Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

אני מעוניין לעשות בניה בדלתות הקדמיות של הרכב שלי

פיאט טיפו...

עכשיו אין לי מושג איך אני עושה את זה

אז נשאל שאלה אחרת יש מישהו שעשה בניה כזאת לטיפו ורוצה למכור?

או מישהו שבונה את זה בתשלום?

או מישהו שיכול לעזור לי לבנות?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

איזה גודל הכנה יש לך שם בדלתות? אם יש בכלל..

אבל למשל לי יש פונטו לא היה לי הכנה בדלתות לכלום, רק בדשבורד 4 אינץ' ולקחתי לבעל מקצוע עשה לי חור בדלת וזה ושמתי 6.5..

אז אם אתה במצבי.. למרות שאני לא חושב.

רותם

פורסם

מה זה בלי הכנה בדלתות זה התעללות פשוט

לי בבורה יש קדימה 6.5 מאחורה גם 6.5 ויש מיקומים מיוחדים לטויטרים שהם ממש טובים

ולא נראים לעין ושומרים על השלמות של הרכב מראה אסטתי

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

תעשה חיפוש פה בפורום על המילה "פיברגלאס" תמצא הרבה חומר לקריאה וללימוד עצמי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תעשה חיפוש לפי "פודיום מגש אחורי" ואתה תמצא עבודה שלי עם הרבה פירוט

תחפש בכלל לפי "פודים" או "תושבות פיבר" ואתה תמצא כאן המון הדרכה ומידע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מאיפה אתה בארץ,כדי שנוכל להפנות אותך או להמליץ לך על מישהו באזור שלך?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אולי יהיה עדיף שתשקול אפשרות של נסיעה לאזור מרכז... תשאיר אצל המתקין את הפנלים של הדלתות לכמה ימים ותחזור לקחת אותן - אם זה מתאים לך יש הרבה המלצות שאפשר לתת לך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רגע אני רוצה להבין אם הבנתי נכון מה הוא רוצה בכלל שאני לא אהיה טמבל לא קשור.. אתה רוצה בעצם לשים רמקולים בדלתות נכון?? הבנתי בסדר?

אם כן אז זה כמו שאני עשיתי ולי לקחו 250 שקל..

רותם

פורסם
רגע אני רוצה להבין אם הבנתי נכון מה הוא רוצה בכלל שאני לא אהיה טמבל לא קשור.. אתה רוצה בעצם לשים רמקולים בדלתות נכון?? הבנתי בסדר?

אם כן אז זה כמו שאני עשיתי ולי לקחו 250 שקל..

כן לזה אני מתכוון

אתה יכול לעלות תמונות של מה שעשו לך,

ומי עשה איפה ותוך כמה זמן?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

על 2 הדלתות כמובן 250 שקל ובמקורי זה היה 200 שקל, ואז עוד 2 הגבהות עוד 15 שקל לכל הגבהה, כי העומק של הדלתות לא מספיק ל6.5 של מורל פולס, ואז עוד 20 שקל טיפ בסופו של דבר וזה לקח אני חושב משו כמו 3 שעות אבל כי היו סיבוכים הם בהתחלה עשו עבודה גרועה, היו בליטות בין ההגבהה לרמקול וזה, והחלון לא ירד ועלה טוב, בקיצר חבר שלי התחיל לצעוק עליהם והבעל בית התעצבן עשה לי בשביל ה250 שקל האלה אתה רוצה עבודה מושלמת?? וזה ובקיצור קצת צעקות בסופו של דבר יצאתי מרוצה, יצא ממש בסדר, אבל בעיקרון זה צריך לקחות שעה וחצי גג ככה.. אני צילמתי את זה אפילו שהתמונות צולמו בלילה בטל' אז האיכות לא משו, ואני לא יכול לצלם עכשיו כי אין לי איך להעביר למחשב כבר. עשיתי את זה דרך מתקין שהפנו אותי אליו מפומפה כי המתקין שלהם לא עבד באותו יום שקניתי את זה. זה מישהו בר"ג ברחוב עוזיאל אם אני לא טועה או משו כזה..

תמונות:

תמונה 1

תמונה 2

רותם

• תוכן חדש...