Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיוניר 7650, עכשיו הורדתי תמדריך של המכשיר מהאינטרנט וקראתי כמה עמ' ברפרוף והחלטתי ללכת לאוטו לבדוק פונק' שאני לא מכיר. אז יש איזשהי פונק' שאתה לוחץ הרבה זמן על הכפתור AUDIO ואז נדלק כזה משו של לכוון תדרים, אבל לא האקולייזר הרגיל של ה- low/mid/high, אלא 4 עמודות שכתוב F וQ כזה ואז אתה משחק עם משו כזה שנע בין 2W-2N, (4 אפשרויות - 2N/1N/1W/2W ש2W זה הכי נמוך כאילו, אני מניח שזה משו שכאילו מגדיר מה כל חלק באקולייזר שאני רואה בפשטות יסמל, איזה תחום תדרים, בקיצרר איך אני אמור להגדיר את זה? מי שיודע אני אודה לוו תודה!

רותם

פורסם

האופציה הזו מאפשרת לך לשחק בתכום התדרים שמגיע את הרמקולים, אתה יכול להדגיש או גם להיפך להקטין את היענות התדרים.

W משמעו רחב-זאת אומרת שההדגשה תשפיע בצורה רחבה יותר על תכום התדרים שמיסביב לתדר שמופיע לך הע המסך.

N משמעו צר והפוך לאופציה הקודמת.

אתה יכול להיעזר בסירטות שמופיע לך בחוברת כדי להבין יותר טוב את ההמחשה.

אני הייתי מישתמש באופציה הזו כדי ליפתוח תדרים יותר נמוכים (40HZ)

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אוקיי אני חושב שהבנתי בערך, זה לא יכול להזיק לרמקולים אם שיחקתי בזה נכון? וסבבה אני אשחק עם זה אחכ עד שיהיה בסדר תודה אח שליי (=

רותם

פורסם

אתה לא תהרוס שום דבר

הדבר היחיד הוא שאם אתה מוריד לתדרים ממש נמוכים (40 HZ) אז יהיה לך באס יפה אבל לא תוכל ליסחוב לווליום גבוהה כי הרמקול יתחיל לחרחר.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

זה תלוי בכמה הקרוס של הקומפוננט מסננם- הכוונה היא מאיזה תדר עד איזה תדר.

תישתמש בדפי מיפרט של הקומפוננט כדי ליבדוק את תחום התדרים, כמו כן אתה יכול לבצע את השינויים של התדרים ולישמוע האם יש שינוי בצלילח או לא וכך תוכל לדעת אם יש סינון או לא.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

טוב תקשיב, אתמול נכנסתי לאוטו שיצאתי שמעו על הפנים, תוך כדי נסיעה התחלתי לשחק עם זה (וברוך השם שלא דרסתי אפחד בדרך.. חח) ואז האיכות לאט לאט השתפרה ועדיין לא יודע חסר לי גבוהים, אבל העוצמה נהיתה הרבה יותר חזקה, אני שם על 35 וזה מפציץ לעומת קודם, אבל אני אשמח אם תרשום לי מה בא בדיפולט אם אתה זוכר, וגם מה לשנות בשביל לעשות יותר גבוהים.

המון תודה על הכל!

רותם

פורסם
(וברוך השם שלא דרסתי אפחד בדרך.. חח)

אפילו לא בצחוק!

אני מאוד מקווה שאתה צוחק פה, ולא כיוונת את המערכת תוך כדי נסיעה!

פורסם

דווקא כן אבל השתדלתי רק ברמזורים כדי לא לעשות שטויות. שמע היה לי איחור לא משו אופנתי אתמול ולא יכולתי לשמוע כמו טמבל כל הדרך אז הייתי חייב!! שטויות רק 3 הגדרות שגם ככה אני לא יודע מה עשיתי בראסמי.

בקיצר עכשיו ככה לא רוצה ריסט, כי אין לי כח להתחיל להגדיר הכל מחדש אני שונא את זה, יש מישהו עם פיוניר שפשוט יכול להעתיק לי מה שכתוב שם, לצלם, משהו?

תודה

רותם

פורסם

אוקיי רעיון יפה (= אני אנסה, למרות שאני חושב שהוא לא ייתן גישה לפונק' הזאתי בפלאט כמו שהוא לא נותן גישה לאקו'.. אני אודיע לך אחכ אם הצלחתי!

רותם

פורסם

אם אתה שם את האקולייזר על FLAT (או כל מצב מתוכנת אחר)אז ההגדרות האלו מישתנות אוטומטית.

כאשר אתה מתחיל לגעת בכיוונים זה שומר את השינויים במצב CUSTOM ובנוף אתה יכול לשחק גם עם הMID BASS וTREBLE.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אוקיי עשיתי את זה וכל ההגדרות זמ 2N יענתו הכי מצומצם אבל זה לא נשמע משו.. תודה שעזרתם לי אני אמשיך לשחק עם זה מקסימום אני אחזיר לדיפולט תודהה

רותם

• תוכן חדש...