Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MAZDA 3 - דליקה במנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחצי שנה יצא לי להיתקע ביום שישי בצהריים עם הרכב בכביש החוף, באיזור נתניה. חיכיתי שעתיים וחצי עד שהגיע הגרר. המשאית גרר הגיעה, העמיסה את הרכב וקיויתי שנחזור מהר לכיוון ת"א ומשם אני כבר אסתדר בכוחות עצמי. לנהג היו תוכניות אחרות. " יש עוד רכב תקוע, בכביש 4". טוב נו, עליתי לגרר והתחלנו לנסוע לכיוון כביש 4.האמת שלא מיהרתי, גם ככה הייתי תוך כדי עבודה והשעון תקתק. במסך של הגרר הופיע - סוג רכב: סיטרואן ג'אמפי לבנה. תיאור התקלה: רכב לא מניע, רכב מעשן מהמנוע. הנהג גרר כמובן התברבר בדרך בגלל הוראות הגעה לא ברורות. נסענו עד לרעננה. כל הדרך לרעננה הסתכלנו בכיוון הנסיעה הנגדי וחיפשנו סיטרואן ג'אמפי לבנה שתקועה בצד הדרך. לא ראינו כלום. בכל זאת הגענו לצומת רעננה, הוא עשה פרסה וחזרנו לכיוון כלא השרון. הנהג גרר התקשר לנהג התקוע כדי לקבל הכוונה, תוך כדי השיחה בנסיעה איטית ראינו מרחוק שלד מפויח של רכב מסחרי כלשהו עם 4 אנשים מחכים ליד. אחד מהאנשים שזיהה אותנו סימן לנו לעצור.

הסיטרואן נשרפה כליל, לא כמו המזדה בתמונה. לא נשאר כלום חוץ משלדה וברזלים. משיחה עם הנהג של הג'אמפי התברר שהרכב היה רק שבועיים על הכביש (הרכב היה רכב חברה מליסינג) . הוא נסע ביחד עם המשפחה נסיעה רגועה והתחיל להריח ריח של פלסטיק שרוף. הוא עצר בצד יצא מהאוטו וראה שהמנוע בוער. הוא הוציא את הילדים מהרכב (השוליים שם תלולים וזה קצת בעייתי). הרכב נשרף מהר מאוד. הוא התקשר לחברת ליסינג לדווח להם ושישלחו גרר ומכבי אש. המוקדנית בחברת ליסינג הבינה אותו לא נכון ודיווחה לחברת גרירה על "עשן מהמנוע". אח"כ היא הסבירה לנהג שהוא חייב להעביר את המפתחות לנהג גרר :-D, אחרת הוא לא יהיה זכאי לרכב חלופי ושלא יטפלו בו. חבל רק שלא נשאר את מה להניע והמפתחות נשרפו ביחד עם האוטו.

מעניין איך אוטו חדש נשרף בצורה כזאת? ניחוש שלי: הרכיבו בארץ קודנית או אזעקה או משהו דומה.

פורסם

AssafO, לפני שבועיים פה באיזור העבודה שלי נשרפה בתוך העיר JUMPY לבנה, כמו שתיארת. כמובן לא אותה אחת, אחרת. ראיתי עשן לבן מכסה את הרחוב וסיטרואן JUMPY עוצרת ליד המדרכה. כמה מוסכניקים רצו לכבות אותה, היא לא נשרפה כליל, אבל בטח כבר לא היה מה לתקן.

הנה עוד מקרה:

29no1.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

איך אני מזמין כזה לדייהו אספרסו ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שפוך שמן סביב לראש המנוע וסע לשלום. כשתמחיל לצאת עשן מפתחי האוורור- צא מהרכב תוך כדי נפנופי ידיים וצעקות "הרולקס שלי איפה הרולקס שלי" ותקווה לטוב.

dirty old man

need love too

פורסם
שפוך שמן סביב לראש המנוע וסע לשלום. כשתמחיל לצאת עשן מפתחי האוורור- צא מהרכב תוך כדי נפנופי ידיים וצעקות "הרולקס שלי איפה הרולקס שלי" ותקווה לטוב.
בשבוע נוזל מהאטם מיכסה שסטומים כ 3 ליטר שמן מיסביב לכל הבלוק וזה עדיין לא עלה באש .

בכל אופן אני בנאדם של ברייטלינג.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שמת תמונות אבל לא סיפרת איך זה קרה. הצתה? תאונה? מכונית שלך? מה היה שם? שים עוד תמונות, שנבין

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...