Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נתפסת ע"י שוטר ואתה יודע שעברת על החוק ויש ממל"ז, לא עדיף להודות בפני השוטר, להתנצל ולהבטיח שדבר זה לא יחזור שנית? כך שיש אפשרות שהוא יוותר לך?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
מותר להקליט בישראל כל עוד אתה צד לשיחה, ואין חובה ליידע את הצדדים האחרים.

כלומר מותר להקליט את השוטר ללא ידיעתו וההקלטה בהחלט תהיה קבילה כראיה.

(רצוי להשתמש בטייפ קלטות וקלטת חדשה לגמרי מכל מיני סיבות משפטיות)

חשבתי בכיוון של סלולרי...

לא קביל?

זה מקליט בפורמט AMR

פורסם
אנזו, איך בדיוק "נתראה בבית המשפט" או "אין תגובה" הן ראשית הודאה?
מהניסיון בקריאת פרוטוקולים - כך מתייחס לזה בית המשפט. בד"כ השופט שואל ועונה: אם לא ביצע את העבירה מדוע לא הכחיש מיידית. כניראה ביצע את העבירה ונמנע מהכחשה.

ויש בזה היגיון..

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם
אם נתפסת ע"י שוטר ואתה יודע שעברת על החוק ויש ממל"ז, לא עדיף להודות בפני השוטר, להתנצל ולהבטיח שדבר זה לא יחזור שנית? כך שיש אפשרות שהוא יוותר לך?

למרות הבעייתיות של המצב, אני גם מצטרף לשאלה... אני גם כל הזמן תוהה על העניין של מה עדיף?

הרי, הרבה פעמים שמעתי מחברים (ובעיקר בנות) שביקשו והתחננו לשוטר, ובסוף הוא וויתר להם... ואז בכלל אין הרשעה...

לעומת זאת, כשאתה מכחיש לשוטר, אפילו שאתה יודע בוודאות והוא יודע בוודאות שנסעת הרבה יותר מהר, זה עלול להרגיז אותו... ואז בכלל תידפק... לא?

בברכה!

יונתן.

פורסם

עד שאני אוציא את טייפ-המנהלים מתא-הכפפות (בדיוק 2 שניות, הרי הוא נמצא שם תמיד :) ) נחזור לצד הריאלי של הדיון:

בבית המשפט, המשמעות של הודאה במהירות גבוהה מהמותר (ואין זה משנה אם נימדדת על 140 ואתה מודה על 91 במקום 90) - היא "ראשית הודיה". ואומר - אם תכחיש במשפט את העבירה יראה בית המשפט בהכחשתך זו כ"הודאה כבושה", כלומר כעת שמוגש נגדך כתב אישום ואתה מודע לתוצאות העשויות להתפרש ממנו - אתה עושה ככל שביכולתך לחמוק מהרשעה.

אבל הקנס על נסיעה במהירות של 1 קמ"ש מעל המותר, לוג', שונה לגמרי מנסיעה של 50 מעל. (גם מהות העבירה שונה לחלוטין, לפחות כך יאמר אדם בעל הגיון [לשוטרים ורס"רי-משמעת אין הגיון]).
פורסם

אבל הקנס על נסיעה במהירות של 1 קמ"ש מעל המותר, לוג', שונה לגמרי מנסיעה של 50 מעל.

בהחלט. זה בדר"כ ההבדל בין קנס לזימון לבית משפט

אף שוטר לא יתן לך זימון לבית משפט על זה שנסעת קמ"ש מעל המותר

אם אני לא טועה זה מתחלק ל3:

1-25 קמ"ש מעל המותר

26-45 קמ"ש מעל המותר

46- מעל המותר (זימון למשפט)

זה בערך מה שאני זוכר...מהתקופה שתפס אותי שוטר על הסעיף השלישי....

יכול להיות שאני טועה בחלוקות ובטווחים של המהירות, אבל חלוקות כאלה כן מתבצעות והן קובעות הרבה.

פורסם

יש הגדרה שונה לשני המקרים הספציפיים שציינת (50 קמ"ש מעל המותר ו-1 קמ"ש מעל המותר)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
עד שאני אוציא את טייפ-המנהלים מתא-הכפפות (בדיוק 2 שניות, הרי הוא נמצא שם תמיד :) ) נחזור לצד הריאלי של הדיון:

אבל הקנס על נסיעה במהירות של 1 קמ"ש מעל המותר, לוג', שונה לגמרי מנסיעה של 50 מעל. (גם מהות העבירה שונה לחלוטין, לפחות כך יאמר אדם בעל הגיון [לשוטרים ורס"רי-משמעת אין הגיון]).

לעניין תא הכפפות : אני מחזיק קבוע. כי כבר חטפתי דוח על עבירה שלא ביצעתי. לומדים על הבשר..

לעניין המהירויות : יש כל מיני דעות מדעות שונות על אכיפה החל מ-5%, החל מ-10% וכו' כו'. אשים הדברים על דיוקם: האכיפה (ולא משנה מהי המהירות המותרת) תהיה החל מ-11 קמ"ש מעל למותר. עד 10 קמ"ש אין אכיפה כמוצהר ע"י המשטרה וכמעוגן בפסיקה (נחשב "הגנת זוטי דברים").

עכשיו לעניין ההודאה ב-1 קמ"ש כאשר מואשמים ב-50 קמ"ש מעל למותר: מדובר על ראשית הודיה. זו לא הודאה, וגם לא הכחשה. שוב - ראשית הודיה. 90% מהמלכים המשפטיים שאפשר לנקוט נחסמים כאשר לנאשם מיוחסת ראשית הודיה.

מאוחר יותר כירשיע השופט את הנאשם הוא יאמר משהו כמו (ודמיינו אותי אומר את זה בקול נילעג): אני מזהיר עצמי שאני מרשיע על סמך עדות יחידה אולם לאור הודאתו (פה כבר הודיה הופכת להודאה) בתגובה הספונטנית אין מנוס מלהרשיע הנאשם...

בקיצור, למי שאוהב לקרוא את הסיכום בלבד :

לא ביצעת עבירה - א. הכחש ב. וודא רישום בדברי הנהג של ההכחשה ג. הקלט בטייפ מנהלים

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם
Xplane, תנסה הפעם לא לקחת ללב, אבל כל עוד אין לך זוג דדיים חשופים, שיער בלונד ורגליים ארוכות על הדשבורד, אל תהיה אופטימי לגבי "אני מצטערת, זה לא יחזור שנית... מבטיחה..."

העיקרון פשוט- בבית המשפט אין זמן מבוזבז. ברגע שהודית שעברת על החוק, אתה אשם.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...