Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בדיקה ראשונית מסתבר שהשמן כנראה חודר למערכת המים המים בוציים ,מדובר ברכב מסוג סיאט איביזה מודל 1999 מנוע 1.4 ליטר רכב שעשה 190000 קילומטר .

מניסיונם של האנשים לאיזה כיוון ללכת האם לפתוח את ראש המנוע ולבדוק אוליי האטם פרץ או המים בורחים מהמעברים בתוך המנוע , או לחילופין כל עצה אחרת למי שניתקל בתופעה דומה כזו .

כמה יכול להעלות תיקון מסוג זה .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

יש 2 אופציות:

- השמן נעלם למים - התופעה היא מים בוציים בצבע חלודה.

- השמן נשרף בתא בערה - התופעה היא כזי פליטה לבנים וריח של שמן שרוף.

אתה שואל ונותן את התשובות. אם השמן בורח למים זה יכול להיות אטם ראש או מעברים סתומים. אין מנוס מפתיחת ראש ואבחון של התקלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כל המקרה קרא בשעות הבוקר המוקדמות היום ,לאחר בדיקה נוספת אחרי הצוהריים שמן לא חסר המים ניראים תקינים חוץ מסימני בוץ במערכת הקרור ,במהלך עבודת המנוע בטורים של 5000 ס"לד ניראה מיציאת האגזוז סימני עישון מהמנוע .

אני מדגיש לפנות בוקר מדיד חיווי השמן היה נקי עד הקצה ללא טיפת שמן האם יתכן שהמנוע שורף שמן בכמויות גדולות .

פורסם

האם יתכן שהמנוע שורף שמן בכמויות גדולות

זה מתחיל להיות לא רציני....כדאי קודם תספר את כל העובדות ובמפורט ורק אחכ תשאל שאלות

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אוליי לך ניראה לא רציני אך כל הסיפור נכון ,אני שואל שאלות כי עד כמה שאני יודע כאשר מגיעים למצב שאין ברכב שמן כלל {לפי בדיקת מדיד השמן }אז ישנו גורם בעיתי ברכב

פורסם

כנראה ישנה בעיה במנוע או בראש מנוע,

גש למוסך לאיבחון הבעיה ..

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

מבדיקה במהלך 12 שעות מאז שראיתי את הרכב פעם ראשונה מצב השמן לאחר מילוי של 2.5 ליטר היה חסר עוד חצי ליטר למצב מלא במדיד .

הראה חוסר של חצי ליטר ,הרכב לא מיתחמם יותר ממצב מחוון חימום לחצי במחוון .

מחר הרכב ניכנס למוסך יבצעו לרכב טיפול 10000 .

הרכב ניקנה על ידי המכרה לפני חמישה חודשים ועשה כ 10000 קילומטר היא לא ביצעה טיפול כל שהוא ברכב כך שאין הרבה נתונים קודמים חוץ מאשר בבדיקה הקראית שלי בשעה 0400 בבוקר היום בדקתי שמן ברכב והמדיד היה נקי משמן כאילו במנוע אין שמן כלל .

פורסם

ז"א שבעצם יכול להיות שלא היה שם שמן מלחתחילה?בטיפול ימלאו לכם שמן, עקבו אחרי המפלס מדי יום.

סתם שאלה מתוך עניין בכמה ולמה קונים איביזה 99 עם 190,000 ק"מ?

עריכה: במחשבה שניה, אם המים בוציים ויש פריצה ודאית של שמן למים, למה לבזבז כסף על טיפול 10K כשידוע מראש שהוא לא יעזור בכלום וזאת סתם זריקת כסף לפח?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא וודאי. תלוי מה ההגדרה לבוצי. ברכב עם קילומטראז' גבוה שהשתמשו בו במי ברז במערכת הקירור יש ג'יפה במים בלי שום קשר לשמן.

ושוב פעם אחזור על שאלה שנשאלה כבר בשרשור - תוך כמה זמן נעלם השמן לגמרי?

האם כשבדקת שמן ומצאת מדיד נקי זו הייתה מדידת השמן הראשונה מאז שהמכרה רכשה את הרכב? בלי להיות שוביניסט - דברים כאלו קורים לא מעט ברכבים של נשים, ויש הבדל גדול בין רכב ששותה 3 קילו שמן בשבועיים או בשנה.

פורסם

לגבי מדידת השמן הקודמת נעשתה לפני חודשיים לדברי המכרה היה חסר כשני ליטר ,והיא הוסיפה עד לבדיקה שילשום שאני ביצעתי ,

בטיפול ינקו את מערכת הקירור ברכב כולל מעברי מים במנוע ופרוק רדיאטור .

לגבי השאלה מי קונה רכב כזה אז זאת באמת שאלה שובניסטית שאני לא מוכן להגיב על כך .

פורסם

לגבי השאלה מי קונה רכב כזה אז זאת באמת שאלה שובניסטית שאני לא מוכן להגיב על כך .

רק אשה עם רגשי נחיתות תראה בשאלה כזאת שאלה שובניסטית, זאת בכלל לא הייתה הכוונה!

השאלה הייתה שאלה עניינית וחיכיתי לתשובה עניינית.

יחי הפמיניזם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...