Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אני מבקש עזרה מכם והבעיה שלי היא ברכב רובר 400 הפיוז של המזגן נשרף כל ההזמן והלכתי למזגנאי והוא אמר לי שצריך להחליף את המאורר של המזגן משום שהוא אחראי לקצר והוא אומר לי כאשר מחליפים מאורר והוא אמר לי שכאשר מחליפים מאורר צריך לרוקן את מיכל הגז ולמלאות עוד פעם בחזרה האם זה נכון וחייב להוצי את הגז מהמיכל ולמלאות עוד הפעם או אפשר גם לפרק ולהחליף בלי לרוקן את הגז.

אשמח אם תביאו לי גם עצות או פיתרונות אחרים לפתרון הבעיה.

תודה לעוזרים.

פורסם

זה תלוי איך בנויה מערכת המיזוג ברובר הזו.

עקרונית המאוורר הוא חיצוני לרדיאטור המזגן ולכן ניתן להחליפו גם בלי ניקוז ומילוי גז אבל ייתכן שאין גישה נוחה לפירוקו ולכן צריך לפרק את הרדיאטור של המזגן בשביל להחליף את המאוורר.

מצד שני לא המאה -מאתיים שקל של הגז ישנו לך משמעותית את מחיר העבודה..

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש לוודא שהפיוז של המזגן, אכן בערך הנומנילי של הפיוז שצריך להיות שם, שלא יהיה מצב ששמים פיוז בערך נומנילי (אמפרז') נמוך מהדרוש. בטח ובטח לא לשים אחד בערך נומינלי גבוה מהרשום.

יש לוודא שהפיוז שולט על המאוורר בלבד, שכן אם הוא שולט על דבר נוסף, יתכן שדווקא שם הקצר.

יש לבדוק שאין חופש בציר המאוורר ושהמאורר מסתובב חלק ולא תפוס (בדיקה כזו רק כאשר מנוע קר לחלוטין לפני הנעת הבוקר, ובתנאי שמפתחות הרכב בחוץ. לאיש שאינו בעל מקצוע עדיף לא לבדוק אלא לגשת לבעל מקצוע, ואם מחליט כן לבדוק, לצורך בטיחות מינימלית, לנתק הדק אחד מהדקי המצבר למניעת מצב של "תאונת עבודה/בדיקה" ומאוורר שמתחיללפתע מאיזושהיא סיבה להסתובב והסכנות לאצבעות ברורות.(

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...