Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לגולף..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משקל הגולף, 99' 1.8 אכן נסוב סביב ה1400 ק"ג +-.

ואם היה לי כוח לצאת החוצה ולבדוק בספר רכב הייתי גם מאשש את זה עובדתית :)

בכל מקרה, ה1.8 לא צורך הרבה יותר ביחס ל1.6 ולא הרבה פחות מה2.0. 1ל10 בממוצע.

המנוע לטעמי באמת יותר 'בשרני', אך קח בחשבון שהרכב מיועד לנהיגה רגועה. כדי להוציא ממנו

עוד כוח, צריך ממש ללחוץ על הדוושה. כלומר, הכוח זמין בסל"ד מעט גבוה יותר, אך כשתגיע לשם-תהנה יותר.

חוץ מזה, הרכב הפגין מספר תקלות שחזרו על עצמן.

בינהן, משאבת דלק שהוחלפה כבר פעמיים בטווח של 3 שנים. שטויות ברמת האבזור הפנימי

שנטו להתפרק. צ'מפיון דואגים יופי לחלוב אותך על חלפים. כמיטב המסורת הגרמנית-כשמשהו מתקלקל,

יש להחליף את כל המכלול.

מקווה שעזרתי.

פורסם
משקל הגולף, 99' 1.8 אכן נסוב סביב ה1400 ק"ג +-.

ואם היה לי כוח לצאת החוצה ולבדוק בספר רכב הייתי גם מאשש את זה עובדתית :)

QUOTE]

עובדתית זה לנסות עם מאזני-שקילה... לא ממליץ לך לנסות בבית.

בכל אופן, זה הרבה פחות מ- 1,400 ק"ג, כפי שרוני ציין.

לא צריך להגזים עם המספרים, זו בסה"כ גולף.

רק לצורך השוואה:

משקל הגולף בגרסת ה-1.6 עומד על 1,142 ק"ג:

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=81180&Volkswagen

משקל הבורה בגרסת ה- 1.8 טורבו עומד על 1,298 ק"ג:

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=79860&Volkswagen

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

רק פרט קטן , מנסיון הנהיגה ב1.8 בעלת תגובת דוושת דלק טובה יותר , ה2.0 צורך קצת יותר דלק (אומנם היתה לי כזו 2001 אוטומאטית - בממוצע 8 ק"מ לליטר ) שכחו לציין כי מנוע 1.8 יש לו 16 שסתומים ואילו ב 2.0 יש רק אבל רק 8 שסתומים ( כן כן מנוע מיושן שהגיע לארץ גם בפאסאט).

רק לידיעה כללית תכין את הארנק אם אתה חושב לטפל הצ'מפיון ,עסק לא זול בכלל ........

פורסם
רק פרט קטן , מנסיון הנהיגה ב1.8 בעלת תגובת דוושת דלק טובה יותר , ה2.0 צורך קצת יותר דלק (אומנם היתה לי כזו 2001 אוטומאטית - בממוצע 8 ק"מ לליטר ) שכחו לציין כי מנוע 1.8 יש לו 16 שסתומים ואילו ב 2.0 יש רק אבל רק 8 שסתומים ( כן כן מנוע מיושן שהגיע לארץ גם בפאסאט).

רק לידיעה כללית תכין את הארנק אם אתה חושב לטפל הצ'מפיון ,עסק לא זול בכלל ........

1. למנוע 1.8 המדובר 20 שסתומים ולא 16.

2. 8 שסתומים אינם בגדר מגרעת ולא מאפיינים בהכרח מנוע מיושן. יתרונם הגדול של מנועים אלו הוא רצועת כוח רחבה בהרבה ממנועים מרובי שסתומים ( גמישות ). מנוע 2 הליטר של VAG, הוא דוגמה מצוינת לכך.

פורסם

לי יש 1.8 ידנית והאוטו מעולה כמעט 0 תקלות כבר במשך שנה - וגם לתקלה היחדיה זה לא בעיה

האוטו יותר מהיר ממנוע 2.0 (בדוק מניסון

הרכב מגיב יותר טוב בסלד גבוה 3000 ומעלה

*האוטו 20 V ולא 16

• תוכן חדש...