Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום המדהים הזה.:-D

יש ברשותי VOLVO 940 GLE שנת 1996 וכמו שאמרתי שאלוהים יעזור !.

תשמעו חברים אין משהו שלא הלפנו באותו הזה מנוע ,גיר,רדיאטור,מיכל דלק,אגזוז +דודים,פעמיים ראש מנוע,.

ובקיצור חברים האוטו הזה כל כך מעצבן.אבל אי אפשר להאשים רק אותו האוטו הזה הוא של אבא שלי אני הבן שלו אני בן (14) . היו פעמים שהלך הראש מנוע בגלל שלא היה שמן(תאשימו את אבא שלי החכם)

ועכשיו לשאלה שלי איפה אפשר לתקן את האוטו אבל שיתקנו לנו אותו בלי שיעבדו עלינו שיהיה מישהו נחמד עם לב שמבין באמת ולא מחליף ישר סתם. 2.האם אפשר למצוא מקום שיש שם VOLVO 940 שעברה תעונה או משהו דומה ולקחת ממנה חלקים?.3. כרגע הואטו נוסע אבל צולע שמניעים את הואטו הוא מניע אבל רק עם גז וחיבים ללחוץ על הגז איזה 40 שניות + - כדאי שהטורים ישארו יציבים.

4. האם יש לאוטו הזה ממיר קטליטי? מה המחיר הכי גבוהה שהחלק הזה יכול להגיע אליו?

5.זה אוטו שסך הכל קיבל ממני איזה כמה בקבוקי STP נחמדים (כאילו שזה עזר).

תודה רבה לעוזרים אני כל כך זקוק לעזרה שתגידו לי מה עושים תודה מראש!!.

פורסם

אהה ושכחתי לציין איזה מנוע יש לאוטו הזה אז זהו שאני לא יודע בדיוק, כתוב על האוטו מאחורה 2.3LPT. אבל לפני איזה שנתיים החליפו מנוע או משהו כזה אז איך אפשר לדעת מה יש עכשיו?? .ועוד שאלה בכללי מה האוטו הזה שווה? נגיד הוא במצב ממש טוב יש לו פתיחה טובה? ,איך היציבות שלו?

פורסם

לא כתבת מאיזה אזור ויישוב אתם בארץ?.

באזור המרכז אני מכיר פרוקית רכב המתמחה רק במכוניות וולבו וכן כמה מוסכים פרטיים המתמחים בוולבו.

כתוב מהיכן אתם בארץ.

בברכה - רפי לין :-D

פורסם

אנחנו מהמרכז (רמת השרון) אין לנו בעיה להגיע להרצליה תל אביב רמת גן ..!

תודה רבה על העזרה אחי אין לך מושג איך זה חשוב לי ואיך זה יעזור לי העזרה שלך המוסך המורשה בהרצליה פיתוח כבר שחט אותנו עד העצם

פורסם

שלום,

דבר ראשון , לא סביר להניח שרפי לין אחיך , הוא נוטה יותר לכיוון גילו של אביך.

דבר שני - אנא קרא את כללי הפורום והפנם את החוקים לגבי כתיבת כותרות , צורת פנייה לאחרים ועוד.

דבר שלישי - קיבלת תשובות לגבי שאלות 1 ו-2 שלך , לגבי 3 ו-5 - אלו לא שאלות. נסה להקשיב בשיעורי הלשון וההבעה בבית הספר.

לגבי שאלה 4 - אכן יש ממיר לרכב , למה אתה חושב שאתה רוצה וצריך להחליפו ?

מהמוסכים , בחר את זה שנוח לך להגיע אליו , זו לא תחרות "המומלץ של כל המומלצים".

רפי - חפרוקיה ? זה שילוב של פירוקיה וחאפר ? :lol:

פורסם

לשמר, חפרוקיה אכן נראה כמושג חדש שכדאי להביאו בפני האקדמיה ללשון עברית אך כאן הוא נבע רק מטעות הקלדה ללא כוונות נסתרות. האקדמיה תגיד בודאי שזה צריך להכתב חאפרוקיה.

בברכה - רפי לין :lol:

פורסם

אז מישהו יכול לדון איתי בנושא? לגבי שאר האימרות שלי?

מצתטער שמר אבל באמת שלא ההיתי כל כך הרבה בשיעורי הבעה ולשון ,אתה יכול להיות קצת יותר נחמד בכל זאת זה לא אסון.

פורסם
אז מישהו יכול לדון איתי בנושא? לגבי שאר האימרות שלי?

מצתטער שמר אבל באמת שלא ההיתי כל כך הרבה בשיעורי הבעה ולשון ,אתה יכול להיות קצת יותר נחמד בכל זאת זה לא אסון.

סמוך עליי בחורצ'יק, שמר היה מאוד נחמד איתך עכשיו, מאוד.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...