Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא חלפים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי תשובה.

אני רוצה לקנות מחברה באנגליה את החלק שחסר לי (coil, כמובן), והם מוכנים לשלוח לישראל.

כיצד מטופל נושא המכס? כמה זמן החבילה תתעכב במכס? (העלות לשני coil היא 70 פאונד + 10-20 משלוח)

תודה, הנושא פשוט דחוף לי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם אתה הולך לשחרר לבד מהמכס(זה מה שאני עושה), אז החבילה לא מתעכבת, זה

תלוי בך מתי אתה הולך זה הכל.פשוט תעקוב אחרי המשלוח .

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

צפה לאפשרות שיקחו לך מכס על החבילה (כי היא מעל 100 דולר).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
צפה לאפשרות שיקחו לך מכס על החבילה (כי היא מעל 100 דולר).

אין מה לצפות הנבלות האלה(המכס) , לא יוותרו על האפשרות לקחת.

על כל חבילה מעל 50$ בדרך כלל לוקחים, הם נוהגים לקחת 50% כולל מע"מ ומס רכישה,

וגם אחוז מסויים מהמשלוח.

פורסם

+ 22 שקל אגרת מחשב

אגב- לפעמים את הזימון למכס תקבל חודש אחרי שהחבילה שלך שם.

אתה יכול לפקסס להם את הקבלות מבלי להגיע אליהם ישירות (אה - וזה יחסוך את אגרת המחשב) לטלפון מספר 036303101

פורסם

1. אגרת מחשב עלתה לכמעט 40 ש"ח .

2. אתה צודק על עיניין החודש, בגלל זה אמרתי לעקוב אחרי המשלוח.

ככה אני פועל: כשהמשלוח שלי הגיע לארץ אני פונה לחברת השילוח (UPS,FEDEX וכו'...)

מבקש מהם שטר מטען והולך לשחרר לבד, ואז חוסכים גם את דמי האחסנה, מומלץ ועדיף, מאשר לשלם

לעמיל מכס של חברת השילוח, שיקרע אותך.

פורסם

תבקש שישלחו לך את החבילה ללא קבלה בכלל, או קבלה על סכום קטן מ 50 $. אם יש לך משהו בחו"ל תבקש שישלחו אליו והוא ישלח את זה אלייך עם קבלה אחרת + חבילה שלא כתוב עליה כלום.

אחר כך אם זה בכלל יעצר במכס, תגיד להם שזה מיועד למשהו אחר, מכונת תפירה, או כל דבר דבילי שיש לך בראש. ככה לא תשלם מס בכלל ואם בכל זאת תשלם לא תשלם 50% כמו שמשלמים על מוצרים לרכב.

מנסיון!

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם
אתה יכול לפקסס להם את הקבלות מבלי להגיע אליהם ישירות (אה - וזה יחסוך את אגרת המחשב) לטלפון מספר 036303101
רק במוצרים עד 100$

פורסם
רק במוצרים עד 100$

תן לי לנחש - לא היית שם הרבה

100$ ההגבלה חלה אך ורק על יבוא מסחרי

ביבוא אישי אין הגבלת ערך

ואצטט מהמכס

"ביבוא אישי ללא הגבלת ערך וכן ביבוא מסחרי עד 100$ ניתן לוותר על הופעתכם, לאחר שהזמנה זו והמסמכים הדרושים..... בלה בלה בלה.... פקס... בלה בלה בלה.

בכבוד רב. בלה."

אגב

נכון לפעם האחרונה שהייתי שם (לפני 13 יום בדיוק - עמלת מחשב הייתה 22 שקל).

פורסם
נחש שוב, אני לא קונה מוצרים מעל 50$ :wink:

זה לא קשור. כל עוד זה צרור ולא נשלח כחבילה - כל צרור (אפילו מכתב) עובר בדיקה ידנית של המכס - עם חותמת ידנית. עם תאריך וחתימת הבודק.

אז נכון - בהקרנה הם לא מריצים - אבל אם הוא נראה להם מוזר/גדול/או סתם עבר עליהם יום טוב - ואפילו אם הערך המוצהר הינו 5 דולר (ותאמין לי - עד היום ביקרתי למעלה מ20 פעם במכס - 15 פעם מתוכם היה על חבילות שהוצהרו כמתחת ל50. בדרך כלל 5-20 דולר. אפילו עם המשלוח זה לא הגיע ל50)

הם יעקבו כל מה שנראה להם בעיין. וממש לא מעניין אותם מה רשום על החבילה

במיוחד בדלפק 8. אגב - הם לא יודעים לקרוא אנגלית.

בנוגע לחבילות זה אחרת - עקב העובדה שחבילה שנשלחת כחבילה (ולא צרור ) צריכה להיות בגודל מסויים (למעלה מ50 סמ) הם לא בודקים כל חבילה ידנית - אלא רק את החשבונית שלה ומה שרשום בפנים. על זה אחראי בחור נחמד בדלפק 7 שחותם על כל דבר שזז.

אז - פשוט בקש לשלוח את זה בקרטון ענק (ואני עשיתי - הרבה) ולרשום USED CAR PARTS וערך של 5 דולר. זה יעבור חלק כמו למרוח KY על המהשמו שלך.

כנראה שלא זכית להזמין המון פריטים - או שיש לך מזל. אבל אתה תראה - גם אתה תתקל שם.

אגב - זיוף קבלות מ PAYPAL ו EBAY כבר לא תופס כמו פעם

בדוכן 25-27 יש אינטרנט והם יכנסו ל EBAY לראות בדיוק! מה קנית. ולפעמים הם יפתחו את החבילה מול הפנים שלך. גם מזה צריך להזהר.

בקיצור - בסוף יוצא - טוס לאנגליה - 400 דולר - קנה מה אתה רוצה. תביא במזוודה. חסכת גם משלוח ( נגיד והבאת בולמים או סתם ברקסים) של 150 דולר (למה אנגליה יקרה וזה בפאונדים שם) ועוד 150 מכס. וזה רק על פריט אחד. אה - וקיבלת טיול באנגליה. או כל מדינה אחרת.

פורסם

הקוילים (שניים) הגיעו בשלום והותקנו אחר כבוד.

העלות הכוללת: 1300 ש"ח (חלקים + הובלה + מכס + מע"מ; הכל טופל על ידי DHL).

עבודה: 1 שעה (כולל החלפת פלאגים).

או בקיצור: אם היבואן מנסה לעשות עליכם קופה של 300%, שווה לקחת סיכון ולהזמין לבד. אגב, בדקתי גם את נושא הבולמים, ודווקא כאן הרווח הוא סביר (כמה עשרות אחוזים בודדים).

יום (ערב) טוב לכולם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...