Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרה הזויה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מריח קשר בין האירועים האלו לבין היחידה לאבטחת אישים בשב"כ.

יכול להיות שהם ניסו ליצור שטח יחסית סטרילי מסביב לשיירה של רה"מ, שר הביטחון או אחד ממנהלי הפורום.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד רעיונות יעילים מבית היוצר של מתנ"א:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/444/545.html

"עתה נהגים יוכלו להוציא את כל האגרסיות על הבובה, במקום על השוטר, על הכביש, או על האישה בבית", אמר גורם במשטרת התנועה, שהוסיף כי הבובה תינתן רק לנהגים שנראים כבעלי פוטנציאל להיות אלימים כלפי השוטרים.
ללא מילים...

טוב לדעת שהכספים הולכים למטרות טובות.

80612nj.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מאיפה אני יכול לקבל/לקנות כזאת בובה?

אני יקשור אותה לפגוש האחורי כמו הסובארו פשע שקושרים נעל קטנה.

פורסם
מאיפה אני יכול לקבל/לקנות כזאת בובה?

אני יקשור אותה לפגוש האחורי כמו הסובארו פשע שקושרים נעל קטנה.

עם הנהיגה שלך.... יכול להיות בלי נדר שאתה תקבל את הבובה בקרוב.

(כתוב שם שאת הבובות יקבלו עבריינו תנועה שיקבלו דוחות).

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

:lol:

אני? אם כבר אז צריך לבקש בובה מאורן.

*לכול הפורום-בנוסף ל 306 מחפש בובת מתנ"א לא יותר מיד רביעית ללא פגיעות בישלדה, רציני!!!*

פורסם
הייתי אחרי האיילון, מת"א לכיוון ירושליים, בדיוק עברתי את מחלף שפירים (משטרת בית דגן),

ושוב אזכיר לכל אלה שמנסים לומר שהוא ניסה "לחנך" אותי! השוטר השתלב לכביש מספר 1 כחצי ק"מ עד ק"מ לפני (אם הוא ק"מ לפני, איך הוא יכול לראות כמה אני נוסעת?)

ראיתי אותו מרחוק , וכשהתקרבתי אליו הייתי בין 100 ל110 (כביש מס'1 - 100 קמ"ש!!)

אז על מה הוא מנסה לחנך אותי בדיוק? כשאני רואה משטרה לפני אני תמיד מורידה מהירות, מנמיכה מוזיקה, בקיצור, מתנהגת יפה :-) הרי הם אוהבים לעצור אלפות תמיד ללא סיבה (אלפא!! תעצור בצד - זה מנגינה שיש לי תמיד בראש...)

קרן,לא היה כאן שום דבר שמכוון אליך

הם פשוט עושים את זה במטרה להוריד מהירויות נסיעה

"ולהחזיר את הנהגים הביתה בבטחה"

קרה לי מספר פעמים בדרכי לצפון(נוסע לרמה 3 פעמים בחודש)

עושים את זה גם בכביש 4

• תוכן חדש...