Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סאב עדיף על המגבר בולט 300X4

הרוקפורד P2 200 RMS

או הקיקר 400 RMS

אני מבקש המלצות מיקצועיות בלבד למבינים

Hu:AUDIO-VOX(מוחלף בקרוב..)

Amp1:B2.300.4 Lightning Audio

COMP: PioNeeR TS-A6991S

Sub:KIcKER-cOMp-VR

פורסם

מזה 300X4 ? בטח לא RMS

כמה RMS בברידג

אני אישית מאוד מרוצה מהקיקרים שברשותי

ולדעתי גם ה CVR מצויין למחיר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני חושב שקיקר נוטה יותר לSPL והרוקפורד נוטה ל SQ..

אם אתה אוהב איכות ודיוק תקנה את הרוקפורד בתיבה אטומה.

אם אתה אוהב הרבה בום במכונית תקנה את הCVR בכל מקרה גם ה CVR מדויק ..

לא יודע למה בתקופה האחרונה אני שומע את הרוקפורד של חבר שלי שהוא 200 RMS ואת ה CVR של חבר שלי השני אני מרגיש את הרוקפורד הרבה יותר חזק (אני מתכוון לרוקפורד מהסוג הישן!)וכן הCVR יש לו מגבר שמתאים לו בול ועם כיוונים ממש מדויקים וגם הרוקפורד מישהו יכול להסביר לי ?

פורסם

אחי נראה לי שהמגבר חלש מידי ולא ידגדג את הCVR ואולי קצת את הP2..

נראה לי תחשוב יותר בכיוון של הCOMP C12 או רוקפורד P1.. שניהם 150RMS ויהיו די טובים למגבר שלך..

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לא יודע למה בתקופה האחרונה אני שומע את הרוקפורד של חבר שלי שהוא 200 RMS ואת ה CVR של חבר שלי השני אני מרגיש את הרוקפורד הרבה יותר חזק (אני מתכוון לרוקפורד מהסוג הישן!)וכן הCVR יש לו מגבר שמתאים לו בול ועם כיוונים ממש מדויקים וגם הרוקפורד מישהו יכול להסביר לי ?

תיבה...

12345...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה לבנתיים אחי המגברר

אני בזמן הקרוב רוצה להסים מונובלוק על הסאב

Hu:AUDIO-VOX(מוחלף בקרוב..)

Amp1:B2.300.4 Lightning Audio

COMP: PioNeeR TS-A6991S

Sub:KIcKER-cOMp-VR

פורסם
תיבה...

12345...

חחחח התיבה זה הדבר שהכי עבדו עליו במכונית....

• תוכן חדש...