Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי שאלה קצת מוזר אבל הייתי רוצה פתרון (אם למישהו יש)...

איך אפשר להעביר סאב במווודה בלי שהוא יפגע כשהוא בלי הקופסת אריזה שלו? האם כדאי לקחת את הסיכון הזה בכלל?

כנ"ל לגבי מגבר, האם כמה בגדים שמכסים אותו יספיקו ומה יכול להיות הנזק?

בתודה מראש, סם.

פורסם

ואתה חושב שזה יעזור שהסאב לא יפגע? כי מזוודה אחרת יכולה לדפוק בטעות את שלי, והסאב יכול להיקרע...

יש דרך אולי לאטוף את זה איכשהו?

סם.

פורסם

אני "הברחתי" את הסאב שלי במזוודה (תיק גב 90 ל' אם נדייק) בתוך קופסת הקרטון שלו והוא הגיע בשלום למזלי ומזלו הרב.

מגבר זה עסק פשוט יותר להביא, מגבת מלמטה חולצה מלמעלה ושלום על ישראל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תכין. פלטה מעץ חזק ודק. ותקשור אותו לצד של הממברגה. טוב טוב.

שעם הוא יקבל מכה. זה יגן..

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תכין. פלטה מעץ חזק ודק. ותקשור אותו לצד של הממברגה. טוב טוב.

שעם הוא יקבל מכה. זה יגן..

תיכף אני חותך פלטה 6x9 ומקבע לך את זה לפרצוף!!!:roflmao: :roflmao:

מתנצל מנהלים נפלט לי\הייתי חייב\מתבקש :oops::drinking:

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

תודה רבה על הרעיונות... אבל פלטה קצת קשה יהיה... כי זה לא אני סוחב, אלה אנשים אחרים ולא נעים לי לבקש שיחפשו גם פלטה... בקשר להביא את זה בקופסה, זה לא אפשרי כי התיק יהיה מלא בדרים וגם ככה בקושי יש מקום לסאב.

אם אני אשים מדבקה של שביר על התיק יש מצב שזה יגיע בשלום?

אגב, כמה עולה לשלוח את זה ברך ים? יש למישהו מושג?

וחוץ מזה, אני שמעתי שאם המוצר פחות מ50$ אז אין עליו לא מכס ולא מע"מ... זה נכון?

סם.

פורסם

אם מישהו מביא לך את זה דרך השדה תעופה אז עד 200$ לא לוקחים מכס ומע"מ ואם אתה שולח את זה אלייך הבייתה מחו"ל אז זה מעל 50$ מע"מ...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

תעטוף אותו מכל הצדדים עם הבגדים בנוסף לזה אם יש לך ספוג או שקית פצפצים תעטוף אותו גם, מלבד זאת לא יזיק גם אם תצהיר שבמזוודה יש לך משהו שביר.

פורסם

יש איזושהיא בעיה להכנס לחנות של מוצרי נייר או לחנות של מתנות ולקנות קופסא בגודל מתאים???

או שסתם תיקח שם קרטון מהסופר ואת שאר המקום בקרטון תמלא בבגדים על הסאב עצמו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...