Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות שעוד לא ראיתי ב MDC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Z3, Z4 ובכלל אמ למיניהם (חוץ מדודי) גולף או פולו GTI, מיני מיינור S או אחר, MR2, קורבט או איזהשהו USA אחר, מרצדסי ספורט (רק עודד) , פורשה בוקסטר ..... וזה רק כאלה שעלו לי בראש תוך כדי ההקלדה

השאלה שלי למה? האם אלו מכוניות עם handling חרא, או שכל המכוניות האלו נמצאים בידי בעלים לצורכי פוזה בלבד??

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל מי שלא משתתף מחזיק את הרכב רק בשביל פוזה?

ההבחנה לאו דווקא גורפת.

רוב הסיכויים שבעלי הרכבים הנ"ל פשוט לא ששים "להתעלל" ברכב היקר שלהם. או שהם פשוט לא יודעים שיש את ה-MDC.

אין מכונית שמתנהגת מספיק גרוע כדי לתרץ אי השתתפות. תשאל את בעל הפונטו החתום על הודעה זו... :lol:

ניר

פורסם

פשוט הרכבים הנ"ל נדירים למדי.

יש מעט פורשה יחסית. מתוכן אחת משתתפת. יש עוד פחות Z4 או MR2 ...

חוץ מזה אני בטוח שגם יש צדק בדברים שחלק גדול מבעלי ה Z4/Z3/בוקסטר/MR2 הם חובבי פוזה, כמו שיש המון בעלי מיאטות חובבי פוזה. בסופו של דבר - סך הכל כמות הרכבים פחות חובבי הפוזה חלקי אחוז סטטיסטי של האנשים שמתחרים ב MDC (גם מחובבי ההגה הרוב לא מתחרים בתחרות אלא רק אחוז קטן) יוצר את התוצאה ...

אפשר לראות גם שיש רכבים שהם רק של חובבי הגה - ראלי לדוגמא, אלו רכבים מאוד נפוצים בגימקנה יחסית למספרם. רכבים שהם בעיקר חובבי פוזה כמו בבמוו או פורש הם מאוד נדירים. אפילו יחסית למספרם.

פורסם

אריק אתה לא תאמין !

יש כאלה שלא עושה להם את זה ג'ימקאנות... נשבע לך . יש כאלה מוזרים .

כאלה שמעדיפים נהיגה בכבישים הנכונים ולאוו דווקא מסביב לקונוסים בפניות הדוקות .

וכן , אתה יכול לקחת אותי כדוגמא .

אני אפילו הצעתי את הרכב שלי לחבר שישתמש בו ב MDC .

בכל מקרה , הטענה שאמרת פוגעת ומזלזלת בו זמנית בכל מי שיש לו רכב ספורט ולא אוהב ג'ימקאנות .

יאשה , שיש לו רכב שנת 84' והוא כנראה רכב פוזה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

שלוש עליות על המסלול למשך פחות מדקה בכל פעם עושות נזק מינימלי ביותר לצמיגים. זה לא תירוץ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תקציב צמיגים זה סתם תרוץ. כל הנסיעה בארוע כמו ה MDC היא 1.5 ק"מ. ההשפעה על הצמיגים היא קטנה יחסית לנסיעת אקשן נורמלית על עשרות ק"מ כביש ...

ויאשה, שחור קטן ברכב כזה ... אתה יכול לומר שזה לא לפוזה. זה בסיידר...

פורסם

גם את הפרארי של מיכאל לוי לא ראיתי ב MDC. ולא אף אחת מהכמה לוטוס סופר-7 שמסתובבות בארץ.

המסקנה היחידה המתבקשת היא שסטטיסטית על פי הופעות בMDC, קליאו ספורט ו-106 ראלי הן רכבי המסלול האולטימטיביים וככל הנראה בעלי פרארי ופורשה יודעים שהזבל פוזה שלהם לא אוחז ולא מתנהג ולכן לא מוציאים אותו למד"ס.

מעניין אותי לערוך סקר קטן בקרב בעלי מכוניות הספורט בארץ - מי מהם בכלל שמע על MDC?

אני משוכנע שמעטים.

פורסם

אני ראיתי את הפרארי האפורה נוסעה במהירות של 100 קמ"ש בכביש מהיר אני בספק אם זה הבן אדם והרכב שיגיעו לכבוש את מקומם ב MDC...

פורסם

חוץ מיזה לרכבים שציינת יהיה קשה במסלולים קטנים שמתאימים ל 106 ראלי וקליאו ספורט.

רק חלב וטמפו קולה מגיע ב 2L .

פורסם
מעניין אותי לערוך סקר קטן בקרב בעלי מכוניות הספורט בארץ - מי מהם בכלל שמע על MDC?

אני משוכנע שמעטים.

ואולי בדרכי הלא בדיוק politically correct ומוערר מחלוקות לא קטן.... זה הנקודה שרציתי להגיע אליה.

ולא, כדוגמאת יאשה, אלו שיודעים ולא אוהבים/רוצים/מפחדים מתבוסה איומה ... אלא כל אותם אלו שאם היו יודעים היו באים להשתתף בכיף

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

הרי גאמקינה שתיהיה נוחה ל לסופר מיני לא תהיה מתאמינה ל רכבים הקצת יותר מגודלים

רק חלב וטמפו קולה מגיע ב 2L .

פורסם

נראה לי שהתכוונת

אריק עם יד על הלב מתוך כמה מה MDCים יכלת לממש את הפוטנצייל של ה GT?

לדעתי זה לא קשור לגודל המכונית. גם במסלולים הכי טכניים שהיו ב-MDC, לא זכורה לי קליאו שעשתה

זמנים יותר טובים מאימפרזה.

וחוץ מזה ש-Z3 זה לא בדיוק GT.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...