Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלינו באריאל יש משהו דומה... פסים בגובה של מגדלי התאומים... למרות שאני יודע איפה הם בדיוק אני מוצא את עצמי לפעמים במהירות מוגזמת בשביל הפסים וכל פעם מחדש נדהם עד כמה שהם גבוהים...

פעם הם היו יותר גבוהים וממש היה אפשר לשמוע את הרכבים פוגעים בפסים עם הרכב ואחרי כמה זמן הורידו מהגובה, כמו כן הם לא מסומנים.

ככה זה ישראל.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתחום איזו עיר שיפוט התרחש המקרה?

ל'

המקרה קרה באריאל.

למי בדיוק בעיריה אני כותב מכתב?

מישהו יכול להפנות אותי לאיזה מידע לגבי תקן לבאמפרים?

המלצות לעו"ד באיזור המרכז?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

יש משהו שניקרא "ש.י.ל" (שרות יעוץ לאזרח)...

הם נותנים יעוץ מישפטי לאזרחים שניקלאים למצבים שבהם הם צריכים להיתמודד עם רשויות או גופים גדולים אחרים.

שוב, זה יעוץ ראשוני, הם יוכלו להכווין אותך...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

זה מכה הבמפרים האלה

באזור המושבים בכלל מכה...כל מטר במפר והם לא אחידים בגובה

נכנסתי בפעם הראשונה עם האוטו לשתולים חזרתי עם קרטר דפוק...הבמפרים שמה ממש ענקייים! בעוד שאצלנו הם די נמוכים...

צריכים לדאוג לסימון ושילוט....(באזור שלנו גנבי ברזל גם גנבו את התמרורים והעמודים אז גם את זה אין)

פורסם

לנו היה מקרה עם בור שהושאר פתוח, החברה שביצעה את העבודות למען העיריה שילמה כמו גדולה 1250 ש"ח לצמיג חדש ואיזון פרונט ...

פורסם
לנו היה מקרה עם בור שהושאר פתוח, החברה שביצעה את העבודות למען העיריה שילמה כמו גדולה 1250 ש"ח לצמיג חדש ואיזון פרונט ...

היי,

למי פניתם?

האם הייתה תביעה?

תן קצת פרטים ...

מקסים.

פורסם

זה היה לחברת מניב, החברה שמבצאת את העבודות לעיריית ראשון, פנינו לעיריה והם שלחו אותנו למניב. שם כבר סידרו את הכל.

ביקשו חשבונית על התיקון ונתנו לנו לפי החשבנית בשיקלול של גיל הצמיג - לומר 80% מהצמיג כיוון שהוא היה בשימוש כ 20% מחייו הצפויים ...

פורסם
ביקשו חשבונית על התיקון ונתנו לנו לפי החשבנית בשיקלול של גיל הצמיג - לומר 80% מהצמיג כיוון שהוא היה בשימוש כ 20% מחייו הצפויים ...
ואילו בצבא ההגנה שלנו אתה מאבד חולצה משנת ייצור 82 ומשלם עליה קנס כאילו היא חדשה דנדשה
פורסם
אצלינו באריאל יש משהו דומה... פסים בגובה של מגדלי התאומים... למרות שאני יודע איפה הם בדיוק אני מוצא את עצמי לפעמים במהירות מוגזמת בשביל הפסים וכל פעם מחדש נדהם עד כמה שהם גבוהים...

פעם הם היו יותר גבוהים וממש היה אפשר לשמוע את הרכבים פוגעים בפסים עם הרכב ואחרי כמה זמן הורידו מהגובה, כמו כן הם לא מסומנים.

ככה זה ישראל.

המקרה קרה באריאל.

למי בדיוק בעיריה אני כותב מכתב?

מישהו יכול להפנות אותי לאיזה מידע לגבי תקן לבאמפרים?

המלצות לעו"ד באיזור המרכז?

אני מאמין שהרבה אנשים דפקו שם דברים ואפילו יותר רציניים ברכב..., נראה לי גם דיברנו על אותם פסים... רק לפי מה שזכור לי על אלו שדיברתי בכלל אין סימון... בכל מקרה כל העיר פה בפסי האטה ומומלץ להיות מוכן...

אתה זוכר אולי על איזה רחוב מדובר?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אפשר לזהות שהפס האטה הזה הוא ********עריכה - תשאיר את התארים המחמיאים שלך למקומות אחרים********** שימו לב לכל החריצים שיש בכביש אחריו שמראים על כך שרכבים קיפצו שם ודפקו את הגחון ...

עוד עילה לתביעה מבחינתך ...

בהצלחה

ים long time no

פורסם
אני מאמין שהרבה אנשים דפקו שם דברים ואפילו יותר רציניים ברכב..., נראה לי גם דיברנו על אותם פסים... רק לפי מה שזכור לי על אלו שדיברתי בכלל אין סימון... בכל מקרה כל העיר פה בפסי האטה ומומלץ להיות מוכן...

אתה זוכר אולי על איזה רחוב מדובר?

עמית.

זה קרה איפה שהקרואנים של המכללה.

בכל אופן, מישהו פה יכול להמליץ לי על עו"ד טוב?

ולמי בעיריה אני פונה לנסות לסגור את זה בטוב?

מקסים.

פורסם

לא קראתי פה הכל אבל אני יכול לתת לך עוד טיפ

בתמונה רואים לפני הפס חריצים לא קטנים בכביש, עושה רושם שאתה לא הראשון שמתגרד שם וזה ההוכחה שלך שהרבה התגרדו שם לפניך והפס האטה הזה הוא מפגע בטיחותי מעבר לעניין הנזק שהוא גורם למכוניות.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...