Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוברו רקס 700

yb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב אם כבר השירשור הזה קפץ ,אז קצת עידכונים : ביום שישי האחרון קניתי את הסוברית הזאת (תודה עידן!) ,הזמנו את גרר לב (תודה משה !) ,ד"א בהחלט מומלץ -המחיר והשרות טובים מאוד

,הסוברית שלי היא כאמור שנת 83 מנוע 700 , הסוברית השניה שנת 82 מנוע 600 , מישהו יודע על עוד הבדלים חוץ מהבלוק עצמו וגלגלים בקוטר שונה??

עכשיו תור התמונות לדבר...:-)

IMG_5849b.jpg

IMG_5850b.jpg

IMG_5851b.jpg

פורסם

מה עם ההיא מהמושב, שאז הראתי לך, יצא משהו בסוף?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מה עם ההיא מהמושב, שאז הראתי לך, יצא משהו בסוף?:roll:

הבעלים של הרכב הזה שייך לשירשור הישן שהיה פה פעם אם אתה זוכר- "משוגעים תרדו מהגג...":-) ,מתישהו ננסה עוד פעם...

פורסם

כבעל סוזוקי אלטו, נפח מנוע 796 סמ"ק, פרסמתי בעבר קול קורא להקמת מועדון הרכבים עד 1000 סמ"ק, בו יכולים להכלל כל הרכבים המצוינים בשרשור. אני יכול לציין שעם רכבי טילתי ברמת הגולן, ים המלח, קרית שמונה, משאבי שדה ועוד ואף לעיתים עם זוג אופנים התלוי מאחור ( מקום מגוריי הוא הרצליה ). זו תחושה נהדרת לנוכח מבטים :shock: של נהגי ישראל המטילים עם רכבי הליסינג 1600 אוט...

במידה ויש עוד משוגעים לרכבים בעלי מנוע קטן, אנא תשמיעו קול.....

רק אני ואנוכי נורמלים מכולם.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם

בוקי

אני זוכר טוב מאוד את הכתבה הזאת

כמדומני מישהו באזור חיפה

הורידו את המכונית עם מנוף דרך הויטרינה מהסלון.

את הכתבה הזאת תוכל למצוא בבית אריאלה בת"א, ומשם כבר תוכל להגיע לבעל הרכב

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
טוב אם כבר השירשור הזה קפץ ,אז קצת עידכונים : ביום שישי האחרון קניתי את הסוברית הזאת (תודה עידן!)

בכיף יובל (:twisted:)

יהיה לי קצת עצוב לראות עוד רכב ישן נעלם מהנוף השכונתי (ביחד עם עוד 3 קורטינות 82, פיאסטות, סיירות וכמה DLים מתחילת שנות ה80'), אבל הוא הולך לידיים טובות.

אגב,

ביום ראשון חיפשתי חנייה יבשה כדי לראות מי מו מה מתחת למכסה המנוע שלי, ונעמדתי ליד הקולט. היה חוויה מרנינה (ורטובה!)

שמחתי לעזור.

ואם אתה צריך עוד זוג ידיים בפירוק, אתה יודע איפה אני נמצא... :wink:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
מזה שנים עומדת ביישוב אזור בחצר בית פרטי סובארו שכזו ללא תזוזה.

מצבה מעורר רחמים בעיקר בשל החלודה שפשתה בה, עדיין יכולה להיות תורמת.

הכוונה בה"פ.

עופר

הייתי בעליו של רקס 700 ומספרו - 1990084 , לזוג צעיר של אז זה די הספיק

אני הייתי יד ראשונה עליו ומכרתי אותו אחרי שנתיים, רכשתי אותו אצל שאול שוואקה באילת.

היה אחלה אוטו על אף המנוע הפיצפון שלו.

roni650b8)

• תוכן חדש...