Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

החלפתי את הידית הילוכים מאחר והמקורית משנת 95 פשוט נסדקה לאט לאט וביום שמש חמים נשארה לי ביד!

החלפתי לידית כמו שאייל עם הפולו החליף אבל יש לי בעיה קטנה-השק עוד רחב מידיי בחלקו העליון והמתקין שקניתי ממנו את הידית פשוט שם אזיקון-אייל מצא פיתרון יפה לשים את האזיקון מתוך השק עור אבל אני לא מצליח להבין-אין אני פותח את השק עור מהחלק התחתון??

תודה מראש

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
שלום אנשים

החלפתי את הידית הילוכים מאחר והמקורית משנת 95 פשוט נסדקה לאט לאט וביום שמש חמים נשארה לי ביד!

החלפתי לידית כמו שאייל עם הפולו החליף אבל יש לי בעיה קטנה-השק עוד רחב מידיי בחלקו העליון והמתקין שקניתי ממנו את הידית פשוט שם אזיקון-אייל מצא פיתרון יפה לשים את האזיקון מתוך השק עור אבל אני לא מצליח להבין-אין אני פותח את השק עור מהחלק התחתון??

תודה מראש

רועי

תרים את הפלסטיק שהוא מחובר אליו , הוא נשלף עם 4 פלסטיקים , אגב למה לא קנית שק נורמאלי עם חוט , ולמה להשתמש באיזקון כמו חאפר? אצלי זה יושב בובה ! של סימוני רייסינג

פורסם
שלום אנשים

תודה מראש

רועי

תרים את הפלסטיק שהוא מחובר אליו , הוא נשלף עם 4 פלסטיקים , אגב למה לא קנית שק נורמאלי עם חוט , ולמה להשתמש באיזקון כמו חאפר? אצלי זה יושב בובה ! של סימוני רייסינג

דבר ראשון, אצלי זה נראה אורגינל, לא חאפרי...

אני לא מתכוון לשלם ל SIMONI את המחירים האלה בשביל שק עור שכבר יש לי.

דבר שני, בפולו השק יושב עם גומייה פשוט למשוך את זה...

נ.ב. כמה שילמת על ידית כזו בארץ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שלום אנשים

תודה מראש

רועי

דבר ראשון, אצלי זה נראה אורגינל, לא חאפרי...

אני לא מתכוון לשלם ל SIMONI את המחירים האלה בשביל שק עור שכבר יש לי.

דבר שני, בפולו השק יושב עם גומייה פשוט למשוך את זה...

נ.ב. כמה שילמת על ידית כזו בארץ?

חס וחלילה לא התכוונתי שאצלך זה חאפרי, התכוונתי שהאזיקון שהוא שם הוא חאפרי .. מה גם שמה שמתאים לפולו לא תמיד יתאים ל306,

אני עשיתי אצל פאסט אוטוספורט , ידית + שק ב 400 ש"ח

DCP_1270.JPG

פורסם

נראה לא רע בכלל העסק אצלך אורן.

המחיר סביר יחסית.

נ.ב. כמה אמורה לעלות ידית מקורית של 306?

יש לי חבר עם 306 שהידית שלו גם התפרקה...

ואין לו יומרות של שיפורים או משהו כזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היי

תוך כדי עיון בכל כיתבי הפורום אז קראתי את ההודעה שיש לך חבר אז..

במידה ותזדקק כחלק מהשרות לפורום ואני לא פירוקיה ..במידה ותזדקק לידית מקורית מפרוק אז.. 055553787 ואשתדל לעזור לך.

להת איל נוימן

נ. איל ואלדר מעבדה לרכב ממוחשב בעמ

פורסם
נראה לא רע בכלל העסק אצלך אורן.

המחיר סביר יחסית.

נ.ב. כמה אמורה לעלות ידית מקורית של 306?

יש לי חבר עם 306 שהידית שלו גם התפרקה...

ואין לו יומרות של שיפורים או משהו כזה.

104 שקל + מעמ אצל ז'אן בתל אביב.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...