Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני זה לא בדיוק כך אלא שפשוט ירגעו המפגרים שקיבלו או רכשו את ה"שברולטים"כי זה לא אמריקאי באמת =רך ,נעים,מנוע חזק,טנק אלא סתם חתיכת פח .

שים לב שכל אותם אנשי הייטק שרצו להחליף לשברולט והחליפו להם אז הם בוכים ("חרא של אוטו"...)

זה כמו שאני אקנה קווליר ואחשוב שאני נוהג בקורבט !

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

דווקא הדבר הטוב היחיד שאפשר להגיד עליה זה שב5 דלתות פינין (או הסדנה שלו) עשו עבודה לא רעה בכלל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
הדבר היחיד שמעוות תפיסה במה שכתבת זה שאנשים רוכשים שברולט בחיפוש אחרי איכות :lol:

לא הבנת אותי. בכל מקרה, תעיף מבט החוצה ותראה כמה שברולט-דייהו מחורבנות מסתובבות פה על הכביש. ובכלל, אני מבטיח לך שרובם חושבים שהם נוהגים במכונית עם גנים של קורבט.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

תאמינו לי שבן אדם שקונה אוואו בחיים לא יחשוב באמת שיש בה משהו שקשור לקורבט, אבל אם כן, אז מגיע לו, כי הוא בכל מקרה לא יודע לנהוג. אני לועג לאנשים שנוהגים בזבל קוריאני. אני ממליץ לכולם ללכת ברחוב, למצוא אוואו סדאן ולדפוק על תא המטען. אתם יודעים מה תשמעו? נכון, פחית קולה ריקה... הקוטר של הפח זה פחות מ5 מילימטר. מרשים...

חוץ מזה, ההורים שלי באו לביקור בארץ, השכירו אחת, והיו צריכים להחליף את הרכב פעמיים עד שנתנו לנו אחד שעובד (בערך, בסוף היו צריכים להחליף מצבר). בנוסף, 3 אנשים לא יכולים להכנס למושב האחורי. זה לא שיש במשפחה שלי עכוזים ענקיים, אבל לא יכולתי להכנס בנוחות עם אחותי ועם החברה שלי, שהיא כמעט אנורקסית. עדיף להשאר עם הרכבים של פעם...

פורסם

מה שמצחיק באמת הוא שבפרסומת כתוב "מנוע 1.4 עוצמתי שיצמיד אותך לכסא".

יוצא לי לנהוג על האוואו פה ושם... זוועה מוטורית, הגה קל בצורה מפחידה, ו... לא נדבקתי לכסא.

• תוכן חדש...