Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו 320 וולטרוניק שנת 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הרכב הזה ?

http://pic.hevre.co.il/Files/1ED65F3C55914641A63332440B8AED56/norm_93945684274744A4AD02D2660EA58705.JPG

ראיתי אותו היום ואני מתלבט אם לקנות אותו , המוכר דורש מחירון (120,000) הוא יד ראשונה עם 100,000 ק"מ , הבנתי שהם נמכרים מתחת למחירון , זה נכון ?

נ.ב - בתור שלב ראשוני ברכב חייב לצבוע פסי קישוט ללבן ולהחליף מראות , וגם קסנון.

מה אתם אומרים ? איך נראה לכם ?

פורסם

הוא לא אמור להחליף , ככה האוטו יוצא מהחברה אם אני רוצה לעשות שינויים אחרי שאני קונה אותו הוא לא אמור לעשות לי את השינויים אחי ...

אבל ברור שזה על היום הראשון שאני ירנה את הרכב אני יעשה את זה , השאלה היא איך הוא נראה ? הצבע , וכו ...

פורסם
עוד חודשיים הוא יהיה כבר יד שנייה עם 110,000 ק"מ.

מסכים איתו, הקילומטרז גבוה מידי.

במוו 2002 יד שניה עם 110,000 ק"מ לא נשמע להיט.

אני חושב ששווה לחפש אחרת, לא חסר מציאות. בעיקר במבנה ה4 דלתות.

בהצלחה

נאור

פורסם

בקיצור חביבי,

אם הוא לא צובע את פסי הקישוט, מחליף וינקרים, מתקין קסנונים, שם ג'אנט 19" "וקיט עלק M3" מלא אל תקנה.

Down shift to drift

פורסם

בקיצור נשמע כאילו אתה מחפש רכב מרשים ובימר בהחלט יכולה לעשות את העבודה אם אתה יכול לחיות עם העלויות (המגוכחות) שכרוכות ברכישה של רכב כזה .

פורסם

Y Y אחי

איזה אוטו של החיים

כל החיים חלמתי שתהיה לי בימר אוטו סופני אחי

נראה לי אחלה אוטו גם הצבע יפה לאללה אפילו לא תופס אבק הצבע ובטח מייטלי

הייתי קונה את האוטו אחי, כולה 100 קילו ועוד יד רישונה, הייתי קונה את האוטו, שם לה אקסנונים לפנסים, שם לה פסי שיזוף בצבע האוטו, שם לה מראות של M3 היה אוטו פגז לא היה רואה ממטר אף הונדה

אומר לך, וזה קלאסה אחרת לגמרי הבימר ממכניות אחרות, נגיד שהם לא בימר

הייתי הולך עליה אם אתה לא הולך עליה שלח לי ת'מספר אני רוצה את האוטו אם אתה לא הולך עליו אחי

זה אוטו בן זו_ה תאמין לי

במחיר הזה אתה מקסימום מביא גולף, ולזה יש בגאז' יותר גדול בדיוק מתאים לסאבופר של האוטו שבא במקור

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
Y Y אחי

רון.

LOL, הרסת אותי.

אפשר לדעת עם אתה באמת מדבר ברצינות?!

ניב :|

השאלה הנכונה היא: אפשר לדעת האם אתה באמת מדבר ברצינות?

והתשובה היא: לא. הוא צוחק לחלוטין.

פורסם
מסכים איתו, הקילומטרז גבוה מידי.

במוו 2002 יד שניה עם 110,000 ק"מ לא נשמע להיט.

אני חושב ששווה לחפש אחרת, לא חסר מציאות. בעיקר במבנה ה4 דלתות.

בהצלחה

נאור

לא הבנת... אחרי שהבחור יקנה ויכנס ל"הרפתקה" כספית, עוד חודשיים הרכב יהיה שוב למכירה.

Veni Vidi Vici

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...