Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי שיטת וידאו מ NTSC ל PAL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי כמה סרטי דיוידי שצולמו במצלמת דיוידי של סוני כשהגעתי לתחנת עריכה לסרטים העובד אמר שהתוכנת עריכה שלו לא מסוגלת לעבוד עם שיטת ה-NTSC .

רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לשנות מ-NTSC ל PAL ואם יש מקומות שמתעסקים בזה

תודה מראש

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

אם יש לך וידאו מולטי סיסטם אתה יכול לחבר את המצלמה והעביר לקלטת,אך יש בזה ירידה באיכות,בד"כ באולפני צילום יוכלו לעזור לך להמיר שיטה מדיסק לדיסק עם פגיעה מיזערית באיכות.

חג שבועות שמח רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הכי פשוט וזול (ולא יפגע באיכות): להחליף תוכנה (בעצם, להחליף חברה).

כל הטלוויזיות ומכשירי ה-DVD הנכמרים כיום בארץ תומכים גם ב-PAL וגם ב-NTSC,

וגם רוב התוכנות לעריכת וידאו. כל המרה שהיא מיותרת ותמיד פוגעת באיכות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תוכנות העריכה הפופולאריות (premier, avid) יודעות לערוך סרטים גם בפורמט NTSC וגם בפורמט PAL.

הערה שלמדתי על בשרי, אם תנסה לערוך ביחד קטעי וידאו שצולמו ב-NTSC ביחד עם קטעי וידאו שצולמו ב-PAL צפה לבעיות בסרט הגמור.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...