Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש צינור עגול שמתחבר לבית התרמוסטט.

אחרי שהואטו עומד במקום איזה 30 דקות(לא בדקתי אחרי נסיעה.)הוא קשה יותר מאבן וחם.(בסדר חם אני מבין) אני פותח את המכסה של הרדיאטור שומע "פשט"(לחץ) נוגע שוב בצינור הזה (גם לאחר שסגרתי את המכסה של המיים והוא נהיה רך.

זה אמור להגיד משהו או שזה טבעי?

פורסם

זה מזה @שוט..

:D

כשהתרמוסטט פתוח הוא מעביר את מי הקירור בסיבוב הארוך. כלומר המים שעברו במעברי הקירור במנוע התחממו מאד ונוצר לחץ בתוך הצינור. המים החמים האלה בדרך אל הרדיאטור, שם הם יקוררו ויחזרו חזרה על התהליך. כאשר המנוע קר יותר התרמוסטט סגור ולא מחזיר חזרה את המים לרדיאטור אלה ישר למשאבת המים שמכניסה אותם חזרה לתהליך. ולכן הצינור מהתרמוסטט לרדיאטור רך כאשר המנוע קר, כי אין בו מים חמים ואין לחץ.

כאשר המים התחממו הם יצרו לחץ שהתשחרר כשפתחת את הפקק של הרדיאטור.

זה הכל נורמאלי לחלוטין :!:

כל עוד אין נזילות/חורים בצינורות הכל בסדר. אחד הסימנים לנזילה היא שהצינור חם ויש בו מים אבל הצינור רך, זה אומר על איבוד לחץ איפשהו במערכת ולכן אין לחץ בצינור.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

פשןוט משהו מאוד השתגע לי ברכב בתקופה האחרונה

חשבתי שזה ראש..

אתה מניע תאוטו החום דוגמא ב 70 מפעיל מזגן תוך שניות(2 שניות לערך) המד חום ב 85!

ואז נפתחות הוונטות בעוצמה החזקה שלהם ומורידות אחרי 10 דקות!!(10 דקות!) חזרה ל 75 אתה סוגר סווטיץ,פותח - שוב פעם 70.

עכשיו אתה נוסע בלי מזגן במקום שהאוטו יעלה קצת מעל 90 כמו שכל קסארה עושה וירודת ל85

הוא עולה ל 95 ויורד ל 90

וזה הכל דבר חדש!

אתה נוסע עם מזגן הוונטות במצב השני לפעמים נפתחות לפעמים לא. אבל הם נסגרות מהר מידיי.

מה נראה לך?

יוניט חום או תרמוסטט

אם אתה אומר שהתרמוסטט בסדר - הניחוש שלי שזה יונית חום.

על כל מקרה 400K ק"מ אמרו לי שכדאי לקחת תרדיאטור לינקוי

אם אני מחליף יוניט חום וזה לא מסתדר

זה מה שאני עושה.

פורסם
על כל מקרה 400K ק"מ אמרו לי שכדאי לקחת תרדיאטור לינקוי

אם אני מחליף יוניט חום וזה לא מסתדר

זה מה שאני עושה.

הגיוני שהרדיאטור מלוכלך אחרי 400K ק"מ וזרימת האוויר בתוכו חלשה.

מומלץ ניקוי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

האוטו עשה כבר 400K כנראה שזה הזמן לדברים הבאים:

החלפת יוניט חום (הוחלפה כבר אבל יש לי הרגשה שהיא מזייפת)

ניקוי רדיאטור

מילוי מים ירוקים חדשים(הוחלף לפני חצי שנה)

תרמוסטט(בית הוחלף לפני 10K (בערך חודש וחצי.)

ניקוי רידאטור.(מזה אני הכי מפחד.. זה לא רדיאטור חדש. שלא יסדק או משהו.)

ניקוז מיים במערכת הקירור.

למישהו יש מושג כמה זה אמור לעלות כל הסיפור?

• תוכן חדש...