Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קשה לראות

אם אני לא טועה, האוסף שייך לאיתן ורטהיימר.

חבל על כל טיל שנופל לנו כאן בצפון, זה ממש מעליב שאחרי כל כך הרבה ימי לחימה למחבלים יש עדיין יכולת אש עצומה.

בכל בום שאני שומע אני מביט לחניה לראות אם החיפושית שלמה.

מדי ערב אני הולך לראות מה שלום ה DS.

לפחות הן לא עומדות ביחד...

אבל באמת מה שחשוב זה לשמור על החיים של משפחותינו ושלנו.

אני מאחל לכולנו שנעבור את המלחמה הזו בשלום!

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תנו לי 10 דקות עם נסראלה ולום ברזל.

אני עושה לו שיפוץ כזה, שאפילו במועדון ה-5 עוד לא ראו.

:bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word: :bad-word:

פיאט 127, ממתינה עוד 4 שנים להפוך לאספנות.

פורסם

פשוט כואב הלב...:-( :-( :-( :-(

וכמו שאמרו קודמיי הכי חשוב שאין פגיעות בנפש..

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

ראשית, לגבי הקטיושה, החיזבאללה וכו', אין מה להוסיף על מה שנכתב. חבל על כל נזק שנגרם, אבל נזכור שזהו נזק לרכוש. מכוניות אפשר כמעט תמיד לתקן - אנשים גם מתים, וצריך לזכור את הפרופורציה הזו.

לגבי האוסף, אני אקלקל עוד קצת את מצב הרוח - קודם כל וכפי שכתבו קודם, הוא של איתן ולא של סטף. שנית, זהו לא האוסף שמוצג במוזיאון, אלא מחסן הרכבים "לפני שיפוץ". שלישית: ביקרתי במחסן הזה לפני כמעט 10 שנים, ולצערי אני זוכר כמעט את כל המכוניות שצולמו עומדות באותה פוזה, מרקיבות לאיטן. כואב הלב במיוחד על הפורד A שהיתה של יואכים לוין, מה"אבות המייסדים" של אספנות הרכב בארץ - מגיעה לה טיפול יותר טוב. למיטב ידיעתי לא שופץ שם אף רכב בשנים האחרונות. אם אני טועה - איתם הסליחה.

שורה תחתונה - זה רכושו הפרטי של איתן וורטהיימר, וזכותו לעשות בו כרצונו, אבל כחובב רכב ישן חבל לראות מכוניות מיוחדות כאלו "נמוגות" לאיטן. היה כבר עדיף למכור אותן לאנשים פרטיים שלפחות ישקיעו בהן ויחזירו אותן לכביש.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

יחסית למה שמגדירים בחברות ביטוח היום זה אחו....שרמ...ה של טוטאלוסט!!!!

אני מבין שאין מכוניות שהן "טוטל לוסט"...נכון?

DROZD

פורסם

הלב נקרע למראה המכוניות, אני מקווה שלפחות במקרה הנ"ל אין פגיעות בנפש.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תרשה לי לתקן אותך המחסן עבר למקום אחר מתפן למעלות. אומנם יצא לי לבקר לא מעט בתפן (לא במוזיאון) וגם במחסן הזה, האוסף שהיה בתפן (לא במוזיאון) היה פי כמה וכמה יותר גדול ממה שיש פה!!

ראשית, לגבי הקטיושה, החיזבאללה וכו', אין מה להוסיף על מה שנכתב. חבל על כל נזק שנגרם, אבל נזכור שזהו נזק לרכוש. מכוניות אפשר כמעט תמיד לתקן - אנשים גם מתים, וצריך לזכור את הפרופורציה הזו.

לגבי האוסף, אני אקלקל עוד קצת את מצב הרוח - קודם כל וכפי שכתבו קודם, הוא של איתן ולא של סטף. שנית, זהו לא האוסף שמוצג במוזיאון, אלא מחסן הרכבים "לפני שיפוץ". שלישית: ביקרתי במחסן הזה לפני כמעט 10 שנים, ולצערי אני זוכר כמעט את כל המכוניות שצולמו עומדות באותה פוזה, מרקיבות לאיטן. כואב הלב במיוחד על הפורד A שהיתה של יואכים לוין, מה"אבות המייסדים" של אספנות הרכב בארץ - מגיעה לה טיפול יותר טוב. למיטב ידיעתי לא שופץ שם אף רכב בשנים האחרונות. אם אני טועה - איתם הסליחה.

שורה תחתונה - זה רכושו הפרטי של איתן וורטהיימר, וזכותו לעשות בו כרצונו, אבל כחובב רכב ישן חבל לראות מכוניות מיוחדות כאלו "נמוגות" לאיטן. היה כבר עדיף למכור אותן לאנשים פרטיים שלפחות ישקיעו בהן ויחזירו אותן לכביש.

DROZD

פורסם
מעניין אם מדינת ישראל תפצה אותו על הנזק...
לי כאספן \וכאוהב רכבים ישנים , אני חושב, שזה הדבר הכי פחות מעניין בסיפור.

אני מקוה שכל המכוניות ברי שיפוץ ושמח ומקוה שלא היו \ יהיו עוד פגיעות בנפש ...

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
תרשה לי לתקן אותך המחסן עבר למקום אחר מתפן למעלות. אומנם יצא לי לבקר לא מעט בתפן (לא במוזיאון) וגם במחסן הזה, האוסף שהיה בתפן (לא במוזיאון) היה פי כמה וכמה יותר גדול ממה שיש פה!!
OK, כלומר אלו תמונות שצולמו במעלות, אבל אלו אותן מכוניות שהיו בתפן, רק במצב יותר גרוע...

אם האוסף שהיה במחסן בתפן היה פי כמה יותר גדול, לאן נעלמו שאר המכוניות שהיו בו? הן כנראה לא שופצו, וזו היתה הנקודה שלי.

שוב - זהו אוסף פרטי וזכותו של בעליו לעשות בו כרצונו. אני רק הבעתי את דעתי האישית על העניין.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...