Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסוזו:האם יש עתיד בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבעיה עם איסוזו, היא: (ואני לא מדבר על המשאיות)

אני מדבר על האיפון. (וגם קצת טרופר)

1. מנועים, בין הגרועים שיש, (אפשר לחשוב שהשתמשו בכרסומת ידנית כדי לייצר אותם) יצא לי לראות לא מעט איסוזואים שעברו שיפוץ מנוע עוד לפני שהגיעו אל 200K, ורכב שאמור לעבוד, לא אמור למות בקילומטראז' כזה.

2. התחממויות, לא כמו במגנום.

3. במגנום הילוכים ראשונים מאוד קצרים, מה שמאפשר התחלת נסיעה עם משקל עצום בלי מאמץ.

4. איכות תא נהג - מתחת לכל ביקורת. ממש זלזול בנהג.

5. גיר אוטומטי 3 הילוכים (3 הילוכים בטנדר שאמור לשאת משקל!!!)

אז נכון שהם מרווחים מאחורה, ונכון שיש להם 109 כ"ס,

אבל זה לא רכב שאתה יכול לצאת איתו לקרב. (יכול כן, אבל יכול להיות שתחזור ברגל),

אז סליחה עם כל אלה שכן אוהבים איסוזו, זה לא רכב שאפשר לסמוך עליו.

ארז, מניסיון ארוך עם איסוזו איפון תרשה לי לתקן לך כמה דברים:

1. האיפון שלי היה רכב חלוקה שעבד קשה מאוד ועשה יותר מ 800,000 ק"מ (מודל 96') ללא בעיות בין טיפול לטיפול. מנוע הוחלף אחרי כמעט 500,000 ק"מ וגם זה בגלל 30,000 ק"מ ללא טיפול.

2. מעולם הוא לא התחמם למרות שנסע רוב הזמן עם קרוב לטון ועלה גם לרמת הגולן ככה. דווקא המגנומים רגישים להתחממות.

3. מעולם לא היתה לו בעיה להתחיל נסיעה כשהוא עמוס למקסימום גם באיזורים קשים.

4. תא הנוסעים ספרטני אבל עמיד מאוד. עד מותו הוא נשאר כמו חדש. אל תשכח שמדובר ברכבי עבודה וככאלה הם צריכים להיות עמידים ולא עדינים על חשבון פינוק.

5. שלי היה ידני.

מה שכן, הוא שבר את הגב בנסיעות ארוכות.

בסך הכל מדובר בסוס עבודה שמילא את תפקידו בצורה מעולה. במשך כחמש שנים כל שנה חשבנו להחליף אותו וכשבדקנו את הוצאות האחזקה עליו הגענו למסקנה ששווה למשוך אותו עוד שנה כי זה הרבה יותר זול מלהחליף אותו. אחרי 10 שנות עבודה מאומצת הוא הוצא לגמלאות אחרי שהבודי שלו התחיל להתפרק ולא רצינו להשקיע בו. כיום יש לנו טנדר יונדאי שני מקווה שיחיה חצי מהאיסוזו. הסיבה שהלכנו דווקא על היונדאי ולא על טנדר יפאני היא גודל הארגז וכושר ההעמסה העדיף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי, כשכתבתי "התחממויות, לא כמו במגנום", התכוונתי שעדיין לא מתחמם כמו מגנום, מגנום מתחמם רק מלראות עליה, סליחה אם לא הייתי מובן.

• תוכן חדש...