Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמוס ארבל נותן לכם בראש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורסם ב Ynet , בכתבה על youtube

- ערוץ ישראל , כשעמוס ארבל היה קריין נחשק על ידי כל עקרת בית בישראל ,כמובן בזכות התסרוקת המופרעת על גבול הפסיכוטית.

אומרים שהיה מסתובב במסדרונות הרשות עם שוט ומכנסי עור עם חורים בפלחים.

anyway

הסרטון הזה הצחיק אותי עד דמעות, במיוחד תקליטן האירועים שמרים שם את האולפן עם סקרצ'ים על מכשיר שעושה חיקוי לדיסק שרוט.

נ.ב

למי שיש סרטונים של "על גלגלים" עם דניאל פאר - אולי זה הזמן להעלות אותם לרשת.

GOT סחוג?

פורסם

אני לא יודע מי יותר מסומם שם , הדוקטור{?!}המופרע, התקליטן שאני לא בטוח אם הוא רוקד או שהוא חייב להשתין דחוף , עמוס ארבל שברח משם עם מונית ספיישל , או הרקדנית שלבושה בטייטס אפור שבשלב מסויים רוקדת בסגנון בת יענה לצלילי השיר le freak

עוד משהו שנזכרתי בו , מסתבר שפעם ללבוש סוודר התאים כמעט עם כל פריט לבוש.

GOT סחוג?

פורסם

הדיג'י המטורף הזה ... איך הוא עושה רעש הם מכשיר הקומפקט דיסק שלו ...

הוא עושה סקרצ' .... מזיז את התקליט הלוך ושוב !

הוא קורע אותי ... הוא משחק עם הקומפקט כאילו הוא ילד בן 6 שגילה את הבולבוליקו שלו !

משתולל שם עם השלט ... הוא חיה רעה !

אחחח ... הרקדניות נראות כאילו הן מכוכב נולד של חולי דלקת פרקים ... כמו על מיני נפלים מהאודישנים של FAME ...

איזה פרוע הברנש הזה ... אני לא עומד בזה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

ה-DJ הזה, כמו שאתם מכנים אותו, הוא אילן בן שחר.

כמו ערוץ 1 בזמנו, גם הוא היה הראשון והיחידי.

אם אתם רואים מישהו שמרכיב משקפי שמש גם בלילה, בחדר סגור, ומדבר ב-ררריש מגלגלת - זו השפעה ישירה של אילן בן שחר.

למיטב ידיעתי יש לו היום חנות דיסקים באבן גבירול .

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
קבלו עוד...

הקטע הנבחר שלי:

תחרות השיער הארוך - "במקום השני נורית והיא זוכה בקלטות וידאו של PDM" , ובמקום הראשון בתחרות השיער הארוך {בית שחי נחשב?} זוכה נימי והיא זוכה ברדיו של גרונדיח"

GOT סחוג?

פורסם

:rofl:

הדיג'יי הזה חסר כל חוש קצב והייתי אומר שהוא דיי מתלהב מהכפתור של ה-LOOP על הקומפק הפרימיטיבי הזה עד כדי כך שזה מעיק ומעצבן ברמות.

עריכה: אלוקים, ראיתי את הסרטון השני.

מה שאקסטות עושות לאנשים?....

אהבתי את הגרונדיח ואיך שהוא ביטא את השם של קיילי מינו.

• תוכן חדש...