Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על מכון רישוי אמין להעברת "טסט" בבאר שבע?

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

כן,

המכון במתחם "סולל בונה" בדרך חברון בבאר שבע (סולטסט אם אני לא טועה), שאתה בא מכיוון אולם הורדוס, משרד הרישו ומס הכנסה לביג, אז לפני הביג יש פנייה ימינה (לא של טיב טעם ושל תחנת הדלק "דלק" החדשה, לפני כן)

גיסי הלך לשם עם פונטו 2001 איך שהוא קם בבוקר לא חימם את הממיר ולא עשה שום דבר (והוא בכלל לא משתמש בתוספים) וזה היה לפני שהוא עשה טיפול תקופתי ועבר את בדיקת הזיהום.

הוא ניכשל על צמיגים, מצבם באמת היה בקרשים.

אנחנו כבר שנים מעבירים את האוטו טסט רק שם, לעומת זאת שמעתי דעות לא טובות על מכון "אלן" בבאר שבע, ולדוד שלי קרה מקרה שהוא הלך עם פיז'ו 306 לעשות אצלו טסט, נכשל על תפוחי הגה ואמרו לו "לך למוסך הזה פה ממול יתקנו לך ותחזור לכאן", הוא הלך ונתנו לו הצעת מחיר בומבסטית, לאחר מכן הלך למוסך מורשה של פיז'ו ואמרו לו שהאוטו תקין ואין שום בעייה.

מסתבך שאותו מוסך ממול שייך לאחיו של בעל המכון.

• תוכן חדש...