Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה אוטו משפחתי משנתון 2004 יד שנייה

אני רוצה אוטו אמין ובטיחותי שיחזיק לפחות 5-7 שנים

אוטו עם נפח מנוע של 1600 סמ"ק לפחות

המחיר הוא עד 120,000 ש"ח

ודבר אחרון וחשוב שלא יצרוך הרבה דלק!

תודה מראש!

פורסם

אני מתלבט לביינתים בין:

פורד פוקוס

טויוטה קורולה (שאלה לגבי קורולה: שנת 2007 זה השנה האחרונה שמייצרים קורולה?)

מאזדה 3

מיצובושי לנסר

סובארו אימפרזה

הונדה סיויק

מהי המלצתכם בין המכוניות הללו?

נ.ב.

אני פתוח להצעות נוספות

פורסם

ביחס לדרישות שלך, כמעט כל הרכבים שברשימה יתאימו, כאשר אפשר להקטין אותה ולהוריד את האימפרזה, הלנסר והסיוויק (את האחרונה סתם כי היא יקרה ללא סיבה ולא באמת יותר איכותית).

אם תתן עוד דרישות ניתן יהיה לעזור יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כוח ואמינות- קורולה.

התנהגות- פוקוס.

עיצוב ו"מותג"- עונדה.

הכל תלוי במה שאתה מחפש, תעשה חיפוש על כל רכב ותמצא המון מידע. בעיקרון ההחלטה שלך צריכה להיות בין הקורולה לפוקוס, תעשה סיבוב בכל אחת ותלך על מה שיותר מוצא חן בעינייך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני ממליץ לך להפסיק לבלבל את המוח !

3 אשכולים שננעלו בגלל כותרת לא עניינית ואחרת כי פתחת אשכול חדש לייעוץ כשהראשון שלך עדיין טרי .

יש לך 3 דפים באשכול ה"פעיל " שלך עם תגובות רבות ומרובות .

לפני כמה ימים נראה לי שגם התעלקת על אשכול של בחור במטרה למצוא מכון לבדיקת רכב בחולון ואחרי זה בראשל"צ כי הוא הולך סוף סוף על המאזדה 6 .

אז בכלל אם יש שינוי בצרכים של האוטו היית יכול להמשיך באשכול שלך! חוץ מזה הייתם ואתם עדיין תקועים עם העדר של "מאזדה 6"

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אני ממליץ לך להפסיק לבלבל את המוח !

3 אשכולים שננעלו בגלל כותרת לא עניינית ואחרת כי פתחת אשכול חדש לייעוץ כשהראשון שלך עדיין טרי .

יש לך 3 דפים באשכול ה"פעיל " שלך עם תגובות רבות ומרובות .

לפני כמה ימים נראה לי שגם התעלקת על אשכול של בחור במטרה למצוא מכון לבדיקת רכב בחולון ואחרי זה בראשל"צ כי הוא הולך סוף סוף על המאזדה 6 .

אז בכלל אם יש שינוי בצרכים של האוטו היית יכול להמשיך באשכול שלך! חוץ מזה הייתם ואתם עדיין תקועים עם העדר של "מאזדה 6"

תירגע, בלי לחץ ועצבים

אני באמת כבר הייתי הטוח שאני רוצה מאזדה 6 אבל שיניתי את דעתי כי אני רוצה אוטו חדש יותר ומאזדה 6 אני לא יכול להרשות לעצמי שנת 2005, 2006

וחשוב לי לדעת לגבי קורולה: שנת 2007 זה השנה האחרונה שמייצרים קורולה?

פורסם

ראיתי היום בטרייד אין הארצי של דלק מוטורס פורד מונדאו 2005 עם 12000 ק"מ

רוצים עליה 120000 ש"ח.

הטל' שלהם 09-7442223 והם נמצאים באזה"ת רעננה צפון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא חושב ש-2007 תהיה השנה האחרונה שמייצרים קורולה, זה המותג הכי נמכר בעולם (כבר 40 שנה). אולי ב-2008 הקורולה תעבור מתיחת פנים/חידוש, אבל עדיין זה לא משהו שיפגע באיכויות/מגרעות של הקורולה הנוכחית.

עצות נוספות?
כן, במקום לז%$#^ לנו את השכל אולי כדאי שתתחיל לסוע בכל הרכבים שאתה זורק לאוויר ותלך על מה שאתה רוצה ולא מה שאנחנו אומרים לך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד, אולי לא תאמין, אבל השם קורולה עומד למות באופן רשמי בסוף שנת הדגם הנוכחית.

היורשת (כולל השם החדש) תוצג בתערוכת פריס בסוף ספטמבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...