Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאלמרה 03'

עוצמת הבלימה ברכב טובה +, אבל חסר קצת רגש.. זה מזכיר לי ברקסים של קנגו (ON/OFF כמעט)

בכל מקרה אני מחפש קומבינציה של צלחות + רפידות תחליפיות, לא זבל סיני זול אלא משהו קצת יותר חזק מהסט המקורי שיאפשר לעצור חזק ועם רגש.. גרין סטאף, פרודו? ואיפה ניתן לקנות בארץ?

--חשוב לציין שאני לא מחפש משהו ברמת מכונית מרוץ אלא רמה אחת מעל המקורי כדי לשמור על מחיר נורמלי.

כרגע יש צלחת קדמית מעוותת שעושה וויברציות בעת לחיצה על הברקס והרפידות הן זבל סיני

ששורק בכל לחיצה בריאה.

פורסם

תודה על התגובה...

ללוקאס יש גם רפידות וגם צלחות? איזה דגם מומלץ?

ואיך הרפידות היותר ספורטיביות שיש היום בשוק?

אגב חשוב שהבלימה תיהיה חזקה אבל בלי רעשי חריקות - אני סובל מהרעשים האלה

פורסם

בוודאי שיש להם גם רפידות וגם צלחות! ולא רק, גם קאליפרים! (בפולו 2002 שהייתה להוריי הקאליפר היה של LUCAS וכן חותמת של פולקסוואגן בנוסף).

מדובר בחברה טובה ואני מצטרף להמלצות עלייה. הבלמים מעט חורקו אבל לי זה לא הפריע כי הם עשו עבודה טובה.

איתמר ג'ורג'.

• תוכן חדש...