Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בכמה אתרים באינטרנט בטענה הבאה:

במנועי KFX (פג'ו 306 1400 למשל) היו סלילי הצתה פגומים שפגעו במחשב מנוע מסוג Sagem Sl96. הפגיעה התבטאה בחוסר יציבות של סל"ד סרק ,פרט יכולת שליטה של המחשב במנוע הצעדים וכתוצאה מכך הרכב נכבה בסל"ד תחת עומס (הפעלת מזגן לדוגמא). כעקרון הפתרון שהומלץ הוא החלפת סלילי ההצתה והמחשב, אם אכן נפגע.

האם מישהו מכיר את הנושא הזה בארץ?

• ספונסר פורום
פורסם

כן, תופעה מוכרת,

נגרם מצב של השראה בין הסליל הראשוני למשני בסליל ההצתה, מה שגורם לעליית מתח פתאומית בסליל הראשוני, שממותג ע"י המחשב. וגורם לנזק,(בדרך כלל בגלל מרווח מצתים גדול מידי)

לאחר החלפת סליל הצתה ומחשב,ישנו צורך בהוספת קבל יעודי לסליל ההצתה לחוט הרביעי בתקע(כרגע לא בשימוש.

לעיתים גורם לנזק גם לאינג'קטור מספר 4, יש לבדוק התנגדות ולהשוות בין 4 המזרקים אם זיכרוני אינו מטעה אותי צריך להיות סביב ה11 אוהם.

בברכה אורן

פורסם

אני מבין שהדבר הזה לא באחראיות חברה(בכל זאת, פאק מערכתי)?

המחשב ניתן לשיפוץ או רק להחלפה?

איך אפשר לוודא לוודא שנגרמה הבעיה הזאת ולא משהו אחר,

לאור הסטוריית הטיפול בבעיה הזו (מנוע נכבה תחת עומס) שכוללת חיבור לסורק תקלות שלא מעלה שום דבר , החלפת מנוע צעדים, ניקוי בית מצערת, החלפת חיישנים.

פורסם

כל המלצה מנתניה ועד חיפה טובה לי

אשמח גם להמלצה על מישהו שיוכל לאבחן את הבעיה בצורה חד משמעית

תודה מראש

פורסם
כן, תופעה מוכרת,

אם זיכרוני אינו מטעה אותי צריך להיות סביב ה11 אוהם.

זכרונך מטעה אותך ידידי,בפיג'ו 306/1400 צריך להיות התנגדות במזרק 14-18 אום.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• ספונסר פורום
פורסם
בעיה ידוע,

יש להחליף גם את ה Coil pack אחרת גם המחשב הבא "ילך"...

(ראה הערה מתחת לתמונה).

http://www.bba-reman.com/content.aspx?content=sagem_sl96_ecu_fitted_to_many_peugeot_and_citroens

coil pack זהו סליל הצתה...
  • תוכן חדש...