Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא שואל בכוונה לעליב אותך או לזלזל.

אבל כאשר הולכים לשיפוץ מקיף בדרך כלל קונים חדש או מחדשים הכל, כלומר נכון זה תקין אבל מיישרים קו על כל מערכות האוטו או ככה זה לפחות אצל חברינו בארה"ב.

ככה כאשר השיפוץ מסתיים יש לך אוטו חדש שאין חלק אחד שלא נוקה שופץ והוחזר למקומו.

קח את זה יותר בקלות לא כולם באים לתקוף אותך.

קליאו ספורט :roll:

פורסם
אני לא שואל בכוונה לעליב אותך או לזלזל.

אבל כאשר הולכים לשיפוץ מקיף בדרך כלל קונים חדש או מחדשים הכל, כלומר נכון זה תקין אבל מיישרים קו על כל מערכות האוטו או ככה זה לפחות אצל חברינו בארה"ב.

ככה כאשר השיפוץ מסתיים יש לך אוטו חדש שאין חלק אחד שלא נוקה שופץ והוחזר למקומו.

קח את זה יותר בקלות לא כולם באים לתקוף אותך.

מה לעשות ומדובר באוטו שלי וכמות החלקים שהבאתי ואביא היא נכבדה מאד (ואגב, כל חלק שאתה מייבא מארה"ב עולה בדיוק כפול מהמחיר הקטלוגי אז ברור שרכב ששופץ בארה"ב יכיל יותר חלקים חדשים ופחות מנוקים וצבועים מחדש).

ואני לא מתימר לייצר אוטו חדש אלא פשוט לשפץ, אחרי כ 18 שנים של בעלות, את המוסטנג ששה צילינדרית הלא תחרותית שלי.

והמדד היחיד הוא שאני אצא מסופק מכך..לא אתה וגם לא קובי(איסו). אז אני מאד שמח על התמונות שקובי שם כאן, להראות שיש כאלה שנותנים יותר תשומת לב לדבר שאני נותן פחות. ובאותה מידה יש דברים שאני נותן יותר צומי וקובי פחות... אין לי בעיה עם זה, כל עוד החלק הוא תקין ובטוח וצריך רק לנקות אותו... (הרמיזה הטפשית של :Anything u can do I can do better שלקוחה מהשיר מפורסם פשוט לא מדברת אלי...).

יש מבין?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
בני איך שברת את הפלייויל?!?!

לחצת ברמזורים? :-D

נזכרתי שזה לא היה גלגל התנופה אלא הסטרטר...הוא שבר שיניים וחלקים ממנו נכנסו לגיר....

כנראה שלחצתי לעצירה ברמזור...:-)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

בקטע של החלודה בני צודק היא שיטחית מלמעלה

אבל אני יגיד לכם את האמת

אני לא מאמין בזה

חלודה זאת חלודה

לכן עשיתי הכל שכלום לא ישאר והשתמשתי במוצרים שמובילים בשוק

חוץ מזה בני אם אני לא טועה

הפליוויל שלך מחובר לטורק זה נכון ?

כי אני יודע שה 3200 באו עם גיר שונה מה הC4 הרגיל

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אז ככה:

אני, משום מה מדבר וכותב בעברית וכדאי שגם אלה שלא "מבינים" יבינו...

אז פליוויל זה "גלגל תנופה"

ו"טורק" זה "פיתול" והפיתול היחיד שאני מכיר בסביבה של הגיר זה הצינור שבו גל ההינע נמצא (נקרא "צינור פיתול" או Tourque Tube)...

אז ראשית, עד כמה שידוע לי הגיר במוסטנג 1966 6 ציל' הוא מסוג C4.

שנית, לא ברור לי ההגיון בשאלה שלך לגבי הקשר בין גלגל התנופה ובית גל ההינע. לדעתי שניהם נמצאים בשני צדדים שונים של הגיר..לא?

פורסם

אני דווקא רואה ממיר מומנט שמתחבר לגלגל תנופה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

או קיי..

עכשיו אני מבין בסבך האנגלית והכינויים..

אז התשובה לשאלה של דודי חיובית.

ה"טורק" שתפקידו להעביר שמן לתיב"ה נמצא אכן בין גלגל התנופה (קובי, אנא, אני לא ילד ואני יודע מה זה "פליי וויל" ) והגיר...

יש לזה מונח עברי ואני אחפש אותו ואולי מחר אמצא...

ועוד משהו לקובי: ממיר מומנט זה לא הטורק שאני מתכוון אליו (עם השמן וכו'). כי הממיר הזה נמצא, לדעתי בתוך התיב"ה ולא על גלגל התנופה...

והמילה "טורק" באנגלית זה "פיתול" אז יש כמה וכמה טורקים ברכב (ולא רק באנטליה...).

פורסם

דודי דיבר על הטורק שמתחבר אל הפלייוויל ...

הראתי לך למה הוא מתכוון.

תספיק לעשות מלחמה מכל דבר.

אם הייתי רוצה להפציץ אותך במונחים טכניים הייתי עושה את זה ממזמן אבל זאת לא הכוונה שלי .

אני ניסתי להסביר לך למה דודי התכוון וזהו

אז תרגיע כבר.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי תקשיב, וזאת המילה האחרונה שלי בעניין.

היות ורציתי לשתף את כל מתבונני הפורום בשיפוץ של הרכב שלי וזה בשביל הכייף שלי ושל כולם, והיות ואתה צודק, אני מרגיש כל הזמן שאני מותקף על ידי כמה חברים "מפרגנים", אז אני אפסיק בזאת לדווח ואז גם לא ארגיש מותקף או מושא להתנשאות, חינוך, עברית ואנגלית משובשות ומה לא...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...