Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרצו לי לרכב בכפר סבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שעות פרצו לי לרכב 205 GTI שחורה .

זה קרה בחניון באזור תעשייה בכפר סבא בחניון שלייד חברת YES.

הרכב הושאר שם בין שהשעות 17:00 עד 23:00.

פרצו את מנעול הדלת ושברו את מנגנון הסוויטץ וקצת פלסטיקה.

לא לקחו כלום למרות שפאנל המערכת היה במקומו.

על השמשה הקידמית היה הפתק הזה

D.JPG

נראה קצת מוזר , נראה כמו מעשה ילדותי

אם משהו ראה או נדלקה לו איזה "נורה אדומה" לפי סגנון המכתב

ויכל לסייע במציאת הפורץ

אפשר להשאיר לי הודעה פרטית

או 052-4485838

תודה

ברק

פורסם

הרשה לי לצחקק מעט :)

זה מאוד משעשע...

מזל שלא גנבו כלום...

באמת נשמע מעשה ילדותי של ילדים משועממים...

פורסם

שמששששששששששששששששששששששששששש, אתה צועק לי באוזן !

מצער מאוד לשמוע שזו המדינה שלנו, מקווה שיהיה לך קצה חוט, למרות שמערכת החוק פה דפוקה ולא עושים כלום, כשאני באתי למשטרה עם תמונות של מי שפרץ לי לאוטו, מספר רכב שאיתו באו ותביעות אצבעות שנאספו אח"כ מהרכב, כבר עבר 10 חודשים, לא שמעתי כלום בנתיים...

אגב, אם אתה הולך להגיש תלונה, יש ליומנאים קטע מטומטם כזה "מי פורץ למכוניות ישנות ?", אצלי זה היה משהו נוסח "מי מתקין מערכת באוטו כזה ?"

שלא נדע מצרות, זה רק כסף.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תגיש תלונה במשטרה, יכול להיות שיתפסו את הילדים הללו בעתיד וכך יש תיעוד נוסף של מה שבוצע ברכבך על מנת להרשיע אותם בפריצה נוספת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל, מצטער, מי שחושב כמוך, חי בסרט באופו חלקי, קראי את התגובה שלי מעליך, תביני...

מצער שזה ככה, אבל זה מה יש, מי שלא מסתדר עם זה, שיקנה אוטו שלא מושך עיניים, שיסע בקטנוע 50 (את זה ישר גונבים), או שילך ברגל ודי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם ניסו וחיבלו לך במנגנון הסוויץ = ניסו לגנוב לך את הרכב, לא עניין אותם הפאנל,אלה כל הרכב,ומכשלא עלה בידם לקחת אותו פשוט השאירו לך פתק למזכרת.

לפי הכתב אני מנחש שזה ערבי\ם או ערסים קטנים.

תגיד, אילו אמצעי מיגון יש לך ברכב?

פורסם

אדוני גרפולוג או גרפומן?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הכי מגוכח זה שפרצו לך & שברו לך .... ובמקום לפנות למשטרה ולביטוח, אתה בא להתלונן בפורום.

מה עוד,

איזור התעשייה של כפר סבא 23:00 ליד יס, ואתה מתפלא שפרצו לך

:roll:

חחח הכי מצחיק שרק אתמול כתבתי את זה.... http://www.max-tuning.com/forum/forum_posts.asp?TID=51261&PN=1

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
מה עם מז"פ בדיקת טביעות אצבעות לפתק?!
אתה שפוי ? המשטרה תטרח עד כדי כך ותשלח ניידת מז"פ ? או שתעשה בדיקת טביעת אצבעות ? על מה? אם הוא יעז לחלום לבקש את זה יגידו לו לך תמצא מי ינפנף אותך, וזה במקרה הטוב .

בברכת מועדים לשמחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
הכי מגוכח זה שפרצו לך & שברו לך .... ובמקום לפנות למשטרה ולביטוח, אתה בא להתלונן בפורום.

הכי מצחיק שאתה חושב שמשטרת ישראל תעשה משהו בנידון.

הכי מצחיק שאתה חושב שיש לו ביטוח על GTI.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...