Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

כרגע ניסיתי להניע את האוטו,בעת סיבוב הסוויצ' נישמעים תיקתוקים, לאחר כמה ניסיונות הופסקו התיקתוקים ונישמע רק נקישה אחת בעת סיבוב הסוויצ' ושחרורו, האוטו הוא אוטומט.

כיצד ניתן לפתור את הבעיה אפילו באופן זמני?

תודה לעוזרים

פורסם

זה נשמע כמו בעיית סטרטר.

פתרון זמני שאולי יעבוד - הקשה עליו עם מברג, שאולי תאפשר עוד מספר התנעות בודדות.

הרכב חדש ? הוחלף סטרטר אי פעם ? הפרטים על סוג הרכב סודיים ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נסה להתניע עם כבלים, אם לא עוזר, בדוק אפשרות להארקה לקוייה בכבל הארקה המחובר לתיבת ההלוכים, והנמצא מתחת לגלגל הרזרבי, בדוק באם נמצא מתחת לגלגל ריליי(ממסר בצבע שחור מרובע)

אשר תפקידו להגביר את המתח למתנע, במידה וזה לא עוזר, נשה להקיש על הסטרטר הנמצא מתחת לגלגל הרזרבי, מכות קלות בעזרת כלי מתכתי, בעת ניסיון ההתנעה[ אתה זקוק לאדם נוסף לשם כך...].

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמה מכות על האוטו' של הסטרטר ישחררו אותו,במידה ולאת הבעייה.

האם המצבר תקין? ניסית להניע עם כבלים?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
יש דרך לבדוק אם המצבר ריק או לא...

שאתה מתניע תדליק את האור בתוך הרכב (זה שבתא הנוסעים) ואחרי שהאור דלוק תנסה להתניע..

אם בזמן שאתה מנסה להתניע המנורה נכבת אז זה אומר שאין לך מצבר..

אבל זה לא טבעי שהיא נחלשת טיפה בזמן ההתנעה?

פורסם

זה טבעי, גם במצבר חדש ואלטרנטור חדש.

רק חמשת ההמלצות הראשונות שקיבלת בשרשור הזה נכונות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נשמע בעיית מצבר,

תניע עם כבלים כך שהכבל השחור (-) מחובר לגוף המנוע ברכב המונע, וע"י כך תעקוף בעייה אפשרית של חיבורהארקה ראשי רופףאו לר תקין, כפי שרמז צביקה.

פורסם

כן , אני אנסה את כל ההמלצות שניתנו פה בשירשור על הבוקר, כי לא ניתן לראות דבר עכשיו, ואין לי מי שיעזור להניע.

פשוט מה שקורה זה שאני חייב פיתרון זמני אפילו של כמה ימים כיוון שהאוטו הולך להימכר ביום שלישי.

ותודה לכל המגיבים אני אנסה ואחזור לפה.

• תוכן חדש...