Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר צבע לפיאט קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר תמונה אחת שווה אלף מילים

fiat_coupe.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב הפסי מירוץ הם רעיון מעניין...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מה עם צהוב? לפי דעתי פצצה על פיאט

ניב

גם אופציה מעניינת... צהוב סטייל פונטו Abarth :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

פסי מירוץ על פיאט קופה??? שאלוהים ישמור אותנו.

אני מאוד אוהב את הכסוף המקורי כי הוא נראה טוב עם העיצוב של הקופה. מעבר לכך ששינוי צבע ברמה גבוהה הוא מרכב מאוד ויקר, צביעת בית מנוע, בתי גלגלים, תא מטען וכו' מסבכת הכל. אם אין כוונה לצבוע ברמה כזו אז הייתי נשאר עם הכסוף.

צבעים נוספים שיראו טוב לדעתי הם אפור כהה, שחור וכחול מקורי של הקופה (כמו שהעלו פה).

לבן פנינה יראה רע מאוד ויזכיר רכב ששופר בחאפריות, לבן רגיל יהיה סמתי מאוד...למרות שהוא נדיר על הקופה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שחור יפה מאוד בחצי שעה שהוא נראה נקי מיד אחרי השטיפה.. שאר הזמן הוא מאובק וזה די מבאס.

המצב משתפר מעט (מאוד) אם הצבע הוא שחור מטאלי לעומת שחור רגיל, לאבק לוקח כמעט שעה ורבע עד שרואים אותו אחרי השטיפה...

הדברים הם מניסיון, המיאטה שלי שחורה וה-M3 שהייתה לי הייתה שחורה מטאלית (השם של הצבע הוא Cosmos Black).

צבעים שהייתי שוקל -

הצבע של האלפא 156 שמחליף את הגוונים בין תכלת בהיר לצהבהב לכסוף בשם Nuvola Blue (נראה במציאות יותר טוב מאשר בתמונה) -

156nov2.jpg

הכתום המטאלי של ה-S2000 וה-NSX המיוחד ליפן בשם Imola Orange, במציאות הוא מדהים!

custom-s2000-000.jpg

הכתום של לוטוס בשם Chrome Orange.

EliseFrontRight.jpg

הכחול של ה-M3 E46 בגרסת ה-Competition Package.

2005_BMW_M3_Competition.jpg

הבעיה היחידה בצביעה של פיאט קופה בצבע אחר היא הצורך לצבוע גם את הפס לאורך הדשבורד באותו הצבע.

מוטי

פורסם
פסי מירוץ על פיאט קופה??? שאלוהים ישמור אותנו.

אני מאוד אוהב את הכסוף המקורי כי הוא נראה טוב עם העיצוב של הקופה. מעבר לכך ששינוי צבע ברמה גבוהה הוא מרכב מאוד ויקר, צביעת בית מנוע, בתי גלגלים, תא מטען וכו' מסבכת הכל. אם אין כוונה לצבוע ברמה כזו אז הייתי נשאר עם הכסוף.

צבעים נוספים שיראו טוב לדעתי הם אפור כהה, שחור וכחול מקורי של הקופה (כמו שהעלו פה).

לבן פנינה יראה רע מאוד ויזכיר רכב ששופר בחאפריות, לבן רגיל יהיה סמתי מאוד...למרות שהוא נדיר על הקופה.

כל מילה, בסלע!

הכסוף מאוד מתאים לפיאט, אני הייתי נשאר.

פורסם

אם לא הולכים על עבודת צבע מושלמת שכוללת הפשטת האוטו לחלוטין

(פלסטיקה, דלתות, גומיות, גלגלים, הכל) ואמורה לעלות כ-20 אלף ש"ח (לפי מקורות יודעי דבר),

זו תהיה הטעות הכי גדולה שתיעשה לאוטו.

הכסוף לא כזה נורא. אז יש שתי 20VT כסופות בארץ... :wink:

בכבוד רב,

דניאל :lol:

PA100186.jpg

DSCF0061.jpg

alx_street_640p.jpg

upload_89759.jpg

MCS 2008

פורסם

שחור פחם מטאלי לדעתי יראה מצויין.

למרות שצבע שחור צריך טיפול מיוחד, חניה בצל, כיסויי....

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מסכים עם דניאל פחחות מושלמת צריך לעשות אצל אומן ועבודה ברמה עולה הרבה מאוד כסף. אבל אם כבר אתה הולך על זה -לא לא לא לבן.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...