Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח נהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קשה תעוררה בליבי ? השאלה היא זו האם אני כנהג חדש מחוייב, חובה,לא יכול לנהוג בלי זה בביטוח של נהג חדש או שאני יכול להסתפק בביטוח חובה.

כי באוטו של אבא שלי יש ביטוח חובה וכתוב על האנשים שיכולים לנהוג עליו מבחינת סעיף 1,3,7 ואני רוצה לנסוע על האוטו כי יש בו דלקן אבל אני בבפחד של ביטוח.

פורסם

ניראה לי הוא מתכוון לזה שהוא עצמו נהג חדש וברכב של אביו יש ביטוח חובה רגיל לא ביטוח שמיועד לנהג חדש והאם הוא יכול לנהוג בו כך שאם יתפוס אותו שוטר לביקורת ויבקש רשיונות הוא יצא נקי מהמצב ובלי דו"ח :]

פורסם

באוטו יש ביטוח חובה, האם אני יכול לנסוע בו בלי ביטוח נהג חדש ? ואם אין ביטוח ושטור תופס אותי נוהג מה קורה לי לפי החוק?

פורסם

חוקית אין שום בעיה.

מעשית...זה כבר סיפור אחר לגמרי.

אם תפגע ברכב אחר לא יהיה לך כיסוי ביטוחי ותאלץ לשם הכל מכיסך.

וכן - סביר להניח שאביך יאבד את מקום עבודתו.

שווה ? - לא נראה לי...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שוטר לא בודק ביטוח...בתרגום חופשי.

אבל במידה ותיפגע וא/או תיפגע, כמו שנאמר, יהרסו לך ולאבא שלך החיים בערך (ואולי עוד אנשים בדרך).

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

• תוכן חדש...