Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ...

התחדשתי בקליאו ספורט 2002 MK1 .

אני צריך לבצע טיפול טייפינג, והחלפת קלאצ'.

אשמח אם יש למישהו מושג איפה כדי וזול ובטוח לבצע זאת.

אציין כי מצאתי מוסך שיבצע את הטיפול ( בנתניה ) באיזור 6000 ש"ח !!!

תודה ....

קליאו 1.JPG

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

אם תשתמש באופציית החיפוש ותכתוב את המילים קליאו , ספורט ו-טיימינג - תמצא עולם מופלא של דיונים שכלתניים בנושא.

פורסם

יש מפגש ייעודי לעניין ביום שישי ה-19.5 - תגיע ותשאל שם את כל השאלות, יגיעו כמה חבר'ה שמבינים באוטו הזה לעומק.

6000 שקל לטיימינג זה לא סוף פסוק - ניתן לקבל הנחות לכיוון ה-4000 (תלוי מה עוד כלול, נניח טיפול רגיל עם כל הנוזלים, מצתים, פולי מנוע וכו')

גם הקלאץ' לא זול בכלל.

יכול להיות שיש מצב להוזלה בגלל שהטיפולים נעשים ביחד. (מורידים מנוע בטיימינג? אם כן - זה חוסך עבודה כפולה על הקלאץ', לא?)

בדוק במוסך "מנור" בפ"ת, ציין שהגעת דרך הפורומים ובקש הצעת מחיר לכל מה שאתה מעוניין לעשות.

קח בחשבון שיש סיכוי טוב שכשהאוטו יהיה מפורק על הליפט יתקשרו אליך ויגידו לך שכדאי להחליף גם פולי מנוע (800 ש"ח+מעמ) ומשאבת מים (עוד כמה מאות).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הקלאץ' במוסך מורשה יעלה לך בסביבות ה3500 לבד.

עשיתי אחד השבוע ככה שאני יודע.

לגבי הטיימינג זה גם עסק לא זול בכלל.

אני גם מציע לגשת למנור שהם יסתכלו ויגידו לך בדיוק מה צריך לעשות ויתנו לך הצעת מחיר.

לחברי הפורום פה יש הנחה ככה שלפחות זה תקבל שם שבמקומות אחרים לא.

לגבי המפגש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=113202&page=6&pp=15

קליאו ספורט :roll:

פורסם

תתחדש, תהנה - אם אתה כבר בדרך אז תמשיך להנות.

מנקרת במוחי שאלה קטנה, האם ידוע לך אם רכבך עם הגיר המקורי?

שבוע נעים

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

קודם כל תודה לגבי העזרה...

לגבי הקלאצ' מי ששאל הוא מקורי ... ועוד איך.....

הרכב סטנדרטי ואפילו לא הספקתי לשדרג מערכת נורמאלית ואני מצוייד בבילד אין של החברה !!!

פורסם

אם יש מישהו שיכול להסבר לי איפו המוסך בידוק אני אשמח או כתובת כי אני לפני סגירת טיפול במוסך בנתניה ואני רוצה השוואה....

תודה....

קליאו 2.JPG

פורסם
אם יש מישהו שיכול להסבר לי איפו המוסך בידוק אני אשמח או כתובת כי אני לפני סגירת טיפול במוסך בנתניה ואני רוצה השוואה....

תודה....

בפעם השנייה בשרשור הזה (אחרי שבעניין המפגש התאפקתי) - בצע חיפוש בפורום.

פורסם

חפש בדפי זהב באמצעות וואלה.

השאלה שלי היתה אם החליפו חלקים בגיר (שיפצו אותו ) לאו דווקא על הקלאצ'.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...