Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיגיע לחדרה. שיגיע לתל-אביב.

אולי ככה סוף סוף לרמטכ"ל יהיה תרוץ לתקוף את המשגרים ולא סתם בניינים בבירות.

אולי ככה כל השמאלנים בתל-אביב יבינו מה זה לחיות תחת איום של טילים, ולא יעיזו לצאת מהמרחב המוגן לעשות הפגנות נגד הצבא המעולה ובימים אלו עייף שלנו.

אולי ככה הצפון יעבור מ"מצב מיוחד" ל"מצב חירום" ואנשים לא יאבדו את העבודה שלהם ויקבלו פיצוי על הפגיעה בעסקים שלהם.

אולי ככה סוף סוף המרכז עצמו יבין מה זה להיות תקוע בבית או יותר גרוע- במיקלט בלי יכולת להוציא ממנו את האף, כי הוא עלול לחטוף טיל.

או שהמרכז יבין שאי אפשר ללכת לשתות קפה או לעשות קניות("שופינג" לצפונבונים מהמרכז)כי הקניון סגור.וגם אי אפשר ללכת לסרט ביום שישי.

ואי אפשר לצאת לפאב ביום חמישי. וקשה לעשות קניות לבית.

אמנם אני חיפאי אבל דווקא לא דיברתי על תושבי חיפה.דיברתי עכשיו על מה שעובר על תושבי נהרייה וק.שמונה.

להם אסור לזוז מטר מהמיקלט! בחיפה לפחות אנחנו "נהנים" מהיתרון הדי-מפוקפק-לעיתים של סירנה.להם אין אפילו את זה.

אתם פוחדים שהמילחמה תתקרב אליכם? קודם תביעו קצה של עניין באנשים שהמילחמה כבר אצלם, אחרי זה מבחינתי יהיה לכם זכות לפחד.תוך כדי שופינג וקפה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השמועה אומרת שנסראללה הומו.

כל הסיפור הזה הוא כיסוי אחד גדול כדי שהוא וה"פיקוד" הבכיר שמסביבו יוכלו לחגוג באורגיות מטורפות בבונקרים.

השמועה אמיתית.

פורסם

לא הומו הוא לא

אבל קוקסינל אולי (את צריך ליראות את אוסף השמלות שלו)

אומרים שהוא השתמש בשולחן המפות כדי לדגמן את שימלותיו החדשות, שאחמדינג'ד ואסד הביאו לו באחד מהמישלוחים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ההומו/קוקסינל הזה כרגע נותן לנו לשלם מחיר כבד

מאוד !!!

:mm_shocke:mm_mad:

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם
שיגיע לחדרה. שיגיע לתל-אביב.

אולי ככה סוף סוף לרמטכ"ל יהיה תרוץ לתקוף את המשגרים ולא סתם בניינים בבירות.

אולי ככה כל השמאלנים בתל-אביב יבינו מה זה לחיות תחת איום של טילים, ולא יעיזו לצאת מהמרחב המוגן לעשות הפגנות נגד הצבא המעולה ובימים אלו עייף שלנו.

אולי ככה הצפון יעבור מ"מצב מיוחד" ל"מצב חירום" ואנשים לא יאבדו את העבודה שלהם ויקבלו פיצוי על הפגיעה בעסקים שלהם.

אולי ככה סוף סוף המרכז עצמו יבין מה זה להיות תקוע בבית או יותר גרוע- במיקלט בלי יכולת להוציא ממנו את האף, כי הוא עלול לחטוף טיל.

או שהמרכז יבין שאי אפשר ללכת לשתות קפה או לעשות קניות("שופינג" לצפונבונים מהמרכז)כי הקניון סגור.וגם אי אפשר ללכת לסרט ביום שישי.

ואי אפשר לצאת לפאב ביום חמישי. וקשה לעשות קניות לבית.

אמנם אני חיפאי אבל דווקא לא דיברתי על תושבי חיפה.דיברתי עכשיו על מה שעובר על תושבי נהרייה וק.שמונה.

להם אסור לזוז מטר מהמיקלט! בחיפה לפחות אנחנו "נהנים" מהיתרון הדי-מפוקפק-לעיתים של סירנה.להם אין אפילו את זה.

אתם פוחדים שהמילחמה תתקרב אליכם? קודם תביעו קצה של עניין באנשים שהמילחמה כבר אצלם, אחרי זה מבחינתי יהיה לכם זכות לפחד.תוך כדי שופינג וקפה.

ידידי היקר, אתה לא חושב שאתה קצת חוצפן?

מה זאת העוינות המטופשת להחריד הזאתי??

אני תושב ת"א, גר על הים, מבלה מידי יום בחוף גורדון !.

משתדל לצאת כמעט כל יום אם זה לפאב, אם זה מסעדה,אם זה סרט או כל צורת בילוי אחרת.

כמובן, גם עשיתי קצת קניות, בכל זאת יש SALE כמעט בכל מקום.

אבל, וזה אבל גדול.

מצד שני, אחי משרת כקצין בחה"א בדרגה בכירה, והוא בפעילות מבצעית בצפון כבר למעלה משבועיים.

אני אישית הייתי בבסיס שלי שבוע שעבר למילואים, וכנראה שגם אני אעלה חזרה שבוע הבא.

פרט לתפקיד הרשמי שלי במילואים כרס"ר גיבושי לוחמי כלי שייט של חה"י אני גם בעל כשירות מבצעית.

ברמה ההומניטרית, אני כרגע מארח בדירה שאני משכיר בת"א חברים שלי וידידות שלי מכרמיאל ומישובי הגליל התחתון.

ואתה יודע למה הפצרתי בהם חזור ופצור(חזקי:)) לבוא לת"א???

כדי לקחת אותם למסעדות,בתי קפה,פאבים,מועדונים,ללכת לים, לעשות שופינג.

כי את כל הדברים הללו הם לא יכלו לעשות, ולשבת שבועיים בבית תוך כדי בהלה למרחבים מוגנים עם כל סירנה שנשמעת , זה פשוט מנוון את הבן אדם.

אני מניח שאתה כותב את דבריך כנראה מתוך קנאה או מתוך טמטום, כי אני לא מבין מה אתה רוצה שנעשה?, שנשב במרחבים מוגנים סתם ללא סיבה?? ,שנסגור את עסקינו מתוך הזדהות עם תושבי הצפון??

אני לא מבין על מה אתה מתרעם, כזאת שטות לא שמעתי הרבה זמן מאז אותה כתבה מטופשת בYNET של אותה תושבת צפון שיצאה כנגד ה"מרכז".

"שמאלנים, "צפונבונים" וכינויי גנאי כאלו ואחרים הם ממש לא במקום.

אני גם לא חושב שהפורום הזה נותן לך איזשהיא במה או לגיטימציה לבוא ולפלוט פה את המחשבות החסרות כל קשר למציאות .

אגב, תביט שוב בחתימה שלך, זה די פטטי לשים זאת כחתימה ולכתוב כאלו שטויות :

למען קידום הסבלנות וההבנה ונגד אלימות ודעות קדומות:פורום סכינים למבינים

מטומטמים-נמאסתם.

דווקא נראה לי שדעות קדומות זה התכונה החזקה שלך, גם חוסר סובלנות וחוסר הבנה.

אבל דווקא הפאנץ' ליין של החתימה שלך מאפיין את מה שאתה באמת משדר כלפי חוץ

שיהיה לכולנו המשך שבוע נעים ושקט.

ניר

under construction..

פורסם
אתה מתכוון לנפל"ם?

אני לא בטוח אבל נראה לי שזה קצת לא חוקי....

אסף

נפל"מ זה משהו אחר לגמרי...

דלק-אוויר זו חגיגה אחרת לגמרי, ולדעתי, זו הדרך הבטוחה לטהר את הבונקרים מהנבלות האילו...

ויפה שעה אחת קודם, כל עוד כל העולם תומך בנו וכולם מעודדים אותנו, עוד כמה שבועות זה לא יהיה ככה, כדאי להכות בברזל כל עוד הוא חם, ולא למתוח את זה כמו שרק בישראל יודעים!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

green

אנילא חושב שהוא רצה שתפיסקו במהלך התיקן של החיים שלכם

הוא הביעה דיעה על האנשים שצועקים בהפגנות פרץ/אולמרט רוצח (אין לי דעות שמאל אבל זאת הממשלה שלנו כרגע וצריך לתמוך במה שהיא עושה)

פשוט בגלל כל ההפגנות וההפגנה הנוקבת של חוסר הסולידריות כלפי פעולה שנועדה בסה''כ להבטיח שלאותם אנשים לא תופסק פעילות חייהם השוטפת.

אז מנגד אנשים אלו גומלים למדינה בכך שהם מפגינים ומתלהמים נגד רצח ילדים לא כדאי (כאילו שמדינת ישראל במאת רוצה במוות לא מכוון של אזרחים)

ורק להזכיר לכם במה זה התחיל, זה התחיל בחטיפת חיילים והמשיך בפעולה לגיטימית לגמרי של מדינת ישראל להחזיר אותם ולדאוג שדברים אילו לא יקרו שוב.

הטילים והקטיושות זה פעולה של החיזבאללה שמטרתה להפסיק את פעולה הצבאית (שאני חושב שהיא ליגיטימית)

ואני די בטוח שהפעולה תיפסק ברגע שיוסגו המטרות.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

תגידו, כשבתל אביב התפוצצו כל שבועיים אוטובוסים איפה היו תושבי הצפון? איפה!??!?!?

כשתל אביבים פחדו לעלות לקו 5 או לעבור בתחנה מרכזית, תושבי כרמיאל חגגו בפסטיבל מחולות!

כשבתל אביב נהרגו בחודש יותר אנשים משנהרגו בעשרים שנה בקרית שמונה מקטיושות תושבי הצפון סגרו את הבאסטות? השווארמות בקרית שמונה שקקו חיים!

בקיצור - התלהמות לא עוזרת לאף אחד והשוואות לא עוזרות לאף אחד. כל איזור בארץ אכל חרא, ות"א וירושלים אכלו חרא בפיגועים יותר ממה שאכלו הצפון ושדרות גם יחד.

ולגילי - הייתי בטוח שאתה בחור יותר רציני ולא קונה את "המומחים הבטחוניים" "הפרשנים והאנליסטים" ו"המקורות הפנימיים" של אתר דבקה. מדובר באתר המופעל ממרפסת ביתם של זוג אמריקאיים החיים בירושלים ועוסקים בהפצת הפרשנות הפרטית שלהם בניסוחים בומבסטיים.

הנה כתבה עליהם:

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=84048

פורסם

אז מה ? הוא עדיין הומו.

שולחים אליו איזה ילדון נגוע באיידס כמתנת ניחומים ומפה זה עניין של זמן.

בדיוק כמו שעשו עם יאסר.

חברס, אל תיקחו אותי כלכך ברצינות , גם לא את נסראללה, סופו קרב והמצב יהיה טוב יותר.

אנחנו בחרנו לגור פה, אנחנו בחרנו את השכנים שלנו.

זה מה יש עם זה ננצייח .

תאמינו לי שבלבנון סובלים הרבה יותר וטוב שכך.

פורסם

לא יודע אם מישהו צפה שלשום בסביבות 18:30 בערוץ 22 בראיון עם סופר ישראלי מסוים אבל דבריו גרמו לי לאכזבה וכעס רב. בקצרה - הוא הביע דעה שמאלנית ביותר (אין לי בעייה עם זה - מדינה דמוקרטית) בה הוא השווה את מעשי ממשלה וצה"ל לפשעי מלחמה והשווה אותם למעשי נאצים, מבחינתי אנשים כאלו צריך לזרוק למעצר מנהלתי. לא האמנתי למשמע אוזניי כאשר שמעתי את הדברים הללו (עודד בן עמי הופתע בעצמו לא פחות ממני) יוצאים מישראלי ועוד סופר. לצערי, אינני זוכר את שמו של הסופר הנ"ל.

אני בדעה שבימים הללו צריך לעמוד איתנים ולא לצאת להפגנות וכדומה. הפגנות כאלו מבזות ומחלישות את מדינתנו + נותנות לגיטימצה לארגוני הטרור להמשיך ברשע. כל העם חייב להתאחד ואין זה משנה אם זה תושבי שדרות, ת"א או קריית שמונה.

ברווז1 - גם אני כמוך מאוד עצבני על מתן אפשרות להפגנות הללו (אומנם מדינה דמוקרטית אבל יש גבול) ואני מאמין שרוב תושבי הארץ כן חרדים לשלום תושבי הצפון ודרום ומתפללים שלא יהיו הרוגים.

אינני מאמין שאתה באמת רוצה שהטילים יגיעו למרכז כי בסופו של דבר כולנו מדינה אחת ואין זה משנה היכן פוגע הטיל. הרי הנזק הוא אותו נזק בכל חלקי הארץ (נזק בגוף).

בואו נחזק את ידי צה"ל בימים אלו ונתפלל שלא יהיו הרוגים.

יהיה זכרם ברוך של ההרוגים באירועים הללו.

Veni Vidi Vici

פורסם

ולגילי - הייתי בטוח שאתה בחור יותר רציני ולא קונה את "המומחים הבטחוניים" "הפרשנים והאנליסטים" ו"המקורות הפנימיים" של אתר דבקה.

זהו, שאני כן בן אדם רציני... אני לא מקבל את כל הדרק של התיקשורת כמו שהו, אני יודע לסנן ולמגר ג'אנק...

מה שניראה לי אפוקליפטי למדי אני בודק שוב ושוב בכל מיני מקומות...

עדיין זה מקום טוב להיתעדכן בו בצורה נטראלית יחסית ולא צהובה.

ה"כתבת תחקיר" שנתת היא נתנה כמה דוגמאות שהם "פיספסו"... אני יכול לתת לך כמה דוגמאות שכאשר בדבקה היתה כתבה שלמה על נושאים ביטחוניים בחדשות בערוץ 2 אמרו על זה מילה וחצי בסוף המהדורה, למה? אולי כי זה לא מעניין שנשיא אירן ניפגש עם 11 מראשי אירגוני הטרור בלבנון ... זה היה לפני חצי שנה... עכשיו, עכשיו מה, מסמרים ונוצות.... :neutral:

אהה, ועוד תיזכורת "קטנה"... :neutral:

וגם את זה לא תישמע בחדשות של ערוץ 2...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...