלילה במקום ל 30 יום ומשפט עוד 3 חודשים.

כמה דברים שחשוב להגיד:

1. הוא נהג חדש רק שנה רישיון..

2. עוד לא היה לו משפט על אף אחת מהעבירות..

מה אתם חושבים לדעתכם שיהיה גזר הדין ומה כדאי לו לעשות? גם עם עורך דין? מה זה כבר יכול לעזור לו.. הוא קיבל המלצה לקחת עורך דין שיעכב את המשפט 4 שנים עד שכבר לא יהיה נהג חדש ואז מה? גם בדרך הזאת הוא אולי יוכל לנהוג אבל עדיין... יזמברו אותו במשפט ?

לדעת בנאדם שמבין קצת בחוקים.. אמר שהוא יקבל 6 שנים שלילה על תנאי ו 10 אלף שקל קנס הגיוני?!

מה אתם חושבים? לפני כל החכמולוגים שיקפצו ויגידו מסכן אנשים אז לא - הוא לא היה נוסע מהר בעיר שורף אדומים וכו', בכבישים מהירים הוא היה כבד עם הרגל על הגז ואכל אותה.

תודה מראש לכל מי שיעזור.

פורסם

החבר שלך (גם אתה מהביישנים?) חייב עו"ד שיבצע איחוד תיקים ויוציא אותו (או אותך) במינימום נזק. אחרת קו 11 יהיה מוכר לאחד מכם באופן מצויין.

פורסם

הוא נתפס בכביש של 90 קודם על 170 ואח"כ על 130?

אם כן, זה לא בעיה.

הוא יכול להביא למשפט גרף של המהירות או סדרה חשבונית,

וכך הוא מוכיח שזה לא יקרה יותר.

170 - 130 - 90

פורסם

אני רואה שיש לאנשים פה בעיות בהבנת הנקרא, מתמטיקה ואפילו גיאוגרפיה.

זה התחיל מ-130 קמ"ש בכביש נתניה רעננה (ע"ע בעיות בהבנת הנקרא).

המשיך ב-170 קמ"ש בכביש הערבה (למתקשים זה לא כביש נתניה רעננה, ע"ע בעיות בגיאוגרפיה).

והתוצאה היא כמובן בעיות במתמטיקה.

בקשר לנושא

עם המדיניות המטומטמת של משרד התחבורה (וכפועל יוצא גם השטיפת מוח שלהם) כל מה שחבר שלך יקבל זה עוד טוב בשבילו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מדיניות מטומטמת?

אני חושב שבערך כולם פה יודעים מה דעתי על נושא אכיפת המהירות במדינה (ואם אתה עדיין לא יודע מה דעתי, אתה מוזמן לערוך חיפוש על הודעות שלי בפורום מהעת האחרונה). עדיין אני לא מוצא שום הצדקה לכך שנהג חדש שבקושי נמצא שנה על הכביש יסע בכאלה מהירויות.

רק לשם ההשוואה, כשלי היה ותק כזה בנהיגה, התלהבתי מזה שהגעתי למהירויות שכיום אני רק מעביר בהן להילוך חמישי. אז מה? אני אומר את זה כדי שיכתבו לי פעמיים "גבר" בתעודת הזהות או ברשיון שלי? ממש לא.

אבל רבכ! כל דבר בעיתו! הנסיון שלי אז הוא כאין וכאפס לעומת הנסיון ויכולת ההתמודדות שיש לי היום (7 שנים על הכביש). אני די מהמר שגם אותו חבר די טירון מבחינת יכולת התמודדות עם הפתעות למיניהן במהירויות חוקיות, קל וחומר במהירויות שלא אחת מפילות גם את הטובים ביותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

170 בערבה?????

טוב שתפסו את חבר שלך... כי אם לא היו תופסים אותו חס וחלילה זה היה נגמר בידיוק כמו הנהג חדש עם האיביזה טורבו הצהובה שרק ניסה לבדוק מה האוטו שלו מסוגל, בכביש שלא בנוי למהירויות האלה.

ועם כל הכבוד לצדיקים שלא מצדיקים את אכיפת המהירויות-כביש הערבה זה לא כביש ל170...

הבן אדם הזה יכל להרוג איזה משפחה שחזרה מחופשה ...

אני מאחל לחבר שלך שיקבל שלילה לכמה שיותר שנים!

בברכה, ניב.

פורסם

אני לא הצטרף לכל החבר"ה פה שכרגע מאחלים לחברך שלילה עד סוף החיים אך אומר שכנראה חבר שלך לא ינהג לפחות עוד שנתיים, וכנראה גם יקבל איזה קנס שמן בסכום הנרשם עם 3 אפסים בסוף.

פורסם

מספיק להעלות השערות בלי בסיס.

עו"ד טוב יסדר את הסיפור כך שלא יכאב מדי. כפי שאתם יודעים , מערכת המשפט בארץ גמישה מספיק כדי לא להחמיר מדי גם עם נהגים שהרגו אחרים.

מה שספק אם עו"ד יצליח לעשות , הוא הליך הוצאת רשיון מחדש אם וכאשר יורשע בעבירות הנ"ל.

פורסם

לכל אלה שמאחלים לחבר שלו שלילה לכמה שנים,כלא וכל שאר הנפלאות.

אולי שכחתם את התקופה שלכם כנהגים צעירים?!

נכון שיש גבול והוא שבר אותו אבל הנה עוד לקח שילמד לחייו.

ברגע שהוא יקרע את התחת בשביל לשלם סכום של 3 אפסים הוא כבר לא יחזור על אותה טעות.

אתם פשוט שוכחים שבגיל 18 לא תמיד השכל עובד.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

SFI

יש אנשים שאצלם השכל עובד....לא כולם עם רגל על הגז

ופותח הדיון

חבר שלך דיי נדפק...2 משפטים (אם הבנתי נכון)

גם עסקת טיעון תכאב לו בלב ובכיס..

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...