Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיאט פונטו 2000, אין חלונות חשמל ואין אזעקה אלא רק קוד כזה. בקיצר נתחיל באזעקה, בשביל לבטח תמערכת שיש לי באוטו הביטוח רוצה שתהיה אזעקה עכשיו אני יודע שבהתקנה בחנות וזה זה עולה 1000+ אז חשבתי לנצל את אבא קצת וגם ללמוד קצת דברים חדשים.. אז רציתי לדעת אם מישהו יודע בכמה אפשר למצוא מערכת אזעקה פשוטה שתתאים לדרישות הביטוח.. (ללא התקנה)

דבר שני, חלונות חשמל.. אני מעוניין לעשות חלונות חשמל באוטו, אני מניח שכמה פה בקיאים במחירים אז אני אשמח אם תאמרו לי כמה זה אמור לעלות..

תודה רבה על הכל!

רותם

פורסם

בקשר לאזעקה, אני התקנתי אזעקה יחסית פשוטה (חיישני תנועה) ב 800 ש"ח כולל התקנה.

אם אתה רוצה להתקין לבד, תסתובב באתרים של מכירות פומביות וכד' ואתה יכול למצוא אזעקות לכל כיס.

פורסם

האזעקה שהתקנתי כוללת 2 חיישני תנועה+מזהה פתיחת דלתות(מחוברת כמו הנורה הפנימית של הרכב, לדלתות).

התקנתי באשדוד, אבל אני מאמין שזה אותו המחיר ברוב המקומות.

פורסם

מחיר אזעקה ללא התקנה 350-1000 שח, מאזעקה רגילה כוללת הכל ועד לאזעקת ביפר, כאמור ללא התקנה.

סט חלונות חשמל ספאל ללא התקנה יעלו בסביבות 600-700 שח.

אם תרצה לרכוש מרים לחלונות, כלומר שכאשר תדרוך את האזעקה (תפעיל אותה) החלונות יעלו, כך בחשבון עוד 100-200 שח,] תלוי בסוג המרים והיצרן שלו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני לא משו מבין בזה אז אפשר הסבר מזה ספאל וכל זה?

אה ועוד משו זה בא סט ל2 חלונות או 4 בדר"כ?

רותם

פורסם

אני קניתי בזמנו אזעקה נהדרת של MVP שכוללת שלט שמראה לך בדיוק מה הולך ברכב, הוא גם מצפצף ורוטט ברגע שהאזעקה פועלת , וזה קולט למעל 500 מטר! (קלט לי בתוך הבית , בקומה עשירית ! ובעוד המון מקומות רחוקים מן הרכב.)

עלה לי 650 שקל , ועוד 200 התקנה. ממליץ

• תוכן חדש...