Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כמו שאתם יודעים אני בדרך לעשות צביעה "מיוחדת" אצלי ברכב מבפנים, את החלקים אני מפרק לבד.

עכשיו כמובן שאת החלקים צריך גם לשייף ואני לא סומך על אף אחד, אז הייתי מעוניין לדעת עם איזה סוג נייר שיוף אני צריך לשייף את חלקי הפלסטיק מבפנים { החלקים של הדשבורד כמו הפאנל של הרדיו מזגן וכדומה}.

כי היום כשהייתי בהום סנטר הם אמרו לי שיש הרבה סוגים ומספרים ואין לי מושג מה לבחור.

כמובן שהעובד שם המליץ לי על משהו , אבל עד שאני לא מתייעץ איתכם אני לא עושה כלום , ככה זה תמיד:wink: .

פורסם

נייר שיוף עדין כמו נייר שיוף 0 או 400 600 וכו' או נייר שיוף מים, בעיקרון אתה צריך נייר שיוף עדין ויש מלא מספרים ושמות, כל אחד לשימוש שלו, כמו: בנין, נגרות וכו'.

לך למקום ותבחר אחד עדין ואחד קצת יותר גס, תתחיל לשייף ולבד אתה כבר תחליט מה עונה על הדרישות שלך. ככל שהחריצים שתרצה להעלים גדולים יותר תזדקק לנייר שיוף גס יותר, ולאחר שעבדת עם הגס להעלמה תחזור עם העדין להחלקה, זה כל הסיפור בגדול.

נייר שיוף מוריד שכבת חומר, ככל שהשכבה שיש ברצונך להוריד עבה יותר תזדקק לנייר שיוף גס יותר.

כמו שאמרתי זה תהליך שיכול לקחת כמה שלבים תלוי במשטח, מתחילים מהגס לעדין, העדין נותן את החלקלקות הסופית של המשטח.

• תוכן חדש...