Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי ב-130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אבא שלי רוצה להחליף את האוטו שלו (סיוויק ידנית גררר:-D ) לאוטו חדש יותר.

השאלה היא מה האופציות שהייתם ממליצים בסביבות ה-130K? מה שחשוב הוא שיהיה ספורטיבי דבר ראשון!!! חוץ מזה הוא צריך מושב אחורי (אפילו אם הוא די סמלי- בשביל הכלב אל תשאלו), בנוסף לא מתחת לשנת 03-04. ולא, הוא ממש לא מחפש איפרזה טורבו או משהו דומה!!! אין לו חיבה מיוחדת לתחנות דלק, וגם רצוי שיהיה קצת מפנק (עד כמה שמשהו ספורטיבי יכול להיות)

בתודה מראש,

דינו

פורסם

האופציה האולטימטיבית: מיני קופר (קשה למצוא)

האופציה הריאלית: יאריס ts.

אה וגם בקרוב תשווק הסיטרואן c2 vts ששווה לבדוק.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

לאף אחד אין חיבה לתחנות דלק, ספורטיבי? הכוונה לרכב שנראה ספורטיבי או מתנהג ספורטיבי..

נניח שהכוונה להתנהגות..

FR חדשה, לאון טורבו יד שניה, גולף GTI,אאודי A3 T..כל אלו יתנו הנאה וביצועים יחסית טובים..

אם אבא שלך יהיה מכון להתפשר בשנתון הוא יוכל ללכת על 323/325 ואז זה כבר סיפור אחר (גם במישור

האחזקתי)

1.8T 8)

פורסם
לאון טורבו

קצת יותר גררר מסיוויק סדאן תאמין לי

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: ועוד ישאר עודף

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

רנו קליאו ספורט הכי חדשה שאפשר למצוא (מודל 2003).

1. יישאר עודף מהתקציב (בשביל טיימינג עוד שנה...)

2. חסכונית מאוד בדלק כשנוסעים כמו בני אדם. (ולא ממש בזבזנית גם כשלוחצים)

3. מושב אחורי לא סמלי בכלל, 2 מבוגרים לא גדולים במיוחד יושבים בנוחות, 3 זה כבר התעללות (אבל אפשרי וסביר לנסיעות קצרות אם חייבים פעם ב-)

4. מפנקת למדי - מושבים מעולים.

5. בטיחותית - 6 כריות אוויר אאל"ט.

אם מוכנים להתפשר על משהו עם קצת פחות הספק:

1. יאריס TS דנדשה - כאשר תגיע לארץ.

2. C2 VTS - כנ"ל.

3. 206XS

4. (אפשרות לא רעה בכלל) אימפרזה 2.0R ידנית אטמוספרית - 160 כ"ס, הנעה כפולה, ולא אלכוהוליסטית כמו הגרסה המוגדשת. מחיר 134K. חדשה מהשקית. רכב משפחתי עם 4 דלתות והרבה מקום לכלב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יובל - ב- 172 יש ארבע כריות ולא שש.

דרך אגב אם הוא מתעניין בלאון 4 אז פורסמה במהלך השבוע האחרון אחת ביד2.

בהצלחה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

תנסה למתוח קצת את התקציב\לרדת קצת אחורה בשנתון ולך על במוו 325 4דלתות

ספורטיבית מאוד ובמקביל נוחה ומפנקת

עלויות אחזקה כוללת גבוהות , צריכת דלק סבירה בהחלט(הרבה פחות מאימפרזה טורבו)

אם אתה רוצה להושיב את הכלב מאחור תחפש אחת בלי ריפודי עור כי אחרי כמה נסיעות הכל שם ילך קיבינימט מניסיון עם הבמוו והכלב המופרע שלי

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

אגב, סיאט איביזה FR חדשה מהניילונים, עולה פחות משאתם חושבים, 123 אלפיות תמימות... לא יותר.

אז - לתשומת לבכם, הוא יכול לצאת עם 7K עודף למערכת.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אני הייתי הולך על מיאטה
חוץ מזה הוא צריך מושב אחורי (אפילו אם הוא די סמלי- בשביל הכלב אל תשאלו)
... :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אגב, סיאט איביזה FR חדשה מהניילונים, עולה פחות משאתם חושבים, 123 אלפיות תמימות... לא יותר.

אז - לתשומת לבכם, הוא יכול לצאת עם 7K עודף למערכת.

ליאור

אני לא יודע מאיפה אנשים מביאים את המחירים האלה..

אבל אני הייתי בסוכנות של סיאט יום חמישי, והמחיר של האיביזה FR על הכביש אחרי רישוי וכו' עומד על 133-134 אלף שקל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...