Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

4.לרווקים R3.

אם כבר אז לך על בטוח ורק דורקס!

דבר שני אוליי זה רק אני אבל לא אהוד עליי הרעיון להישתמש בקונדום ששוכב כמה ימים בחום הלוהט של תוך האוטו .

למרות שאם מדובר על ימים ולא שבועות אז לא נורא במחשבה שניה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1.כלי עבודה

2.מים מזוקקים

3.כבלים להתנעה

4.שמן

5.נוזל קירור

6.מפות

7.טסטר של 12V/רב מודד

8.קונדומים

9.וודקה או כל משקה אחר

פורסם

קראתי את כל ההערות שרשמתם אך התפלאתי ששכחתם פריט אחד חשוב, לא שוקל הרבה אך צמיד טוב שיש.

מטף!

הציל את רכבי (באמת) יום שבת אחד באמצע טיפול לרכב.

בברכת נסיעה בטוחה...

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לא בהכרח לפי סדר חשיבות:

1. ווסט צהוב.

2. ערכת כלים גדולה + קטנה (לכיוון מערכת שמע).

3. בושם לרכב.

4. דאורדורנט.

5. חבילת סוכריות\מסטיקים (העדפה לטעם מנטה חריף).

6. נוזל יעודי לניקוי חלונות.

7. מטלית לניקוי כללי לא מוחתכמת בשמן או כל דבר אחר.

8. מטלית לבדיקת שמן.

9. בודק לחץ אוויר דיגיטלי.

10. פנס(!).

11. נוזל קירור יעודי.

12. בקבוק מים.

13. ארגז קטן לפריטים בבגאג'.

14. מטף - עדיין אין :cry:

פורסם

פק"ל בחורות: נרגילה+וודקה בתיק, ונירות טישו ובקבוק מים (המבין יבין) בלי זה לא הייתי מסתדר גם בלי זה לא היה שימוש לאוטו.

ובנוסף יש גם ארגז קרטון עם: סמרטוטים, מברגים, סכינים, איזולירבנד, פיוזים, מנורות, סקאי, ספרי חלונות, שמן מנוע, מים לרדיאטור, מים רגילים, מגב לחלונות לחורף, סיליקון אדום,קצת גריז, פלייר, גרזן (שימושי בטבע), שמיכה, כרית הכל תמיד איתי וכניראה שכחתי משהו.

זה נורא נוח שלא צריך לרוץ למחסן בשביל כל דבר קטן, והכל מסודר בקרטון מאחורה וקצת באזור הגלגל הרזרבי.

פורסם

בושם? אם הכוונה לאחד אמיתי (ולא כזה לרכב), אז הוא מתקלקל בחום. לא הייתי רוצה להריח בושם שעמד כמה ימים בחום של הארץ בבגאז ב70 מעלות.

כנ"ל בנוגע לקונדומים... ואסור לזלזל כאן - קרע יכול להביא לתשלום מזונות שנים רבות קדימה...:wink:

פורסם

הכי חשוב להחזיק ניר דבק! אפשר להשתיק עם זה את האישה המעצבנת וגם להדביק כל מה שצריך. למשל במקרה של R3.. :roll:

ושמתם לב שלכל גבר יש באוטו חבילה של מגבונים לחים?!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

ועכשיו ברצינות.

1) נוזל קירור

2) שמן מנוע (אם רכבך תקין, מספיק את זה שנשאר לך אחרי טיפול 10K)

3) בקבוק/ג'ריקן מים (לעולם אין לדעת מתי תצטרך מים, וגם הבקבוק/ג'ריקן יוכל לשמש אותך אם תתקע בלי דלק).

4) כלי עבודה בסיסיים (אני מניח שלרוב חברי הפורום אין תעודה של מכונאי רכב מוסמך, אבל אם יש תקלה מינורית, אבל שמונעת נסיעה תקינה, כדאי לראות אם אתה יכול לסדר את זה לבד).

5) טישו + מגבונים לחים (לניקוי ידיים לאחר החלפת גלגל/בדיקת לחץ אוויר)

6) כבלים להתנעה (במיוחד אם לרכבך גיר אוטומטי).

7) ערכת קפה/נרגילה (אופציונלי)

8) מפה

9) חולצה/מגבת ישנה (לבדוק שמן)

10) מטען פלאפון לרכב.

11) דיבורית בלוטות' (לפי דגם הטלפון שברשותך)

12) כמובן קלטות/דיסקים של מוזיקה שאתה אוהב.

13) למסעות ארוכים - שמיכה (אין לדעת מתי תצטרך לישון באוטו, לי אישית זה קרה במילואים האחרונים).

14) איזולירבנד (אם האוטו שלך ישן ומעפן).

15) ערכה לתיקון פנצ'רים.

אני לא מציין כאן דברים כמו ג'ק/גלגל רזרבי/אפוד זוהר, כי אלא חייבים להימצא בכל אוטו עפ"י החוק.

ושמתם לב שלכל גבר יש באוטו חבילה של מגבונים לחים?!

כפי שציינתי מעל הציטוט, אחלה פיתרון לניקוי ידיים בתנאי שדה, ואגב, את הרעיון הזה קיבלתי מבחורה.

נ.ב. לדעתי, לשירשור הזה יותר מתאים להיות ב"רכב כללי".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1.מגן שמש

2. ארגז כלים

3. שמן מנוע

4. חבלים, כבלים

5. מגבונים לחים (טוב להוריד כתמים מסויימים מהריפוד לאלה שלא משאירים קונדומים בתא כפפות כי חבל)

6.סאב

7. מפתח שוודי 46 מתחת למושב

8. ערכת ניקיון

9. וכו'.

206 XS

פורסם

פלאפון להזמין גרר/פיצה/שליח/קונדומים מחבר/ ועוד.

ועם אתה נוסע בלילה בשטחים. אז אקדח זיקוקים. M16+ מחסנית. אפוד קרמי. קסדה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...