Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש מגבר מתאים בתקציב של עד 250$ מארה"ב שישודך למורל דוטק (רכב סיטרואן C4)

אני שומע בעיקר רוק ומוזיקה ישראלית

חשבתי על רוקפורד 4004 או JBL המפורסם

האם יש המלצות נוספות

אגב למערכת יחובר סאב שטרם נרכש

תודה

פורסם

ותוספת לשאלה :

אם שומעים מוזיקת שנות ה 80, 90 וכן מוזיקה עכשווית, גם מוזיקה אלקטרונית אך פחות - עבור סט של מורל דוטק מה המגבר המומלץ ( כשיש כבר ברכב 2 רמקולי 6*9 של 300 וואט של פיוניר) בתחום של 1200 ש"ח ?? ( הסאב יותקן בהמשך )

הרכב בו בכל יותקן הוא סובארו איפרזה

ותודה מראש על הסובלנות שבתוספת לשאלה

SKI FARM

פורסם

בשופ פנים ואופן לא ממליץ לך לשלב בין הJBL המפורסם לבין דוטק. הטויטרים ישרפו תהיה בטוח.

MACAUDIO מגבר נחמד בסדר גודל תקציב שאתה מחפש.

בברכה.

פורסם

רופורד לא מתעים.

מק אודיו. היפוניקס יהיה סביר. JBL לא מתעים לסט הזה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא האוריון ולא הרוקפורד לא יזיזו טוב את המורל דוטק... המגברים האילו חלשים מדי לזה...

יש מגברים להיפוניקס דיי חזקים, והמק האודיו שהזכירו גם כן יהיה נחמד לקומפוננט. (MAC AUDIO Z4200).

סם.

פורסם

אני חושב שאפשר להגביר הכל עם ה75.4 ,

אבל שילוב של 75.4 +דוטק (שגם ככה כנראה רגיש ) +מפעיל חסר ניסיון=

=טויטר שרוף (או שניים).

לא צריך להתעלם מהרכיב האנושי , למרות שמאוד נוח, אבל לפני שטויטר נשרף ,

מישהו צריך לשמוע חזק מאוד/מעוות מאוד.

מישהו מכוון את המערכת?

מישהו מגביר ווליום?

כנראה שכן.

ZZR

פורסם

לשם שינוי אני מסכים (חלקית) עם מידן (אפשר לעשות אז זה דביק!)

בעקרון אפשר להגביר הכול עם הכול!

אבל אין לשכוח את הגורם האנושי. זה נכון.

אבל מגבר שהוא ידוע. בעל עיוות גבוה. ונטיה לשלוח פיקים. לא ממלץ לתת למשתמש המצוי שהוא יודע רק להגביר. ולא להתיחס לאלמנט!

ולכן ההמלצה היא לא לשדך ביניהם. בגלל העיוות הגבוה של המגבר. והטוויטר הרגיש של הדוטק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כולם כאן שוכחים מספר דברים:

סט הדוטק נמכר מאוד , הטוויטרים הם חביבי הפורום כאן, כמו גם מגבר ה JBL 75.4 .

הטוויטרים לא רגישים, המגבר לא בעייתי.

הבעיה היא שאם מוצר מסויים שולט , הסיכוי לשמוע על תקלות שלו הן גבוהות יותר.

אם לא היו מוכרים יותר מ10 סטים של מורל ומגברי JBL בשנה אז הם לא היו בעייתיים...

הבעיה היא אחרת ונעוצה בהתקנות של ה300 שח, הכיוונים, והמרכיב האנושי שלעיתים לא יודע גבולות.

כאחד שמכר ומוכר כמויות אדירות של טוויטרים של מורל, את הדוטק בעיקר העיקרים, אני מודיע לכם שזה אחלה טוויטר לא רגיש ולא נעליים.

זה ממש לא למטרת פירסומת , ואין לי אחוזים (לצערי) בחברת מורל, זה לשים עובדות על השולחן.

הגיעו אלי הרבה התקנות של שקל וחצי, לא פלא שדברים נשרפים. אין הוקוס פוקוס ואין בזול!!

הזול יוצא יקר!! זה מתחיל במשהו שרוף (מעבר לסאונד גרוע , לא נכון ולא מדוייק, לעיתים בכלל לא בכיוון)

זה ממשיך שהמרכיב האנושי (המשתמשים) לעיתים לא יודעים גבולות ומנסים להעמיס דירה על טנדר.

בכלל, ועובדה, מסך כל מכירות הטוויטרים של מורל עד היום (ודווקא לא הסדרה הבסיסית של הפולס ששם דרך אגב לא חזר עד היום אף אחד) ,עד היום לא חזרו לי יותר מ3 או 4 בודדים (במשך שנים של התקנות טוויטרים של מורל) , ואחד מהם שלי אישית, ואני יודע טוב מאוד, אבל ממש טוב למה הוא נשרף,

אז.............. שלא יעבדו עליכם...:wink:

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...