Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ימים ארוכים של נסיונות שכנוע ללא הצלחה. לאחר שקבלתי את התשובה: "אישתי לא רוצה שמישהו אחר יהנה ממה שהשקענו על האוטו..." החלטתי לרדת מהרכב הזה...

אני מחפש סובארו קאסטום בציר 79. עם גיר ידני!!!

סימני זהוי: 4 דלתות, 4 פנסים בחזית ( במקום 2 ב DL ). פס ניקל לרוחב מכסה תא המטען.

תמונה להמחשה:

365528-3643521508841u28.JPG

תודה מראש:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב, יש כאלה, לא חסר... אין טעם! אתה לא מכיר מישהו עם משאית-מנוף, שקונה ברזלים? -אם כן, תיסתדרו איתו במחיר, שיקח את האוטו, ותפרק את מה שאתה צריך! יותר פשוט מזה? -הייתי אני בא אליה, אבל אין לי משאית עם מנוף לאסוף את זה - לא ייראה רציני... :-):roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לאחר ימים ארוכים של נסיונות שכנוע ללא הצלחה. לאחר שקבלתי את התשובה: "אישתי לא רוצה שמישהו אחר יהנה ממה שהשקענו על האוטו..." החלטתי לרדת מהרכב הזה...

מעניין (ועצוב) לשמוע, אני קבלתי את ה-244 שלי בדיוק מהסיבה ההפוכה בדיוק...הבעלים רצה לגרוס, האשה אמרה ...חבל...מישהו עוד יכול להנות ממה שהשקענו...וכך קיבלתי אותה במתנה, והיא כבר משרתת את משפחתי נאמנה מעל 3 שנים ו-40000 ק"מ...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר שכבר יתיאשתי אני מחפש סובארו ידנית מהשנים 78-78 לפירוק.

מי שיודע על משהו כזה מוזמן ליצור קשר.

תודה:

משה אזולאי.

Moshe Azulay

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב. אז אחרי שנגמרה הבגרות במטמטיקה. ומועד ב' (לשיפור הציון) אני מיתרכז בתיקון הסובארו...

יש למישהו מידע על אחת לחלקים ידנית!!!?

מישהו ביקר לאחרונה במגרש שג'ורג ( pasparto ) ביקר בו ליפני כחצי שנה....

( פרטים בעמוד זה: ) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=91929&page=9&pp=15

תודה:

משה.

Moshe Azulay

פורסם
משה הי !

יש אצלנו איזו ערמת חלודה סובארו משנות ה80+ , מעניין אותך ?

תודה. אבל זה לא מתאים.... אני צריך סובארו 78-9 (כמו בסמלון)....

משה.

Moshe Azulay

פורסם

מה אם זו?

סובארו באבן יהודה נמצאת בעין יעקב, לפי מה שהבנתי יש רישיונות והרכב למכירה לחלקים.

תמונות מוקטנות שצורפו

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אז ככה .

אחרי יום של חיפושים (אחרי בעלים הרכבים מוכרים). נימצאו שתי תורמות איברים פוטנציאליות.

האחת 78 2 דלתות אדומה, רוצים עליה 1000$.

והשניה 79 4 דלתות הזהב מפ"ת, רוצים עליה 1000ש"ח (לא אגורה פחות)....

הבעיה של שני הרכבים שהם לא שווים את זה לדעתי....

אמשיך לחפש באיזור המרכז.... (נתניה עד אשדוד). אעלה צפונה ו/או ארד דרומה אים לא אמצא תורמת איברים מתאימה....

תודה לכל העונים בה"פ ובפורום.

אם יש עוד הצעות באיזור המרכז אודה לכם מאוד.

משה אזולאי.

Moshe Azulay

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש!!!!!!!!! יש תורמת איברים.....

טוב אז ככה:

כשהתחלתי לחפש רכב לחלקים, הפנה אותי מאיר ניסים, המכונה נינג'ה בפורום, אל הסובארו המדוברת ביפו. הגעתי אל הבעלים, מלווה באלוני והבחור סרב לימכור וטען לסיבותיו הנ"ל...

לפני כחודש היתקשר לי מאיר וטען שהבעלים מוכן למכור.... לאחר עשרות טלפונים קביעת פגישות עם הבעלים ואישתו הבחור החליט לא למכור... אתמול בשעה 08:00am קיבלתי שיחת טלפון שהבחור מוכן למכור.... ישר בסיום יום העבודה נסעתי אליו, ולאחר דין ודברים חתמנו על חוזה שהרכב נקי מחובות שיעבודים וכו'... והרכב הולך לפירוק. היום הגעתי עים המרשרשים והגרריסט (גרר לב כמובן). וגררתי את תורמת האיברים למקום פירוקה. וכבר מחר יחל מבצע הפרוק, ובשבוע הבא החלפת הגיר וכו'...

ועכשיו לתמונות:

קדימה:

031mh5.th.jpg

בפנים:

036fx6.th.jpg

ולסיבת ההשבתה:

034gp7.th.jpg

ומזוית צילום נוספת:

035to0.th.jpg.

תודות.

לחבר הפורום מאיר (נינג'ה) ניסים. שכיוון אותי אל הרכב הנ"ל.

לחיים ממוסך סובארו על העזרה בשיכנוע הבעלים לימכור את הרכב.

לאלוני שליווה אותי בפעם הראשונה לחיפוש הרכב.

לשביט על הקישור לאתר בו קיבצתי את התמונות.

ולעידן שהתנדב לכווץ את התמונות.

בנוסף אני רוצה לציין שכל מי שעזר לי עם הרכב הזה, עזר ללא תמורה. לעומת מיספר אנשים ש"היתנדבו" לעזור, ולנצל את הלחץ שלי לתקן את הרכב שלי, בתמורה לדמי תיווך אסטרונומים...

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם

יש לי גיר 5 הילוכים של הרדטופ gft 1978 שקנינו חדשה, עמדה 10 שנים בחצר ונרקבה עד שבשבוע שעבר נמאס לאשתי מהחלומות שלי להחזיר אותה לכביש ,חתכתי את הבודי עם דיסק וזרקתי למכולת זבל. כמה מערכות פירקתי ממנה.

פורסם

מברוק !!! :beerchug:

ה"הריון" היה ארוך, אבל העיקר שנגמר טוב.

עכשיו אתה יכול לבנות רפליקה מושלמת של Custom, והכי חשוב - עוד הילוך בגיר ;-) ...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...