Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברלינגו 99, מהירות VENTA.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה VENTA עובדת רק במהירות 1.

במוסך מורשה מבקשים 220 ש"ח לשעת עבודה,

(לא כולל חלפים כמובן, ולא כולל מע"מ),

החשמלאי שם מצהיר שאין לו מושג כמה זמן יקח

לאתר את הבעיה.

התרשמתי מקצב העבודה "המהיר" של החשמלאי שם (מה איכפת לו, זה עסק שלו?),

ואני מעריך שיקח לו לפחות 4 שעות.

בכל אופן יש למישהו הערכה מה יכולה להיות מקור התקלה,

או להמליץ על חשמלאי רכב מאזור המרכז, חשמלאי מקצועי שמבין בברלינגו.

פורסם

2 המאווררים. של הרדיאטור (מנוע ומזגן) עובדים בו זמנית

אך לא במהירות 2.

עד היום ברוך השם לא התחמם, גם בנסיעות ארוכות + עליות וכו,

אבל אני מעוניין לתקן את העניין הזה,

למנוע בעיות בעתיד.

פורסם

בברלינגו יש מערכת של טורי מגבילי . פעם המאוררים עובדים בטור והם עובדים לאט ופעם במגביל והם עובדים מהר . המערכת נשלטת על''י חישן טמ'פ נוזל קירור, 3 ממסרים, ובקר אלקטרוני. וכל זה דרך נתיכים. לאדם לא מקצועי יהיה קשה להגיע לדיאגנוזנ נכונה. אבל בדרך כלל בתי הממסר נשרפים והממסר לא מתפקדים.

סוף שבוע טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

***נמחק ציטוט מיותר*********

אכן יש ליד המאוררים 3 ממסרים.

כנראה כמו שאתה אומר אחד מבתי הממסר נשרף.

לקוח אחד שהייתה לו אותה בעיה כמו שלי, אכן החליפו לו ממסר,

וחייבו אותו בהתאם (500 ש"ח + מעמ!!!)

הבקר נמצא אם איני טועה בצד ימין כשפותחים את מכסה המנוע.

דרך אגב המזגן לפעמים יוצא מפעולה (איורור תמיד עובד) באופן אקראי (גם כשחם מאוד!)

ייתכן שזה קשור לכך שבגלל שהוואנטה לא נכנסת למהירות 2,

כשהמדחס זקוק לכך?

פורסם

שלא תעז ! אתה שורף את הפקד האלקטרוני במקרא של קצר, כי אחד הממסרים נותן פעם שלילי ופעם חיוב . שלוף את הממסרים ותנקה מגעים , החזר בדיוק לאותו מקום כי יש הבדלים בין הממסרים, ובדוק מתחת לגשר הקדמי של הרכב באים החוטים שלמים ולא פגעתה במדרכה במיוחד בפינה השמאלית של הגשר.

בברכה יצחק.

פורסם

שמר כן מדויק פעם בטור ופעם במקביל ולא הפוך. בדוק מתחים בממסר השחור(תחתון בתרשים שלך) תקבל שקע 87 חיובי, ובשקע 87a שלילי כאשר במקרא הנ'ל הממסר מוצאי פקודות בשקע 30. בסירטת שצירפתה הממסר הנ'ל ניקרא Change over Rrley שתפקידו לבטל את מצב הטורי ולעברור למצב מקבילי עלידי הספקת חיובי ישיר למאורר ימין וביטול השלילי שהוא מקבל במצב Normaly Close .

סוף שבוע טוב יצחק.

פורסם

יש לי בעיה דומה אצלי באוטו, בקסרה, אצלי המאוורים נשלטים על ידי הביטרון, שאני מנתק את הפלג בצבע החום המהירות הגבוהה נכנסת, אבל אם לא אנתק - היא פשוט לא תכנס (מצב LIMP HOME). החלפתי חיישן חום על בית התרמוסטט (חום) לא עזר.

האם מדובר במערכת דומה?

נ.ב: המוסך טוען נחרצות, שהוונטה (גם עם מזגן) תכנס במצב השני רק שהאוטו יתחמם מעל 105. אני טוען שלא כך, כיוון שמאז ומתמיד הטמפרטורה (מהיום שהאוטו חדש) נעה בין 80 ל 70 עם מזגן. בכל מצב. כיום המחוג מגיע עד 86-90 המוסך טוען שזה נורמלי לגמרי, לא מוכן אפילו להסתכל ולבדוק, לעיתים רחוקות למשל פעם אחרי שהנעתי והדלקתי מזגן ישר - המצב השני נכנס

אם למישהו יש השערות גם בשבילי זה יהיה מצוין

ניקתי את הקונקטור של הביטרון ,גם בכבל וגם בביטרון עצמו. אבל לדעתי עצם זה שהוונטות נכנסות במצב 2 ברגע שאני שולף את הפלאג החום, מצביע על פעולה תקינה של הביטרון.

פורסם
נ.ב: המוסך טוען נחרצות, שהוונטה (גם עם מזגן) תכנס במצב השני רק שהאוטו יתחמם מעל 105.

והמוסך, במקרה שלך, צודק לחלוטין.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
2 המאווררים. של הרדיאטור (מנוע ומזגן) עובדים בו זמנית

אך לא במהירות 2.

עד היום ברוך השם לא התחמם, גם בנסיעות ארוכות + עליות וכו,

אבל אני מעוניין לתקן את העניין הזה,

למנוע בעיות בעתיד.