Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

עידן 50 הסמ"ק נגמר, ואני מאוד מעוניין להחליף את ה50 סמ"ק שלי במשהו קצת יותר נוסע.

חשבתי על אופנוע כביש, אבל אלה יקרים ומתחילים רק מנפח של 500 סמ"ק.

חשבתי את אוטו רגיל כזה עם 4 גלגלים, אבל יש משהו בהגה וב2 בגלגלים הנוספים שמפריע לי.

הגעתי למסקנה, שאופנוע כביש\שטח דו-שימושי כזה, זה בדיוק מה המתאים לי.

הוא מגיע בנפחים קטנים מ500, הוא יכול לסוע בשטח, שזה פלוס רציני בשבילי בתור חובב שטח לא מתאתול (בג'יפים לפחות..) וכן הלאה וכן הלאה...

רק בעיה אחת.

אין לי שמץ בדגמים, בהמלצות ובכלום.

אני ממש רחוק מהקטע של מה יותר טוב ומה פחות טוב ועל מה כדאי להשקיע ועל מה לא..

לכן פה אצטרך את עזרתכם:

נפח 300-400 סמ"ק

שיתאים לרכיבה בעיר יותר מבשטח מבחינתי - הוא לא צריך להיות אופנוע של פעלולן

שיהיה אמין - כמובן שהוא יתוחזק בהתאם, אך אינני הולך להתחתן עם המנוע שלו. טיפולים מלאים בזמן.

חסכוני - זאת מילת הפלא שמתחברת עם הסעיף העליון יותר - רק שהיא מתכוונות יותר לצריכה יומיומית.

וכמובן שאלה פחות קשורה - כמה יכול לעלות ביטוח חובה וצד ג' לכלי כזה

תודה לעונים :)

אלון

פורסם

אלון מדוע לא תכנס לפול גז, ישנם רוכבים מיומנים שישמחו לתת המלצות, כמו כן ישנו פורום חדש המיועד לרוכב המתחיל.

כדאי לנסות.

http://www.fullgaz.co.il/forums/

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין יותר מדי אפשרויות בשבילך

נתחיל מהנפח המוך יותר

KLR 250 יהיה הבחירה הכי זולה , קטן וזריז וזול לתחזוק הכי מתון מבחינת שטח משאר האופציות אך מאוד נחמד בעיר ובכביש המהיר בסדר לנסיעות מזדמנותץ

XT350 מתאים מאוד לשטח ובכללי כלי גס ולא מומלץ ליום יום אלא אם אתה באמת מתכוון לרדת לשטח

מאפשר גיחות לאילון גם במהירות 110-130 קמש

XT500 יותר מתאים לכביש מה350, מסוגל להגיע ל150 קמש בכיף, ב120 יהיה רגוע(יחסית לדו) והרבה יותר נעים ליום יום מה350

DR350 חייה בשטח פחות מומלץ בעיר

פורסם

קודם כל לא אמרת תקציב ולא סוג השטח שתרכב ולא כמה ק"מ בכביש,

ננסה בכל זאת,

בניגוד לכמה שטויות שנכתבו למעלה -

XT ו DR לא "חיות שטח", מקס' תוכל לרכב עליהם בשבילים.

ה DR עדיף לשטח ואפשר לשפר אותו קצת שיהיה עוד יותר טוב בשטח.

DR במצב טוב תצטרך לחפש , כי אין הרבה כלים שמורים...

XT יהיה לך יותר קל למצוא אחד שמור.

ועם שניהם לא יהיה נוח לשייט על 130 בכביש.

אם אתה מחפש כלי לעיר ובשטח תרצה רק שבילים,

לך על ה XT אפשר למצוא כלים שמורים, אבל תדע לך שאין לו סטרטר חשמלי, אלא קיק.

ב DR יש סטרטר חשמלי החל מאמצע שנת 94.

אם אתה רוצה קצת יותר בשטח (לך תדע אם תדבק בג'וק הזה) אני הייתי ממליץ לך על DRZ400 שהוא עדיף בהרבה מכל הכלים שהוזכרו פה,

גם בשטח וגם בכביש, וגם יותר קל יהיה למצוא כלי שמור.

אם אתה הולך על ה DRZ חפש כלי משנת 2002 ומעלה שבו יש בולמים עדיפים.

ביטוח חובה 3,600 ש"ח בערך.

פורסם

אם התקציב מאפשר ואתה מתכוון לנסוע בעיקר בעיר וקצת שבילים הייתי דווקא ממליץ על KLE, יופי של אופנוע בין עירוני.

אופק.

• תוכן חדש...