Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולכם!

ב-C3 של אישתי התחילו להופיע רעשים שכאלה של חיכוך או משהו מתגרד כזה רק כאשר המזגן דלוק, ורק כאשר לוחצים על דוושת הגז בנסיעה (כלומר האצה). כאשר לוחצים על גז בניוטרל לא שומעים את הרעש...

הרכב הוא 1.6 2003

נשמע לי כמו משהו שקשור למערכת המזגן אם כבר זה רק כאשר המזגן פועל - לא?

מאיפה זה יכול להיות בדיוק? האם יכול להיות בלאי של הרצועה בגיל כזה צעיר?

יש לציין שלפני מעט זמן היתה לה תאונה פיצית שבשבילה החליפו את הפגוש ופנס בצד ימין (הצד הפוגע היה אשם), והרעש עכשיו הוא באותו איזור, אבל אני לא בטוח שיש קשר מכיוון שבמוסך בדקו את הרכב גם שמאי וגם לאחר פירוק הפגוש בדקו שאין עוד דברים...

יש מצב שזה קשור?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

האם אתה מתכוון לרעש שנשמע מכיוון הדשבורד, מהמרכז או קצת מימין, מעין "ססס ססס ססס..." מהיר כזה, שמתרחש בסל"ד בינוני או גבוה, ורק כאשר נותנים גז, לא בהאצה עדינה ?

פורסם

בערך אבל לא בדיוק... יותר משהו כמו רררררררררר.... ואכן בעיקר כשנותנים גז ולא בסתם האצה... אבל הרעש נשמע רחו יותר מאשר הדשבורד - יותר מכיוון גלגל קדמי בצד הנוסע...

...Carpe Diem

פורסם

מישהו אולי מכיר במה מדובר...? אני פשוט דואג האם אפשר להדליק מזגן ככה למרות שזה עושה רעש? והאםא ין בעיה לנסוע עם הרכב...?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

יכול להיות שהרעש מגיע מכיוון המייסב של המדחס, נתקלתי בתופעה כזאת עם סיטרואן ברלינגו.

הייתי ממליץ לך להחליף רצועת מזגן ולראות את ההשלכות, אם לא בדוק תקינות מדחס.

פורסם

תודה על ההצעה. אני פשוט מנסה לרואת מול מה אני הולך כי אני לא אבצע את העבדוה אלא אלך למוסך, ואני לא סגור על זה שהם יודעים לפתור את הבעיה...

צביקה

(נ.ב. איך הבוקים?)

...Carpe Diem

פורסם

טוב, במוסך גילו שאיזה פלסטיק רופף שם נוגע בפולי תחתון של המזגן, וצריך לחזק אותו. לא עשו את זה במקום כי היה צריך לחכות שהרכב יתקרר כי המוסכניק נכווה כשהוא ניסה לעשות את זה :)

בכל מקרה, לא משהו רציני...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...