Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סוף סוף רכב יפני ראשון-סיריון 1300 אוט' שנת 02-03

האם באמת יש סיבה לשמוח?

לאחר חיפוש הבנתי ש:

1.מנוע 1.3 עדיף על 1.1 2.שהאוטו חסכוני בדלק וסוחב (או מסוגל לסחוב) כמו רכב גדול 1.6

סה"כ עובדות מעודדות עד כה :wink:

ספינת הדגל של הדייהטסו בכל הקשור למכוניות קומפקטיות היא השרייד

השרייד היא אוטו די פשוט (אולי פשוט מדי) אך מצד שני מדובר באוטו קטן מידות (נוח לחניה),אוטו קטן יתאים לי כי אני לא גבוה ולכן מבחינתי מדובר ביתרון

בקשר לצריכת דלק ,אני לא יודע,אך אני מניח שהצריכה טובה(=נמוכה)

אם מטופל נכון ובזמן,האוטו לא רואה מוסך

דברתי עם חבר שיש לו סרייד שנת 97,הוא מאוד מרוצה ממנה

האם סיריון 1.3 שנת 02-03 דומה לשרייד (בנקודות שציינתי ז"א אוטו בלי פוזה (טוב מאוד)

ומאוד אמין???

חוץ מזה נכנסתי לאתרים על מנת לבדוק את המפרט הטכני של הסיריון,אך המידע הקיים

(לפחות באתרים שאני מצאתי) מדבר על סיריון שנת 06 ,בדגם זה יש ABS , כריות אוויר(2)...

מה כולל האבזור של סיריון 1.3 שנת 02-03???

תודה למגיבים

התעקשת על כל כך הרבה פיצ'רים בטיחותיים ובסוף אתה מתעניין על הקופסת שימורים הזאת?

תאמין לי,אחרי תאונה ברכב הנ"ל אני יכול לומר לך שבטיחותי הוא לא.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

pipinoadar אף פעם אני לא מתעקש לגבי משהו ,פשוט התעניינתי!

לעניין,אני מחפש רכב שיהיה בטיחותי ,זול באחזקה (אחזקה=דלק+טיפולים)

הסקודה מעולה כמעט בכל הפרמטרים,חוץ מצריכת הדלק,צריכת הדלק גבוהה (לדעתי)

פיאט פונטו ספייס,זולה לאחזקה,אבל חסרה בה איכות החומרים (שיש לסקודה,למשל) בקשר לבטיחות ,אני לא יודע

הסירייון רכב יפני ,אמור להיות אמין ,אבל הבנתי שלא כך הם פני הדברים,ואם הרכב לא בטיחותי ,בכלל אין מה לדבר

אני מחפש ברכב את האמינות של שרייד ,עלות האחזקה של פיאט,והבטיחות של סקודה ,כנראה שלא אצליח למצוא רכב שעונה כל שלושת הפרמטרים במסגרת התקציב שלי:mm_shocke :mm_shocke :mm_shocke

הכל יחסי בעולם...

פורסם

אם לסכם בכמה מילים אני מחפש סקודה (רכב אמין,בטיחותי) זולה לאחזקה (טיפולים+דלק) :wink:

הכל יחסי בעולם...

פורסם

לא כל הדגמים של הקורדובה הגיעו עם ABS, לאחי יש קורדובה סטלה 2001 ידנית ללא ABS.

אגב, התחלת לחפש בלוחות מכירה? אם לא תתחיל לברר. תבדוק מה המחיר שדורשים על רכבים (לפעמים יש מציאות ויש רכבים שדורשים עליהם מתחת למחירון).

• תוכן חדש...