Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים אנטון/שואף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק ל 4 צמיגים לקורולה 185 R/14 מחברה מומלצת (לא הכי בררן אבל דנלופ, קלבר וכאלה מתאים לי). ראיתי פה בחיפוש שיש את אנטון ביפו ואת שואף ברמת גן. למה אומרים תעבור אצל אנטון ?. ואם אני בירושלים? אי אפשר לברר אצלם טלפונית ?

שואף נוקבים במחיר ללא עבודה. איזו עבודה כבר יש פה וכמה צריך להוסיף ?

כמו כן, איך יודעים אם הצמיג שמוכרים לי חדש/ישן ? תודה למגיבים.

פורסם

אנטון הוא הזול ביותר, וניתן לברר טלפונית (אין לי את הטלפון, אבל בדפי זהב תמצא בקלות תחת "אנטון" או "חנניה"). המילה היא יעילות. גם בטיפול הזריז והמהיר (כלומר, תמיד יש תור, לא תמיד תקבל הסברים).

שואף נחמדים, מסבירים, המחירים אולי בכמה עשרות ש"ח יקרים יותר, אבל נמצאים במרכז העיר ולא ביפו (כמובן, אם אתה בגר בי-ם שניהם לא בכיוון). לדעתי לא נהוג לגבות "הרכבה" מעבר למחיר הצמיג, אבל אולי זה משתנה ממקום למקום. למה שלא תתקשר לשאול?

שבוע ייצור הצמיג והשנה מופיעים על הצמיג. בגדול, עד שנה זה בסדר, אבל תמיד עדיף חדש יותר (כלומר משנת 2006). אני למשל, התקנתי לא מזמן צמיגים מ- 4405 (אם אני לא טועה), שזה אומר בערך חודש 11 בשנת 05.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...