Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS בחיבור USB - עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אני מחפש GPS שיתחבר למחשב הנייד שלי

איך זה עובד בעיקרון? מחברים את הGPS לUSB ומתקינים תכנה?

אף פעם לא התעמקתי בנושא, ובזמן האחרון אני ממש צריך צריך את זה

אז אני צריך את עזרתכם:

א. איזה תכנות מומלצות לשימוש בארץ - עדיפות למפורטות יותר. גרפיקה לא משנה לי

ב. יש מתאם GPS בחיבור USB שלא מצריך מקור מתח חיצוני חוץ מהUSB?

ג. למישהו יש את זה ויכול לתת לי קצת רקע על כמה מדוייקים הGPSים בחיבור USB?

תודה מראש לכולם,

נ.ב - אני שונא מחשבי כף יד - אז בואו לא נהפוך את הדיון הזה לדיון על מיו ופאלם :wink:

אלון.

פורסם

יש רכיבים כאלו מאוד פשוטים שמתחברים לUSB ואתה מדביק את האנטנה הזאת לשמשת הרכב כמו בדיבורית.

בזמנו כשבדקתי היה מדובר בערך ב-50$ לרכיב אולי קצת יותר אם רוצים משהו טוב. (EBAY).

תוכנות בארץ ממש לא מכיר - לא ביררתי את זה בשביל הארץ .

מה איכפת לך אם צריך מקור מתח (אני מאמין שלא צריך) - הרי יש חיבור מצת?

הדיוק שלו כמו כל מכשיר GPS אזרחי - טוב מאוד.

...Carpe Diem

פורסם
יש רכיבים כאלו מאוד פשוטים שמתחברים לUSB ואתה מדביק את האנטנה הזאת לשמשת הרכב כמו בדיבורית.

בזמנו כשבדקתי היה מדובר בערך ב-50$ לרכיב אולי קצת יותר אם רוצים משהו טוב. (EBAY).

תוכנות בארץ ממש לא מכיר - לא ביררתי את זה בשביל הארץ .

מה איכפת לך אם צריך מקור מתח (אני מאמין שלא צריך) - הרי יש חיבור מצת?

הדיוק שלו כמו כל מכשיר GPS אזרחי - טוב מאוד.

יש חיבור מצת, ויש בו מצת.

אם יש לי את האפשרות לקנות רכיב שלא יעביר לי כבלים ברחבי האוטו - זו העדיפות :-D

להזמין מEBAY? זה באמת קשה להשיג כזה בארץ?

אין לי בעיה להשקיע גם יותר מ50$, אבל להתחיל עם הזמנות מEBAY? לא ממש בא לי :wink:

פורסם

יש גם מפצל מצת אם אני זוכר נכון, אפשר לבדוק.

שנית, אני מאמין שאפשר מקסימום לחבר כבל למצבר עם מפסק ופיוז באמצע (לא מבין בכל העניין לעומק, אפשר לשאול בפורום אודיו עם חברה שמבינים).

פורסם

אם אתה באמת משתמש במצת לעיתים תכופות אז תמיד תוכל לבנות חיבור מצת נוסף כפי שציינו כאן די בפשטות.

פשוט כשחיפשתי תכננתי להשתמש בזה בחול ולכן חיפשתי שם. אני מאמין שאפשר למצוא בארץ - אבל אין לי מושג מה יהיה המחיר.

ישנם כאלה שצריכים חיבור למתח - אבל ראיתי כרגע בפירוש כאלה שלא צריכים:

http://cgi.ebay.com/GlobalSat-SiRF-III-GPS-Receiver-Waterproof-USB-mouse_W0QQitemZ230008725143QQihZ013QQcategoryZ4668QQrdZ1QQcmdZViewItem

...Carpe Diem

פורסם

נדמה לי שבשביל מקלט GPS בלבד (כלומר, קופסא שקולטת את האות מהלוויין, מפענחת ומוציאה קורדינטות על גבי חיבור כלשהו, ולא יחידה עם מסך וכו') לא צריך מקור מתח נוסף, שהרי USB מסוגל לספק חמישה וולט בחצי אמפר וזה די והותר לכל סוג של מקלט\אנטנה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מקלטי GPS בחיבור USB בד"כ מקבלים הזנת מתח מחיבור הUSB בלבד.

חיבור מתח מהמצית נדרש כאשר מחברים רכיב GPS המבוסס על תקשורת RS232.

דיוק המכשיר לא נקבע ע"פ הממשק למחשב. ישנם מספר פרמטרים כגון מספר ערוצים, פרוטוקל תקשורת (אל מול הלווינים SIRFII, SIRFIII) וכן יכולות אלגוריתמיות נוספות כגון WAAS שלא נמצא בשימוש באיזורינו.

בנוסף ישנם פרמטרי זמן התגובה של המכשיר (HOT,COLD).

שוב, כל הנתונים האלה לא קשורים לשיטת התקשורת של המכשיר אל מול המחשב. עקרונית, חיבור המכשיר למחשב ע"ב USB הוא החיבור המהיר ביותר ללא בעיות יציבות ובאמצעות כבל בודד.

דבר איתי אם יש לך עוד שאלות או אם אתה רוצה לקנות את הGPS USB שברשותי :) במצב חדש...

• תוכן חדש...