Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות שעוקבות אחריכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אתמול נסעתי הביתה וחבר שלי מעיר לי שיש רכב שעוקב אחריי ובאמת לאחר כמה פניות לסמטאות צדדיות הרכב נסע אחריי.

כמובן ששילבתי הילוך כיביתי אורות ונעלמתי לו בתוך כדקה.

בשיחה עם עוד אנשים התברר כי יש גנבים שעוקבים אחריי רכבים עד לבית ואחר כך מגיעים בלילה לעקוץ את האוטו.

חלק מהאנשים אמרו שחבל שלא עצרתי לראות מה הסיפור של האנשים האלה.אני בחרתי להעלם.

חלק אמרו שיכול להיות שאלה היו שוטרים סמויים.

האם קרה לכם שעקבו אחריכם ואיך הגבתם??...

תודה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

היית יכול לבקש מהחבר לרשום מספר וסוג רכב, ולהגיש תלונה במשטרה.

(יש סיכוי קטן עד אפסי שהמשטרה תעשה משהו, אבל זה בכל זאת שווה את זה).

אורי

פורסם

פעם אחת עקבו אחריי כמה רחובות, ובדיוק הייתי צריך להוריד מישהו מהאוטו.

כשעצרתי בצד ראיתי שמה שחשבתי היה נכון, אלה היו שוטרים סמויים.

עצרו לידי, פתחו חלון, העיפו מבט, והמשיכו ליסוע.

דרך אגב- זה היה במאזדה 3 מושכרת של אלדן

פורסם

קרה לי פעם.. הורדתי להילוך שני, הדבקתי את הדוושה לרצפה ואז בעודי מגיע ל160 קמ"ש, נוסע בזיגזגים כדי להתחמק מהיריות, הרימונים והטילים.. התעוררתי :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לרשום מספר וסוג רכב, ולהגיש תלונה במשטרה.

באיזה אשמה בדיוק ?

חברה אל תהיו מגוחכים.

אגב, שוטרים סמויים לא עוקבים אחרי אנשים תמימים. הם לא בוחרים לעצמם סתם מישהו לעקוב אחריו.

פורסם

הם נוסעים במגנום ספורט, שזה המגנום הסגורה אורגנל, בדוק, יש לי שכן שבא עם אוטו כזה לפעמים הביתה, אז נעים להכיר.

קרה לי שעכבו אחרי, הלכתי לשבת עם החברים שלי בתחנת דלק, ואחרי 5 דקות הלכתי הביתה בשקט...

לא צריך להוריד הילוך, לא להדביק דוושה, לא כלום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ראיתם יותר מדי סרטי ג'ימס בונד.

הדרך המקצועית לבדוק אם מתנהל מעקב אחריך הוא להקיף רחוב מסויים פעמיים ולראות אם הרכב עדיין אחרייך.

הסיכוי לזה שזה יקרה קלוש.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אם מתנהל מעקב מקצועי אחריך בד"כ הם משתמשים בכמה כלי רכב, שמתחלפים בניהם בנקודות מסויימות, כך שלעולם אינך יכול להבחין במעקב אחריך, אלא רק במעקב של "מתחילים".

ולא, לעולם לא עקבו אחריי.

פורסם

גם לי קרה מקרה...

באחד הימים לאחר קניית המערכת לאוטו, הייתי פרנואיד לאללה וכל פעם שנכנסתי חזרה לשכונה, הנמכתי את המוזיקה והסתכלתי מאחוריי לראות שאף אחד לא עקב אחריי מהכניסה לשכונה.

ופעם אחת ראיתי מכונית - אימפרזה אדומה (!) נוסעת אחריי. הייתי כמעט בטוח.

המשכתי ברחוב אחר בשכונה וחניתי מחוץ לחניה, באזור פתוח יחסית... האימפרזה עצרה וחנתה אחריי!

נשארתי באוטו... ואז לאחר דקה - יוצאת מהאימפרזה איזה זקנה שחשבה שהיא נוסעת אחרי הבן שלה/חברה שלה/אמא שלה ונדהמה לגלות שהיא עקבה אחרי האוטו הלא נכון.

פורסם
שלום חברים

אתמול נסעתי הביתה וחבר שלי מעיר לי שיש רכב שעוקב אחריי ובאמת לאחר כמה פניות לסמטאות צדדיות הרכב נסע אחריי.

בשיחה עם עוד אנשים התברר כי יש גנבים שעוקבים אחריי רכבים עד לבית ואחר כך מגיעים בלילה לעקוץ את האוטו.

תודה.

תמיד קיים הסיכוי הקלוש שזה חבורה של בנות שמאוד מאוד רוצה להכיר אותך.

אני הייתי בודק.

פורסם
שלום חברים

תודה.

גם אחרי עקבו פעם.

בניגוד אליכם, עצרתי לראות במה מדובר. יצאתי אליהם בעצבים.

בסופו של דבר הייתי עצור ללילה אחד. הם היו שוטרים...

Back to the original - NC again.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...