Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהקשר לתרד הזה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118049

האזעקה הפסיקה לעבוד עכשיו סופית היא רק מדליקה את הנורה ויש רעש מכאני מתוך הקופסא של האזעקה.

הרעש הוא בהתאמה למה שהווינקרים צריכים להראות.

(1)האם יש איזשהו בעל מקצוע או מוסך עובד עכשיו באיזור הקריות?

(2) אם לא לאיזה מוסך כדאי לפנות מחר כדי שיתקנו אותה או התקנה של חדשה (רפי אני מקווה שיש לך משהו מומלץ בקריות)?

(3)אם באמת צריך להתקין חדשה איזה כדאי לקנות בתקציב של סביבות 800 ש''ח שתתן תמורה טובה, ואם יש אזעקה במחיר זול יותר אך טובה גם איזו כדאי?

תודה על העזרה !

פורסם

אילן כלבו לרכב בקריית חיים,צומת הצריף, פתוח גם ביימי מלחמה אלו.

קח בחשבון שהוא קצת יקרן יחסית.

אם אתה כבר שם אזעקה חדשה, יש להם אזעקה של פויינטר שיש לי אותה בכמה רכבים שלי, מומלצת בחום,מגיעה עם אימובילייזר של פויינטר מדגם "סופה" , אזעקה אמינה מאוד ואיכותית מאוד.

1300 שקל כולל התקנה,אחריות,והכל.

אם כבר עושים,אז המלצתי = תעשה את זה כמו שצריך,שיישרת אותך נאמנה כמו שנים טובות.

יש גם אזעקת ביפר ב 1300.

כמו כן יש להם אזעקה ב 800 ,משהו אמריקאי = אני לא ממליץ עליה בכלל.

בכל אופן,קפוץ לשם ותתרשם ממה שיש להם להציע.

פורסם

המחירים שרשמת מאוד גבוהים לדעתי.

אזעקה חדשה של רב בריח הכוללת חיישני נפח ועם כל החיבורים האפשריים דגם 375 - עולה 350 שקל פלוס התקנה.

אזעקת ביפר של רב בריח דגם 625 עולה 650 שקל פלוס התקנה.

ככה שבתקציב שלך אפשר לקחת אפילו אזעקת ביפר.

פורסם

עדכון:

אי אפשר היה להציל את האזעקה היה משהו דפוק בא היא עובדת מספר פעמים ואז מפסיקה שירתה את הרכב 8 שנים .

האזעקה הוחלפה ברדיו-ליין באמת אנשים מקצועיים כל הכבוד ויחס טוב ומחיר סביר.

שבת שלום.

פורסם

יש לבצע בדיקת מתחים לאזעקה, שאין נפילות מתח בהזנה למח האזעקה ו/או הסירנה , כמו גם לנסות לבצע ריסט.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...